Szerző Téma: Birodalom szerinti játékos számláló. (help)  (Megtekintve 1464 alkalommal)

Nem elérhető xTryx

  • Trainee
  • *
  • Thank You
  • -Given: 35
  • -Receive: 4
  • Hozzászólások: 124
  • Segített: 2
Birodalom szerinti játékos számláló. (help)
« Dátum: 2017-01-08, 16:09:01 »
Sziasztok!

Egy olyan funkciót szeretnék írni, ami megszámlálja külön-külön a más-más birodalomba található játékosokat és kiírja ezt számmal és egy progress bar-ral(csatoltam a képet). Ehhez szeretném segítségetek kérni. Addig még meg tudom írni a funkciót, hogy lekérje a játékosok birodalmát, csak a kiíratással van bajom. Esetleg van valakinek ötlete hozzá?

Köszönöm, hogy benéztél!

Nem elérhető Step

  • Professional
  • ***
  • Thank You
  • -Given: 32
  • -Receive: 222
  • Hozzászólások: 386
  • Segített: 268
  • Hello friend, tiszt. kiv
Re:Birodalom szerinti játékos számláló. (help)
« Válasz #1 Dátum: 2017-01-08, 16:16:58 »
De ezt hol akarod kiíratni? Web, patcher, ingame? Ezt nem írtad oda így nem tiszta vagy csak én nem értelmezem megfelelően.

Jaa weben azért ide nyitottad sry nem néztem hol van ez a téma. :|


Amúgy kód nélkül nehéz lesz megmondani. :'(
« Utoljára szerkesztve: 2017-01-08, 16:25:58 írta Step »

Nem elérhető xTryx

  • Trainee
  • *
  • Thank You
  • -Given: 35
  • -Receive: 4
  • Hozzászólások: 124
  • Segített: 2
Re:Birodalom szerinti játékos számláló. (help)
« Válasz #2 Dátum: 2017-01-08, 16:33:57 »
Ez az alap<div class="sb_box">

<h3>Szerver Statisztika</h3>

<div class="sb_line"></div>

<div class="stats">
<div>Jinno</div>
<div>0</div>
</div>
<div data-value="20" class="progress"></div>
<div class="stats">
<div>Chunjo</div>
<div>0</div>
</div>
<div data-value="20" class="progress"></div>

<div class="stats">
<div>Shinsoo</div>
<div>0</div>
</div>

+egy funkció ami csak félig-meddig van megírva és nem is biztos, hogy jó:<?PHP
$sqlCmd = "SELECT player_index.empire
FROM player.player";
$sqlQry = mysql_query($sqlCmd,$sqlServ);
while($getPlayers = mysql_fetch_object($sqlQry))
{
if ($getPlayers->empire == 3)
echo "<td>Jinno</td>";
elseif ($getPlayers->empire == 2)
echo "<td>Chunjo</td>";
elseif ($getPlayers->empire == 1)
echo "<td>Shinsoo</td>";
}
?>
« Utoljára szerkesztve: 2017-01-08, 16:38:48 írta xTryx »

Nem elérhető whiteworld

  • Intermediate
  • **
  • Thank You
  • -Given: 17
  • -Receive: 203
  • Hozzászólások: 288
  • Segített: 294
Re:Birodalom szerinti játékos számláló. (help)
« Válasz #3 Dátum: 2017-01-16, 11:21:12 »
Nálam így van megoldva, igaz nem tökéletes de működik, akik értenek hozzá biztosan találnak benne valami hibát de annak is örültem, hogy eddig eljutottam.  ;) Kijelzi birodalmanként igaz nem úgy ahogy te szeretnéd de talán segít valamennyit, még ami nálam pluszban bent van, hogy jelzi kasztonként és összesítve is a karaktereket plusz még azt is ki írja mennyi Offline Shop van játékban.

<div class="birodalom">
<h3>Birodalmanként játékban</h3>

<div class="birodalom">
<h2><img src="img/reiche/1_br.png" /></h2>

Aktív: <strong>

<?php 
mysql_select_db
("player"); 
$shinso mysql_query("SELECT COUNT(*) as count FROM player.player INNER JOIN player.player_index ON player.account_id = player_index.id WHERE player_index.empire=1 AND DATE_SUB(NOW(), INTERVAL 5 MINUTE) < player.last_play;");
$online_count mysql_fetch_object($shinso)->count;
echo 
"$online_count";
?>

</strong>
</div>

<div class="birodalom">
<h2><img src="img/reiche/2_br.png" /></h2>

Aktív: <strong>

<?php 
mysql_select_db
("player"); 
$chunjo mysql_query("SELECT COUNT(*) as count FROM player.player INNER JOIN player.player_index ON player.account_id = player_index.id WHERE player_index.empire=2 AND DATE_SUB(NOW(), INTERVAL 5 MINUTE) < player.last_play;");
$online_count mysql_fetch_object($chunjo)->count;
echo 
"$online_count";
?>

</strong>
</div>

<div class="birodalom">
<h2><img src="img/reiche/3_br.png" /></h2>

Aktív: <strong>

<?php 
mysql_select_db
("player"); 
$jinno mysql_query("SELECT COUNT(*) as count FROM player.player INNER JOIN player.player_index ON player.account_id = player_index.id WHERE player_index.empire=3 AND DATE_SUB(NOW(), INTERVAL 5 MINUTE) < player.last_play;");
$online_count mysql_fetch_object($jinno)->count;
echo 
"$online_count";
?>

</strong>
</div>



« Utoljára szerkesztve: 2017-01-16, 11:25:24 írta whiteworld »

Nem elérhető xTryx

  • Trainee
  • *
  • Thank You
  • -Given: 35
  • -Receive: 4
  • Hozzászólások: 124
  • Segített: 2
Re:Birodalom szerinti játékos számláló. (help)
« Válasz #4 Dátum: 2017-01-16, 12:07:55 »
Köszönöm hogy megosztottad ezt velem. Megnézem mit tudok kihozni belőle.

Nem elérhető Mr. Soul

  • Beginner
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 22
  • Hozzászólások: 22
  • Segített: 242
    • M2 Developer Tool's for M2H
Re:Birodalom szerinti játékos számláló. (help)
« Válasz #5 Dátum: 2017-02-15, 22:05:46 »
Sziasztok!

Egy olyan funkciót szeretnék írni, ami megszámlálja külön-külön a más-más birodalomba található játékosokat és kiírja ezt számmal és egy progress bar-ral(csatoltam a képet). Ehhez szeretném segítségetek kérni. Addig még meg tudom írni a funkciót, hogy lekérje a játékosok birodalmát, csak a kiíratással van bajom. Esetleg van valakinek ötlete hozzá?

Köszönöm, hogy benéztél!

Probáltad már Shogun web apiját ?:) #KATT#
Ha segítettem, megdobsz egy plusszal?