Szerző Téma: Projekt Metin2:REWORKED  (Megtekintve 1872 alkalommal)

Nem elérhető fabtam11

 • Master
 • ****
 • Thank You
 • -Given: 175
 • -Receive: 130
 • Hozzászólások: 1 127
 • Segített: 119
 • nincs megosztható adat
Projekt Metin2:REWORKED
« Dátum: 2018-01-02, 11:48:27 »
Üdv!
Ez egy vázlat.:

A téma előre szólok nem az eddigi stílusokat követi, de erősen a metin2szerver vázlatok kategóriája fele hajt (nem parás csak sok benne a betű meg a sor.)

A projekt logikája a metin2 újrakihasználását, újraépítését, a játékélmény felfrissítését és lassítását is garantálja.
Max lv: 80 Max statok 90
Szorzók 100-200%
-Nincsen nincs 85+-os új mapkupac a sötétsárkány hülyeségeivel
-Nincsen sárkánykő alki
-Nincsen gyűrű-rendszer
-Nincsen energiarendszer
-Nincsen öv-rendszer
-Nincsen vállpánt-rendszer
-Nincs 6.skill

no 6.skill kieg.:
Na ez vagy a klasszikus wari/nindzsa karakterekre értendő vagy ténylegesen a sura-sámán részlegre is.Mit jelentsen ez a drámai fordulat?Az igazság az, hogy bizonyos buffok összevonhatóak ésvagy bizonyos támadóskillek is összevonhatóak, de sose láttunk még olyat, hogy az ujjrobbantás kioltana vagy talán a forgószél tenné ugyanezt; Dettó a sötétkő lassítóképessége másba átimplementálva elég érdekesen hatna, a sámánoknál meg persze az egyszerre történő sebesség+varázssebesség+támadóérték vagy a védelmeket ötvöző áldás se lenne utolsó ötlet! Ez csak egy tipp, de értitek, hogy mire utalok...ugyanaz, mint régen csak ötvözve! ;) -- Igen ez megforgatná a játékmenetet, de ez csak egy felvetés, a klasszikus metin2-es skilleket is nagyban támogatom, hisz megemlítettem az elején és itt is, hogy attól se nagyon kéne elrugaszkodni, hisz fontos eleme az egész játékmenetnek! :)

-Van kosztümfegyver / Rúnafegyverek / Karácsonyi/ halloweeni / a két újabb zin és zodiákus skinekkel.
-Van 75-ös legyező és 70-es harang
-Van 6.7. opt az itemshopban is
-Vannak küldik az 5. opt beszerzésére és van egy csekély esély a 6.7.bónuszok beszerzésére is néhány küldi jutalomládájából is.
-Az SD2 összes termének bejárhatóvá tétele+ a termek balanszolása és 1-1 pókos metinkő beiktatása esedékes lehet.
 Ezutóbbi lehetetlenné teszi majd a gyors fejlődést, de minden sd2-be tévedő egyénnek lehetőséget adhat vagy 60-as  és egyéb fegyverek meg holmik kiütésére a yang és az expfarmopció mellett...de ugye vagy erősek a pókok és sokan vannak vagy mégerősebbek és kevesebben vannak, de okkal...dönthetünk elől a sok erőssel vagy a végén a sok böhömerőssel játszadozunk! Kellhet egy csapat és a buff, mert a hangsúly a közösségen, a csapaton, a közösen dolgozó embereken van!Nem akarok egy fős hadseregeket látni, a kinget is csak úgy lerágják rólad ezek a kib@$zott sáskák g*ci!
-Nincs SD3, de az sd2 végén egy pókboss respawnolhat 2-3 óránként
-A vörös és a sima erdő végén 1-1 boss lelhető fel 2-3 óránként/ a sima szellemfa király ládája sárgatigriscopy
-Dettó az ezotéria vezetők is adhatnak ládát, ami hasonlít a pókkirálynő ládájára
-A sivatagban és a tűzföldön is felbukanhat a vörössárkány 1-1 eldugott terepen 5óránként.
-Van lb1-2 és a 3 is lehetséges.
-Van DT run és van DT rush (12 emeletes változat kb ugyanaz, mint az alap csak a 9. emeleten lehetőséged van eldönteni azt, hogy tovább mész-e még a kékhalált és az elit démonkirályt is kihívni a 10.11.12. emeletekre...és még talán opciónak egy utolsó 13. emeleti kiruccanás is esélyes lehet, hogyha a zombi mobokat és a kóreai zombikaszást megkörnyékeznéd)
-Nincs azrael és Nincs DC.
-Nincsen egy új mappal és mobbal rendelkező run sem. /a zombi kaszást és a zombi mobokat leszámítva/
-Van kezdésnek 200k Sé : hajra / expgyűrűre/ 3.kézre / 3raktárra(csak ha fontos...) /yang v tárgyvadászatra és BÁTORSÁGKÖPIRE.
-A játékon belül is elérhető a bátorságköpi, de ezesetben 20 és 200darabosan tudja igénybevenni a player (50 és 500k árakba foroghat a dolog)
A 65-ös fegyókból seon peyoung 2áldásteki+1ellentámadási és 100k yang fejében 80-as fegyót készíthet 100%eséllyel.
 Az összes 65-ös fegyóra értendő ez az áthúzásosdi
A 66-70-es fekákból lópikula se húzható.
A king csak itemshopban vagy a 80.szint elérésével kapott küldikből szerezhető be, de ez is csak 50%-os jutalom ellenkező esetben egy feka+6-7 üti a player markát vagy valami magasabb szintű tárgy.
Az újabban elhelyezett bossok ládái jobban adhtnak +5-6-os dolgokat de egyikőjük se adja a +7-8-9-es tárgyakat.
A jégboszorkány/yonghan tábornok/kéksrákány/elit démonkirály/kékhalál/zombikaszás/óiás szellemfafejedelem/vörössárkány ládája a 75-ös fegyvereket és a +5-6-os fekákat és a többi ékszer +6-7-es verzióját adhatják kiegészítésnek jöjjön az, amit a metin2 és a ddmt2 és más p-szerók is vagy elnagyoltak vagy elkúrtak.A 75-80-as vértek/ékszerek/cipők/pajzsok dettó ezekből nyithatók +0-3-mas változatban, a 80-as fegyókból a fel nem használtak is dropplistán szerepelnének az eddigi alap 80+-os fegyókkal együtt.(nem lenne ki nem használt fegyver)
-A játékban szereplő kosztümök és kosztümfegyverek csak külsőséges dekorációk, csak a hajak képviselnem egy afféle minimális 10%kasztot v 5% defet ~értsd ez a 9. idézőjeles speciális 6. optos tárgy/mer kasztos/
-A játékban a kékacél és a zafír vért is feltűnhetne, ami a) 2-20% mágiával 2-20%ördöggel és 200-2000TP-vel b) a megszokott 2-20% mágival 2-20%nemhalottal és 150-1500TP-vel rendelkezne c) 2-20%mágia és +1-10% védelembónusszal.
-Az öregkirályi vért /más ellenség kitartása / az "epik fehérek" ideiglenesen GMvértként üzemelnének.
-Minden más elem nyersen maradna a játékban.
-A mountpecséteket korhadt faládából lehetne farmolni (lb2 csapatban való fejlődés/farmolás elvén)
   Az alap négyféle mount 75-100-150-200-as támadóértékésvagyvédelembónussz al áldhat meg míg meg nem halsz vagy le nem váltod/le nem szállsz róla.
   Az egyéb mountok küldis/itemshopos elven lennének beszerezhetők. (harci vadkan/farkas/oroszlán/tigris)
-A régi petpecséteket a rozsdás vasládából lehetne farmolni (sd2-ben való fejlődés/farmolás elvén)
   A petek 50-75-100ös támadóértékkel ésvagy védelemmel rendelkezhet(+2000TP, mint 3.bónusz);Az arányok 50té+100vé / 75té+75vé / 100té+50vé ezen három fajta petpecsét létezhet ;Szelíd/harcias/vad típúsokba osztva elérhető az alap vadkan/farkas/oroszlán/tigris és ezek 1hétig aka 168óráig hatnak egy használat után pörög az idejük, de nem érdemes nem felhasználni őket, hisz mindenki szerezhet ilyen állatot!
   Itemshopos/küldis jutalomnak pedig a harci változatokkal lehet további bónuszokat szerezni->48 órán át használhatók és csak akkor számolnak vissza, ha használatban vannak 1500TP + 10% t.ért+m.t.ért/vagy/10% v.ért+m.véd.é és a kövi bónuszokból 10% ork/ezotéria/állat/ördög
   A nemhalottak elleni erőt a főnix adhatja, a félemberek elleni erőért pedig a jégfőnix felel. /1kHP +10%támért és véd.+10%adott bón)
-A 80-as szinthatár ideiglenes, de időt ad addig hogy kiderüljön mivel is mehetne végbe az a 10-19 szintnyi fejlesztés, amivel a kimaradt foltok pótlásra kerülhetnének.
-Bárhogy is fessen ez a vázlat, én csak egy olyan elméletet adtam, ami segíthet megalapozni a metin2 logikusabb újraépítését.
-Ha más felvetésed lenne lazán add be hogy akkor kellene egy új map1design meg párszáz MB textúra+fa meg növény modell de kb anélkül is adná ez az egész.
-Jó lehet az sd2 és a lb2 meg a vöröserdő talán 1 nagyon pici dekorációra vagy textúracserére szorulna és lehet 1-2 egyéb map is kb ugyanezt vinné, de nézz már körbe az isten áldjon meg.A DT kiegészítése ésszerű!A LB3 alapból a DT-vel egy szinten üzemel, csak ha alacsonyabb szinten is beengedjük a playereket pl 70-75-ösen csopivezérrel+csopival akkor az azért adja a lehetőséget egy közösség felépítésére! (az ezutóbbit LB3-ra értettem)


kieg.:
A játék boltjai valahol a GF-es és a régi DDMT2-es/ instant kóreais küllemmel rendelkeznek.(vannak KK-k +9-es kezdő fegyverek, lókönyvek, lómedálok, teleporttekercsek, áldástekik és még a gyöngyök is beszerezhetők a borsos árukon; van varázsfém és barackbor(200db ~8myangoss) is akad a kínálatban.
Az eventes tüzijátékokat és petárdákat árulna; A horgász a horgászathoz kellő alapokat adná(a többi pecás cucc ishopos lenne) Az eskűvői dolgok javarészt szintén itemshoposak lennének, de a játék ishopos ajándékából az is lazán kijönne.
A 6.7.bónusz itemshopból az ajándéksé ára fölött, de a játékban a megszokott adó-forgató 200-150milliós árával menne;


Miért ugrálnánk tovább meg minek építenénk többet annál, ami alapból hiányzott?
Jó lehet megint egy afféle csapdának tűnik ez az egész, de ha csak álmodni merünk arról hogy a playerek jobb lehetőségeket vagy opciókat kapjanak, akkor sose derül ki hogy mennyi potenciális lehetőség rejlik ebben a metin2nek nevezett porcukrozott, cukormázazott,szirupozott rettenetben.
Nem számít, hogy skilleket tudsz húzni és időd zabál, eddig is időt és energiát evett.
Nem számít hogy csoportban kell a céhed nyaggatni hogy lóküldizzetek, ez kell ide!CSAPATMUNKA!
NEM SZÁMÍT, HOGY A LÓMEDÁLÉRT ÓRÁKAT SZOPSZ EGY KIS BARLANGBAN...más esetben úgy is itemshopból vennéd az olcsó verziót azt abból meg a farmolt yangból próbálnál valamit kiépíteni.Ez van!
Te nem erre számítottál?
Nem ezt akartad?
Hörcsögként futkosnál egy kerékben, míg próbálnád ugyanazt a kóreai $z@rt benyalni, amit vagy 3-4 évig eltudott adni a metin2 kóreában?Hát jó, a maradiságot nem kritizálhatom, csak az eszme eszközeit említeném meg.
Itt vannak lehetőségek, igaz hogy a kinget séért, a lómedált séért és farmolásért és a bossládákat vagy bossvadászatért ésvagy séért adom, de azért a 80+-os fegyó opció fair hatást és a régihez passzoló élményt ad.

Önkritika: bármilyen rettenetes vagy jó is legyen a gondolatmenetem, én csak azt akarom hogy ne murdeljen meg és tartalmasan legyen kihasználva ez az egész szemétkupac, ami igazából egyfajta műremek!Ez egy kincs, amit ha jól adunk akkor még mondanivalót, történeteket vagy új jelentést is nyerhet, igen még mindig ugyanaz a $z@r kínai mmorpg, igen még mindig ront a kovács, de vannak opciók a jó időtöltésre és a régi ismerősök meghívására+ az újabb haverok felfedezésére.
Bocs ha megtöröm mások illúzióját, de én nem tudok mit tenni... egyszerűen erőm nincs ahhoz hogy két lépésnél többet tegyek egy karakterrel egy itthoni szerónál... Az egész téma úgy ahogy van nyúz és irritál, nem az a bajom hogy perpill baromira lusta és tétlen vok de ez nekem már tényleg az a szint hogy fejben tudom lejátszani a szerverek opcióit és fejben lerendezgetek egyes "háborúkat".

Bárkinek bármilyen felvetése/szemrevétele/ötlete/javaslata/egyéb tippje lenne nyugodtan írja le akár valamelyik elem elvételét beleértve, akár valamelyik elem kiegészítését is beleértve.Nincs rossz opció, csak ha egyből mindent a player nyakába akarsz zúdítani úgy hogy ő még a füle botját se mozdította a belépésekor.
Köszi a figyelmet!
További kellemes napot kívánok! ;)

ui.: Kritikákat is elfogadok, de abban egyet fogunk érteni, hogy ez az opció is megállta volna a helyét 2014-15 között egy pár hónapos időtartamig.
« Utoljára szerkesztve: 2018-01-04, 21:10:34 írta fabtam11 »
nincs megosztható adat

Nem elérhető udvatt108

 • Professional
 • ***
 • Thank You
 • -Given: 9
 • -Receive: 103
 • Hozzászólások: 328
 • Segített: 98
 • Developer
Re:Projekt Metin2:REWORKED
« Válasz #1 Dátum: 2018-01-02, 12:26:34 »
Én annyit reagálnék erre, hogy örülök annak, hogy van olyan aki szintén így gondolkodik ezen a téren, mint én.

Nagyon jó rálátás és ízig-vérig adja.
Egy programozási nyelv akkor alacsony szintű, ha arra kényszeríti az embert, hogy az érdektelen dolgokra is odafigyeljen.

Nem elérhető xXTestikeXx

 • Trainee
 • *
 • Thank You
 • -Given: 3
 • -Receive: 3
 • Hozzászólások: 106
 • Segített: -1
 • Aki harcol,veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett
Re:Projekt Metin2:REWORKED
« Válasz #2 Dátum: 2018-01-02, 15:14:21 »
És ki fog ebből megvalósítani bármit is bármikor?:)

Nem elérhető [VIP]Rin the Exorcist

 • VIP
 • Sage
 • *
 • Thank You
 • -Given: 294
 • -Receive: 342
 • Hozzászólások: 3 649
 • Segített: 342
Re:Projekt Metin2:REWORKED
« Válasz #3 Dátum: 2018-01-02, 15:56:30 »
Lehet jobb lett volna ha pontokba szeded, mert akkor könnyebb célozgatni. Na de akkor idézgetek:

-Nincs 6.skill
Ezt pontosan hogyan képzeled el? Harcos és nindzsa karakterekre? Mert véleményem szerint alapból így igazságtalan volt a rendszer, hogy két teljes kasztnak egyel kevesebb képessége volt mint a többinek. Vagy úgy kéne hogy nekik is van, vagy pedig a sámánoknak és suráknak is csak 5 legyen.

-Az SD2 összes termének bejárhatóvá tétele
Ezen mit értsünk pontosan? Hisz bejárható az egész. Úgy érted ne legyenek falak a termek között, és nyílt legyen mint az s1?

(click to show/hide)
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"Kezdő vagyok, ne nézz le... (:"

Nem elérhető fabtam11

 • Master
 • ****
 • Thank You
 • -Given: 175
 • -Receive: 130
 • Hozzászólások: 1 127
 • Segített: 119
 • nincs megosztható adat
Re:Projekt Metin2:REWORKED
« Válasz #4 Dátum: 2018-01-02, 19:11:46 »
-Nincs 6. skill ~áh rámutattál a legjobb elemre...többféle képpen értelmezhetően írtam, de szerintem mindkét megoldás (aka csak wari-nindzsa 5-5 skilles és a sámi-sura 6-6 helyetti 5-5-ös variációja is komoly kihívást vagy játékbeli meglepetést garantálna)

Ezen mit értsünk pontosan? Hisz bejárható az egész. Úgy érted ne legyenek falak a termek között, és nyílt legyen mint az s1?
-eddig egy rugóra jár az eszünk. :)

Még nem olvastam végig, később majd bővítem a hsz-t. :-X
-jó szórakozást!


És ki fog ebből megvalósítani bármit is bármikor?:)
-Nem becsülöm alá a múlt/jelen/jövő metines fejlesztőit, szóval létezhet olyan eset, hogy valaki szívesen megvalósít majd jópár dolgot ebből az egészből!
+Nem kötelező jelleggel adom itt a rizsát, mindenki azt tesz, amit szeretne és azt visz/vesz a fejébe és azt valósít meg, amit akar.  ;)
« Utoljára szerkesztve: 2018-01-02, 19:19:51 írta fabtam11 »
nincs megosztható adat

Nem elérhető xXTestikeXx

 • Trainee
 • *
 • Thank You
 • -Given: 3
 • -Receive: 3
 • Hozzászólások: 106
 • Segített: -1
 • Aki harcol,veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett
Re:Projekt Metin2:REWORKED
« Válasz #5 Dátum: 2018-01-02, 19:17:15 »
Szerintem az elgondolás nagyon jó.. hozna egy bizonyos retro feeling-et de mégis "újat" adna csak hát ezt senki nem fogja megvalósítani túl nagy kockázat lenne mert kétesélyes vagy nagyot buksz vagy nagyot nyersz. a mostani szerverek mellé egy teljesen új játék menet lenne és ki zökkenne az egész mert azért minden szerver hasonlít egymásra egy bizonyos szinte..

Nem elérhető fabtam11

 • Master
 • ****
 • Thank You
 • -Given: 175
 • -Receive: 130
 • Hozzászólások: 1 127
 • Segített: 119
 • nincs megosztható adat
Re:Projekt Metin2:REWORKED
« Válasz #6 Dátum: 2018-01-02, 19:29:47 »
Szerintem az elgondolás nagyon jó.. hozna egy bizonyos retro feeling-et de mégis "újat" adna csak hát ezt senki nem fogja megvalósítani túl nagy kockázat lenne mert kétesélyes vagy nagyot buksz vagy nagyot nyersz. a mostani szerverek mellé egy teljesen új játék menet lenne és ki zökkenne az egész mert azért minden szerver hasonlít egymásra egy bizonyos szinte..
Köszönöm és a retro-modern dolgot eltaláltad.Kockázatos, de mi nem az?
Nem az a kérdés, hogy nyerek vagy bukok.Az érdekesebb, hogy a játékosok meddig bírják tolni és kiélvezni a lehetőségeket, továbbá az, hogy az egész dolog a 80-as szint után mivel egészülhet ki és mivel tarthatja meg a playereket!
A mostani szerverek mellé egy retro-nak álcázott modern szeró pont úgy kell, mint benzin vagy alkohol a tűzre...Ha jól hírdetik és jó kezekből kerül ki a nagyvilágba, akkor bátran megmérettethet és nem kell attól félni hogy 10-20 player kalandozik csak rajta, ha meg mégis megtörténik ez az egész akkor az a 10-20player gondolom nem céltalanul tolja azt a szervert, aki mert új kezdetet és lehetőségeket adni

Régen mindenesetre mindenki jobb befogadó volt és ha jól rémlik csak 2013-15 között volt az a csipkelődés hogy jajj ezt itt is meg ott is látta valki meg hogy nyifi-nyafi hiszti megy 1-2 lopott Lothariás/M2M-es fegyóért.
Egy új játékmenet néhány új és több-kevesebb régi elemmel minek minősülhet?
Nem várok nagy sikert, de egy tapasztalt forumozó közösség figyelmét és gondolkodó szellemét annál jobban.
Ha meg senki se viszi el az ötlet megvalósítását nem panaszkodom, hisz millióból 1 az esély arra, hogy minden sikeres és zökkenőmentes legyen.  ;D
nincs megosztható adat

Nem elérhető Rodriguez

 • Professional
 • ***
 • Thank You
 • -Given: 18
 • -Receive: 11
 • Hozzászólások: 506
 • Segített: 21
Re:Projekt Metin2:REWORKED
« Válasz #7 Dátum: 2018-01-02, 19:33:55 »
Kockazat mint mindenben van igy ebben is ahogy mondjatok.
De mostanaban sot az evek alatt nem talalkozhattunk ilyen otlettel akar nem hogy szerverrel.
Szerintem zsenialis otlet ha lenne egy kesz csapatom mar neki is allnek, csak hat csapatbol fogytan vagyok jelenleg.
Fabtam irtam amugy privit legyszi nezd meg :)

Nem elérhető xXTestikeXx

 • Trainee
 • *
 • Thank You
 • -Given: 3
 • -Receive: 3
 • Hozzászólások: 106
 • Segített: -1
 • Aki harcol,veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett
Re:Projekt Metin2:REWORKED
« Válasz #8 Dátum: 2018-01-02, 19:40:42 »
Szerintem az elgondolás nagyon jó.. hozna egy bizonyos retro feeling-et de mégis "újat" adna csak hát ezt senki nem fogja megvalósítani túl nagy kockázat lenne mert kétesélyes vagy nagyot buksz vagy nagyot nyersz. a mostani szerverek mellé egy teljesen új játék menet lenne és ki zökkenne az egész mert azért minden szerver hasonlít egymásra egy bizonyos szinte..
Köszönöm és a retro-modern dolgot eltaláltad.Kockázatos, de mi nem az?
Nem az a kérdés, hogy nyerek vagy bukok.Az érdekesebb, hogy a játékosok meddig bírják tolni és kiélvezni a lehetőségeket, továbbá az, hogy az egész dolog a 80-as szint után mivel egészülhet ki és mivel tarthatja meg a playereket!
A mostani szerverek mellé egy retro-nak álcázott modern szeró pont úgy kell, mint benzin vagy alkohol a tűzre...Ha jól hírdetik és jó kezekből kerül ki a nagyvilágba, akkor bátran megmérettethet és nem kell attól félni hogy 10-20 player kalandozik csak rajta, ha meg mégis megtörténik ez az egész akkor az a 10-20player gondolom nem céltalanul tolja azt a szervert, aki mert új kezdetet és lehetőségeket adni

Régen mindenesetre mindenki jobb befogadó volt és ha jól rémlik csak 2013-15 között volt az a csipkelődés hogy jajj ezt itt is meg ott is látta valki meg hogy nyifi-nyafi hiszti megy 1-2 lopott Lothariás/M2M-es fegyóért.
Egy új játékmenet néhány új és több-kevesebb régi elemmel minek minősülhet?
Nem várok nagy sikert, de egy tapasztalt forumozó közösség figyelmét és gondolkodó szellemét annál jobban.
Ha meg senki se viszi el az ötlet megvalósítását nem panaszkodom, hisz millióból 1 az esély arra, hogy minden sikeres és zökkenőmentes legyen.  ;D
Hát az ötletet nem el vinni kell vagy elvitetni hanem megvalósítani.. Ha úgy döntesz hogy neki állsz vagy tervezed szólj nyugodtan segítek amiben csak lehet szívesen látnék egy ilyen szervert a magyar metin2 szerverek között.

Nem elérhető fabtam11

 • Master
 • ****
 • Thank You
 • -Given: 175
 • -Receive: 130
 • Hozzászólások: 1 127
 • Segített: 119
 • nincs megosztható adat
Re:Projekt Metin2:REWORKED
« Válasz #9 Dátum: 2018-01-02, 19:52:24 »
Hát az ötletet nem el vinni kell vagy elvitetni hanem megvalósítani.. Ha úgy döntesz hogy neki állsz vagy tervezed szólj nyugodtan segítek amiben csak lehet szívesen látnék egy ilyen szervert a magyar metin2 szerverek között.
Szerintem még lesz pár finomításom és kiegészítésem, mire tényleg döntést hozok a vázlat kivitelezése felől;
 Viszont a minimalista -kompakt-okos megoldásokat nem csak Magyarországon, de külföldön is megirigyelnék;
 
Kockazat mint mindenben van igy ebben is ahogy mondjatok.
De mostanaban sot az evek alatt nem talalkozhattunk ilyen otlettel akar nem hogy szerverrel.
Szerintem zsenialis otlet ha lenne egy kesz csapatom mar neki is allnek, csak hat csapatbol fogytan vagyok jelenleg.
Fabtam irtam amugy privit legyszi nezd meg :)
Mióta a fórum keresője rossz, azóta több-kevesebb komment kikristályosodott és csiszolatlan gyémántként várja, hogy elolvassák.
Minden ötlet zseniális, ha van egy jó befogadóközönsége.
Olvastam, feleltem!
nincs megosztható adat

Nem elérhető Pisti95

 • Sage
 • *****
 • Thank You
 • -Given: 97
 • -Receive: 683
 • Hozzászólások: 1 430
 • Segített: 726
Re:Projekt Metin2:REWORKED
« Válasz #10 Dátum: 2018-02-07, 17:59:52 »
Nem a játékkal van a baj, hanem az emberek hozzáállásával, és el lettek kapatva szó szerint.

Nem elérhető [VIP]Rin the Exorcist

 • VIP
 • Sage
 • *
 • Thank You
 • -Given: 294
 • -Receive: 342
 • Hozzászólások: 3 649
 • Segített: 342
Re:Projekt Metin2:REWORKED
« Válasz #11 Dátum: 2018-02-07, 18:11:46 »
Na és kik kapatták el őket?
Költői kérdés, mind tudjuk rá a választ.
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"Kezdő vagyok, ne nézz le... (:"

Nem elérhető fabtam11

 • Master
 • ****
 • Thank You
 • -Given: 175
 • -Receive: 130
 • Hozzászólások: 1 127
 • Segített: 119
 • nincs megosztható adat
Re:Projekt Metin2:REWORKED
« Válasz #12 Dátum: 2018-02-07, 19:27:22 »
Nem a játékkal van a baj, hanem az emberek hozzáállásával, és el lettek kapatva szó szerint.
Múló szeszély, olcsó pénz, átkozott világ.
Na és kik kapatták el őket?
Költői kérdés, mind tudjuk rá a választ.

Mi mind?  ???
« Utoljára szerkesztve: 2018-02-07, 20:28:43 írta fabtam11 »
nincs megosztható adat

Nem elérhető Pisti95

 • Sage
 • *****
 • Thank You
 • -Given: 97
 • -Receive: 683
 • Hozzászólások: 1 430
 • Segített: 726
Re:Projekt Metin2:REWORKED
« Válasz #13 Dátum: 2018-02-09, 07:04:38 »
- Állandó eventezés, addolások
- A túl könnyű játékmód (PvP és map1)
- nem törődömség, hibák hibára halmozva.

Nem elérhető fabtam11

 • Master
 • ****
 • Thank You
 • -Given: 175
 • -Receive: 130
 • Hozzászólások: 1 127
 • Segített: 119
 • nincs megosztható adat
Re:Projekt Metin2:REWORKED
« Válasz #14 Dátum: 2018-02-09, 12:24:01 »
- Állandó eventezés, addolások
- A túl könnyű játékmód (PvP és map1)
- nem törődömség, hibák hibára halmozva.
Bocs nem állhatom meg felelet nélkül.:

   Eventek.:
-Nem lehet mindennap karácsony meg valentínnap...de egyesek már annyira el lettek kényeztetve, hogy az már szánalmassá teszi az egész kűzd a sikerért dolgot...A sokból is megárt a jó, de ha már egyesek kokainnal eszik a palacsintát meg deákos bankókkal törlik ki... mi most mit tudnánk tenni?

   Túl könnyű játékmód.:
-talált, süllyedt...a PVP és map1 logika a wixikee-s dologra hajt, nem?  ??? Mindenhol már tisztára nyalt farral kezdődik a játékmenet pár erős fegyverrel és gyenge vadkutyával...régen azért volt legalább pár sárkányáldás vagy valami motiváló elem, ami egy kard+0-val kombinálva jelentős segítséget jelentett...most már mindent megkapunk és a lovat is alánk adják...ami siralmas, de mégis legközelebb mi jön?
(click to show/hide)

   Nem törődömség.:
-Ja ez a legjobb része az egésznek.:
 Sehol sincs okunk újra meg újra végigmenni a régi mappokon, sehol sincs egy ok amiért a régi elemeket felhasználnánk, az egyetlen farmoláshoz kötött system vagy a 30+-os fegyókból csinál meh...khm energia*kristályokat.Vagy a petednek adod a szemetet és az eszi meg a fegyvereket meg a neked nem is kellő elemeket...Oké, a vadkutyák, farkasok, vadkanok, medvék,tigrisek kínzása után a belőlük kiütött tárgyakat még más állatokba is beleerőszakoljuk?Jó, a lónál legalább van széna, répa meg ginzeng...de a peteknek mi az úristennek lehet fegyvereket meg fejlesztő cuccokat bezabálni? Ja igen ez lenne a törődöm megoldás a GF felől...
A privát szerós nemtörődömség.: Minden új, még a kasztok is újak , még a fegyók is újak, bár bizonyos fegyók ikonjai és modelljei beromira elütnek egymástól.Dettó hozzáadhatjuk a listához azt, hogy elszállt értékekkel 999...999támadóértékkel és 999...999%bónuszokkal mennek és minden csak pár ütés...vagy ne is szaladjunk, elég pár kósza főtérre lepasszolt npc és a p-szkillek beszerzésére és a max szintre,rangra, lóra és minden cuccra 1-1 csilivili quest. Igen ez kb annyit tesz hogy már ingame mindent elérsz és a fun élmény még nem is parás, de ha már célod sincs a játékba minek játsszol vele?Jó ha a szerón nem 100%-nyi defed hanem csak 80-90% van max a harmatokkal még talán van okod de ha már fulldefek vannak meg full áthatók vannak egyáltalán mi értelme van az egész szervernek? 20millió feletti kriteket ki számolna már?Ja igen a hanyag és felelőtlen idióták.
Dettó p-szeróknál ritkán v sehol sincs ok felkeresni a régi mappokat, mobokat és bossokat...sehol egy küldi, ami vadászatra bíztatna csak a GF-től lopott holmikkal flexelünk és ez a helyenként szánalmasan instabil elgondolás, hogy majd minden csillogó-villogó füstölő bisz-b@sztól majd jobbá válik a game a 66.system után már lehet a fejlesztő is megunja azt bezárja és majd legközelebb megint elindítja a szerverét, de miért is? A válasz egyszerű, mert a nemtörődöm emberek hamarább nyitnak szervert és hamarább zárják is be azokat...nincsenek nehéz kihívások, nincsenek nehéz célok és szerintem már egy paypalos utalásért is szopni tudnának egyes paraziták.

De ez csak az én véleményem a felidézett problémák alapján; senki ne vegye magára! :o
« Utoljára szerkesztve: 2018-02-09, 14:43:24 írta fabtam11 »
nincs megosztható adat

Nem elérhető Pisti95

 • Sage
 • *****
 • Thank You
 • -Given: 97
 • -Receive: 683
 • Hozzászólások: 1 430
 • Segített: 726
Re:Projekt Metin2:REWORKED
« Válasz #15 Dátum: 2018-02-09, 20:31:43 »
Én nem fejtettem ki ennyire bőven, csak pár szóval de teljesen így van ahogy mondtad.

A szerverembe én sem adtam meg a lovat 11-nek csak 1-esnek, akkor ment a hiszti. A kk-kat farmolni kellett metinkövekből, 10 könyv és G-s a skill, ment a sírás. A bossokból kellett a felszereléseket 40 felett kiütno, ment a sírás, hogy wari vagyok és ninja fegyvereket-vérteket kapok.

Nem elérhető [VIP]P3NG3R

 • VIP
 • Master
 • *
 • Thank You
 • -Given: 46
 • -Receive: 626
 • Hozzászólások: 733
 • Segített: 1045
 • napasztmek
Re:Projekt Metin2:REWORKED
« Válasz #16 Dátum: 2018-02-09, 20:51:27 »
Ez mind a TI(direkt nagybetűvel, hogy kifejezzem nyomatékosításomat, a néhai és a mai szerverfejlesztők felé ujjal mutogatva) hibátok :)
Verjük meg sztep-pet a Margit hídnál, 2019.02.22.-én az esti órákban, jelentkezni fb.com/sztepfight

Nem elérhető fabtam11

 • Master
 • ****
 • Thank You
 • -Given: 175
 • -Receive: 130
 • Hozzászólások: 1 127
 • Segített: 119
 • nincs megosztható adat
Re:Projekt Metin2:REWORKED
« Válasz #17 Dátum: 2018-02-10, 12:11:36 »
Egy egyszerű hasonlattal élve: ez a közösség a pokol!? ???

A témát zárom, az elgondolás sületlenség volt.  :-X
« Utoljára szerkesztve: 2018-02-18, 18:17:10 írta fabtam11 »
nincs megosztható adat