Szerző Téma: SZERVERFÁJLOK: Vélemények és hibák!  (Megtekintve 65876 alkalommal)

Okézzátokmárlearegemvaze

 • Vendég
Re:2010 szerverfájlok, és a hibáik + vélemények
« Válasz #25 Dátum: 2011-08-04, 19:31:42 »
És azt valaki nem tudja, hogy lehet kijavítani a 2019/2089-es game fájlokban azt a bugot, hogy ami a shopban 0 yang, azt is meg lehessen venni? Mert jó, felárazással meg lehet oldani, de akkor is kissé idegesítő. Főleg ha egyszer valaki kirak poénból valamit egy boltba 0 yangért, és kiírja másnak, hogy nincs elég yangja, az a szervernek lesz ciki.
« Utoljára szerkesztve: 2011-08-04, 19:37:01 írta DeathBat666 »

Nem elérhető [VIP]P3NG3R

 • VIP
 • Master
 • *
 • Thank You
 • -Given: 46
 • -Receive: 625
 • Hozzászólások: 733
 • Segített: 1046
 • napasztmek
Re:2010 szerverfájlok, és a hibáik + vélemények
« Válasz #26 Dátum: 2011-08-06, 00:19:25 »
Elméletileg Kriege203 és Tim66613 már dolgoznak a full entbuggt azaz teljesen bug mentes rev2089-es game fájlon, amiben minden bug javítva lesz.
És valószínűleg publikus is lesz(nagyon remélem).

Ahogy xXDemonenXx is mondta, csak várni kell egy "picit" :D
"aki hülye az is marad..." (;

Wir sind Sztep. :>

Okézzátokmárlearegemvaze

 • Vendég
Re:2010 szerverfájlok, és a hibáik + vélemények
« Válasz #27 Dátum: 2011-08-16, 22:25:24 »
 
Idézet


Elméletileg Kriege203 és Tim66613 már dolgoznak a full entbuggt azaz teljesen bug mentes rev2089-es game fájlon, amiben minden bug javítva lesz.
És valószínűleg publikus is lesz(nagyon remélem).

Ahogy xXDemonenXx is mondta, csak várni kell egy "picit"
Remélem, hogy kijavítják a szorzókat is benne...
És nem fogják úgy elszúrni mint a Kriege által kiadott game fájlokat:D
Sorry a dupláért, egy modot megkérnék, hogy vonja össze az előző postommal. Csak szeretném a témát feleleveníteni, de nem szeretnék ezért újat nyitni, remélem megértitek.


Szóval. Franzi.
Egész jó szerverfájlnak tűnt, sőt, azalatt az idő alatt amíg teszteltem, messze az egyik legjobbnak minősült. Pár fordítási kellemetlenség van benne, pl. a rendszerüzenetek közül a kevésbé használatosak szinte mind koreai, de ez minket sokban nem érint, max annyiban, hogy nehezebb lefordítani.
Viszont van benne egy nagyon csúnya hiba. Ha berakok egy mapot ~ ami mellesleg még működőképes is más szerverfájlokban ~ a szerverfájl összeomlik. Ennek az se vet véget, ha teljesen eltávolítom a mapot, illetve kiszedem az indexből és configokból is, csak az segít, ha az eredeti indexet és configokat visszahelyezem. Elég idegesítő.
Próbáltam, hogy átraktam egy másik szerverfájlból (amelyben nem állnak fent ezek a bugok) az indexet, meg a configot, de a helyzet nem változott. Jó lenne, ha valaki tudná, hogy mitől van ez a hiba, nagyon megköszönném...

Dokugan62 (azt hiszem így kell írni, de nem biztos)
Valami türkmmo-s 'remekmű'... Root jelszót cseréltem és nem lehetett már rá connectelni, eh.

NewWorld3 SF
Rálehelek és összeomlik kategória.
Elég érdekesen van felépítve, bár csak egy ch-s, de 3-fajta game fájlnak (127,150,250) is külön helye van benne, csak be kell tallózni az elérhetőségi útvonalat, és azzal a szinttel indítod a játékot. Trükkös ;)
Nem cseréltem ki első indításnál a game fájlt, kíváncsi voltam, vajon mit tud az eredeti, meg az omlást is próbáltam elkerülni. Mondanom sem kell, hogy amíg próbáltam rá csatlakozni, addig kritikus hibára vonatkozva újraindította magát... Majd újra és újra.. Ehh. Grat az NW3-asoknak, ha ekkora szutyokkal tudták futtatni a szerverüket:D

Ismét visszatértem Daroo1675-höz, hogy legalább amíg találok valami normálisat, addig tudjak valamin dolgozni, és az új mapokkal is tudjak dolgozni közben...
Felmerült egy újabb hibája. Minél többet dolgozom vele, annál nehezebb rá connectelni ingame, mysql-on, de még a weben keresztül is. Nem hiszem, hogy köze van a megteléséhez, mivel logok ürítése után is ugyanúgy fennáll a hiba. Ehh.

Továbbra is várom a véleményeiteket további 2010-11-es szerverfájlokról
« Utoljára szerkesztve: 2011-08-16, 22:42:26 írta [MOD]Wolfy »

páwagyerek

 • Vendég
Re:2010 szerverfájlok, és a hibáik + vélemények
« Válasz #28 Dátum: 2011-08-16, 22:38:55 »
Sziasztok!
Mit gondoltok erről a szerverfájlról?
Tudom Rezo már nyitott egy ilyen témát, de az a topic csak veszekedésből áll. Ezért most megkérlek titeket, hogy ne veszekedjetek :) Köszönöm.

Üdvözlettel: páwagyerek (xD)

braxa

 • Vendég
Re:2010 szerverfájlok, és a hibáik + vélemények
« Válasz #29 Dátum: 2011-08-16, 23:05:09 »
Az előző topicban is normálisan leírták a véleményüket az emberek,csak az ilyen wixi-védő egyletesek mentek oda hőbörögni.

Akik tényleg jártasak a szerver készítés témában azok leírták,hogy úgy kuka az egész ahogy van. Sőt azt is hogy nincs értelme a server file kategóriába sorolni,mert annak a közelébe sincs ( főleg hogy csonkított,mert még az alap metin2 mapok is hiányoznak belőle ).

Amit én gondolok róla:
Az a file kupac olyan embereknek van akik nem tudnak olvasni és vagy nincs türelmük / nem akarnak komolyan foglalkozni a szerver elkészítésével ezért csak kell nekik egy file + vbox + portmap + beírni 2 kódot és feszíteni,hogy szervert csinált.
Az meg,hogy odaírja hogy ne töröld az alap accountokat az szerintem már a szánalom tetőfoka. Ha látta,hogy a V1-et se köszönték meg akkor minek adta ki a V2-t?
Valamint ennek az alap accnak hátulütője is van. Ha valaki lenézi a pass-t hozzá akkor utána feljárkálhat ilyen alapú szerverekre bohóckodni és tönkretenni azt. Nem hiába van ott minden szerver fájlnál,hogy az alap accountot töröld / blockold ( - legalábbis ahol az alap accon olyan jogok vannak amivel lehet kicsit mókázni - ).

Nem elérhető Logan

 • Beginner
 • Thank You
 • -Given: 1
 • -Receive: 42
 • Hozzászólások: 45
 • Segített: 128
 • [Szervergyártó kisiparos]
Re:2010 szerverfájlok, és a hibáik + vélemények
« Válasz #30 Dátum: 2011-08-17, 04:26:00 »
Szia!

Nekem a közösségek építése volt a célom a fájl elkészítésénél, vagyis nem az hogy mindenki rohan az orra után.
Pontosabban fogalmazva: Szerintem egy jó metin2 közösség mindíg együtt van (ezért vettem ki a mapokat)
A játékost igenis kihívások elé állítom amikor elkezd játszani egy ilyen szerveren, szerintem nemkönnyű azonnal 127-re felmenni.
A másik meg hogy én egy "játékosbarát" és nem "szerverkészítő barát" felület kialakításán dolgoztam/dolgozom.
Nem tudom sok embernek mi a baja vele sok játékos odavan ezekért a szerverekért (igaz a V2-es sokkal kisebb sikert aratott letöltések terén)
Én a MightandMagicMt2-n játszok ahol érdekesmód nem származott semmilyen probléma abból hogy az alap accountokat meghagyták (legalább beléjük szorult valamennyi jóhiszeműség velem szemben). Továbbá az a szerver 1 nappal a V2-es kidobása után 2011.08.10-óta minden nap megy, észrevételeim szerint :)
A rosszakaróimnak üzenem hogy az alap accountoknak nincs semmilyen GM jogosultsága, csak mindössze 6-7 optos cuccaik vannak.
Bevallom őszintén hogy nem tudom milyen egy jó szerverfájl, mivel 1 megás internet kapcsolattal örülök ha 3 óra alatt letölt egyet, szóval nincs időm/türelmem kísérletezgetni mások szerver fájljaival.
Ezért alkottam meg a saját szerverfájljaimat egy alap koreaiból kiindulva :D
Eddig ezeket próbáltam ki:
Alap koreai
Union
Univers
Profizocker94 (régi)

Tudtommal mi Magyarországon élünk, és nem mindenki engedheti meg magának hogy profi (100-500 fős) szervereket futtasson.
A fórumon körülnézve az átlag 6-12-25 fős szervereket(főleg hamachi szervereket) talál az ember (persze pár nagy teljesítményű is van köztük)
Magam is vidéken lakok és sajnos nekem sem adatnak meg olyan lehetőségek hogy szerverem legyen.
A szerverfájl megalkotásánál pont hogy a "csóróbb" társadalmi réteget akartam megcélozni, aki örül annak hogy egyáltalán képes egy kisebb (max 6 fős) szervert elvállalni.

Van aki mögém áll, van aki nem. De ti "úgymond profik (Budapesti emberkék)" biztos jobban tudtok mindent és nem szeretitek azt ha egy vidéki ember mint például én, megpróbál valamivel kitörni a szürke átlagból...
 
« Utoljára szerkesztve: 2011-10-16, 09:44:10 írta [MOD]Wolfy »

tripleh619

 • Vendég
Re:2010 szerverfájlok, és a hibáik + vélemények
« Válasz #31 Dátum: 2011-08-17, 07:29:17 »
Szia
Én nem vagyok vidéki, de szerintem szép munka ez a szerver fájl.
Egy normálisan megcsinált, hibátlan szerverfájlról van szó amire néhány ember "irigykedik" hisz tiéd az érdem.Ők azok a szerinted Budapesti emberek. Én pl. ezt a szerverfájlt szívesen használnám a root szerveremhez akár tesztnek hiszen tényleg gyönyörűen kilettek véve belőle a mappok és jól megcsinálta magát az egész játékot. Nekem gyengébb processzorom van sajnos ezért a nagyobb szerver fájlokat nem bírja el a gépem hosszú időn át illetve van 20perc mire sikerül elindítanom.Szóval az én véleményem ez és csak egy hozzá fűzni való, Szép munka volt Wixike.
« Utoljára szerkesztve: 2011-10-15, 22:12:27 írta [MOD]Wolfy »

Nem elérhető Tsunayoshi

 • Trainee
 • *
 • Thank You
 • -Given: 2
 • -Receive: 15
 • Hozzászólások: 64
 • Segített: 95
Re:2010 szerverfájlok, és a hibáik + vélemények
« Válasz #32 Dátum: 2011-08-17, 07:45:38 »
Hibátlan?
Ne haragudj,de attól teljesen messze áll...
Max. azért lehetne hibátlan mert koreai az alapja.
És én is vidéki ember vagyok,kis mezővárosban lakom,szal nem attól függ hogy hol lakik az ember,hanem amilyen maga az ember...
De már elmondtam a véleményem

Nem elérhető thunderbird

 • Beginner
 • Thank You
 • -Given: 0
 • -Receive: 2
 • Hozzászólások: 33
 • Segített: 32
Re:2010 szerverfájlok, és a hibáik + vélemények
« Válasz #33 Dátum: 2011-08-17, 08:37:36 »
Annyira felesleges ilyen topicot nyitni mert ahogy várható volt egyböl veszekedés lett belöle.

Hogy ne legyen off én is elmondom a véleményem.
Szóval igaz én nem használtam csak játszottam ezen a fajta szerveren de ez alapján is lehet véleményem.
Tény hogy ki lettek véve a mapok és nincs meg az az iagzi metin2 élmény amit egy komplett szerverfile nyujthat, de egy gyors pvp/pve szervernek éppen megfelel.
Nekem se jön be az ilyen tipus de valoszinü ezért is nem használom.
De nagy hasznára lehet pl azoknak akik csak saját és pár barát részére akarnak csinálni egy kis idötöltésre valo szervert.(és éppen csak az alapokat tudják és nem akarnak a configolással kinlodni)
Hogy ne csak a jot a rosszat is megmondjam az alap account dologgal kapcsolatban szerintem se kellene ilyet csinálni mert ha wixike játszani akar rajta akkor kreáljon accot és játszon a már kész szerveren, ha meg problémája van a köszönet hiányával akkor nem kellett volna közzétenni.

UI:Azoknak szol akik nem véleményt mondanak hanem "fikáznak" hogy ezt a szerverfilet nem is ö csinálta csak configolt egy alap koreait.
Hát tegye itt fel a fikázok közül a kezét aki a nullábol nem koreaibol hanem egy üres mappábol kiindulva létrehoz egy müködö szerverfilet.
Mellesleg ha csak egy koreait configolt akkor is dolgozott rajta tehát valamit azért csak letett az asztalra.

Ennyi voltam Thunderbird

Nem elérhető [DJ]Balla

 • Beginner
 • Thank You
 • -Given: 8
 • -Receive: 0
 • Hozzászólások: 44
 • Segített: -38
Re:2010 szerverfájlok, és a hibáik + vélemények
« Válasz #34 Dátum: 2011-08-17, 08:51:01 »
Sztem is szarok:S
Minden buggos rajta de már sok bugot javitottunk:D

Nem elérhető Wolfy

 • Master
 • ****
 • Thank You
 • -Given: 0
 • -Receive: 30
 • Hozzászólások: 802
 • Segített: 293
 • ~✝NuMb✝~
  • Metin2 hungarian forum
Re:2010 szerverfájlok, és a hibáik + vélemények
« Válasz #35 Dátum: 2011-08-17, 09:15:14 »
Gratulálok, hogy egy újabb témát sikerült többnyire tönkretennetek.

Tényleg nehéz lehet nem a másiknak nekimenni, ha már addig fajult a helyzet, hogy egyikőtök még a címét is leírja ide, bár senki sem mondta, hogy a valódi címe.

Témát nyitva tartom, aki még egyszer a másikat szidja, veszekedést kezdeményez, vagy offol, annak nem lesznek örömteli percei. Garantálom.

Témát nyitva hagyom, mert szerintem Wixike kíváncsi a (remélhetőleg építő jellegű), normális kritikákra.

Wolfy
❤Niix & Skinox❤

Nem elérhető 98bazsikaX

 • Beginner
 • Thank You
 • -Given: 0
 • -Receive: 0
 • Hozzászólások: 0
 • Segített: 0
Re:2010 szerverfájlok, és a hibáik + vélemények
« Válasz #36 Dátum: 2011-08-17, 09:36:14 »
SZiasztok! Nagyon PROFI szerverfile lett ! Amikor először játszottam olyan szerón ami Wixikee szerófilét használt egyböl "bele szerettem" a szerverfile-ba ugyanis azoknak való akik nem nagyon szeretik a olyan szervert ahol alap 127 lvl illetve ahol 2 perc és 127 vagy meg a nagyon küzdős szerókat ahol shopban nincs semmi és farmolhatsz 10-20 napot és össze jön 1milla yang hanem pont ilyen szervert! Igaza van Wixikee-nek , Nem GM szervernek lett ki találva hanem Pvp szervernek meg Pvp/Pvm szervernek, illetve még az hogy tényleg nem szóródnak szét az emberek így nem lessz unalmas mert min 2-en vagytok azon a mapon , az esküvő meg a warok az már más dolog ... Hiszen ink. egy ROOT szerón van értelme esküvőnek mert egy 1-2 max. 3 hétig tartó szerveren nincs nagyon mert talán soha nem lesznek eggyütt 1 szerveren!

Asszem ennyi lenne !

UI.: A szerverfile hamachis szerverre legjobb nagyon!

Nem elérhető Invalid

 • Beginner
 • Thank You
 • -Given: 0
 • -Receive: 0
 • Hozzászólások: 1
 • Segített: -1
 • Kolaps
  • Metin2 Hungarian Forum
Re:2010 szerverfájlok, és a hibáik + vélemények
« Válasz #37 Dátum: 2011-08-17, 09:44:51 »
Én azon töprengek, hogy itt páran lemondják, pedig nagyon jó szerverfile.
Már majdnem minden szervertulajdonos ilyent használ, sok root szervert probaltam
mostanában és mind Wixikee Szerverfile-os. Egyáltalán örülnötök kellene,hogy megcsinált
egy ilyen szerverfilet. Hiba van 1 pár, de elkerülhető, meg lehet oldani őket..

U.I.: Szép Volt Wixikee :)
Üdv: Kolaps

braxa

 • Vendég
Re:2010 szerverfájlok, és a hibáik + vélemények
« Válasz #38 Dátum: 2011-08-17, 09:49:17 »
A következő pár sor nem kötekedés vagy vita szításából került leírásra. Aki mégis így gondolja annak azt tudom mondani: "Mindenki úgy értelmezi ahogy akarja."

Wixike nem akartam az egész hozzászólásodat idézni ( - ugye nem baj,mert azért elég hosszúra sikeredett - ),de van néhány olyan pont amivel nem értenék egyet.
Azzal,hogy kivetted a mapokat ( tehát kevesebb járható rész van ) nem építed a közösséget hiszem magyarokról beszélünk! Itt vér komolyan veszik egyesek a játékot és mindegy hogy 3 map van vagy 30,az akkor is rombolni fogja a közösséget magával rántva a többi embert.

Egy jó metin2 közösség nincs mindig együtt,mert a túl sok együttlétből van az hogy egy idő után elkezdenek háborogni.

Szerintem az nem játék,hogy belépsz és instant 6x lvl-t kapsz. Ha csinálsz legközelebb szerver file módosítást akkor inkább legyen benne az összes map és kevésbé legyen agyonturbózva,mert azzal nagyobb sikert érsz el. ( Lásd: Proficzoker és Daroo-féle szerver file-k )

Ez a mondat:
Idézet
A fórumon körülnézve az átlag 6-12-25 fős szervereket(főleg hamachi szervereket) talál az ember (persze pár nagy teljesítményű is van köztük)
A hamachis szervereket az ember alapból nem veszi komolyan,mert azok nem szokták megélni az 1 hetet ( úgy általában 99%-uk nem éli meg ).

Nem az a baj,hogy a csóró társadalmi réteget céloztad meg,hanem hogy a "Segítség" kérések részleg minden 3. topicja a te file-jaid hibáit taglalja. Ez az mi probléma a legtöbbeknek.

Idézet
Van aki mögém áll, van aki nem. De ti "úgymond profik (Budapesti emberkék)" biztos jobban tudtok mindent és nem szeretitek azt ha egy vidéki ember mint például én, megpróbál valamivel kitörni a szürke átlagból...
Na itt volt az amikor úgy voltam vele,hogy már én se veszlek komolyan. Tudod nem lakóhely függő az,hogy ki mit tud elérni / kifejleszteni.
Másrészt senki nem mondta,hogy profik vagyunk ( - legalábbis én tuti nem - ). Az hogy képesek vagyunk elitepvp-s dolgokat értelmezni az megint más tészta. Sőt az is,hogy aki értelmes az nem fordítja le és teszi ki ide azokat a dolgokat. Mert ilyen hálátlan embereknek akik a fórum 60%-át képezik,letöltik a dolgot,próbálják értelmezni ( jobb esetben így van ),majd ha nem sikerül nekik akkor jönnek hőbörögni,hogy ez ilyen rossz-az olyan rossz...

Csak egy példaképp említsem:
Tegnap volt egy topic amiben egy srác kért segítséget. Ha jól emlékszem az volt a baja,hogy alap koreai server file-nál nem tud céhet csinálni és az őrre kattintani. Jöttek neki a segítő emberek linkelni. Az első belinkelte neki azt a helyet ahol le van írva ( - Szerver készítés topic by xxistenxx - ),majd anélkül hogy megnézte volna kicsit mélyebben hogy mit linkeltek neki, jött vissza hepajkodni,hogy milyen ökörségeket linkelnek neki. Abban a témában kicsit helyrerendeztem a srácot,hogy nem képes használni a keresőt,hiszen beírtam a keresőbe: "céh alapítás" és kapásból a 4. és 5. topic erről szól.
Persze utána én is kaptam egy szép kis leosztást,hogy mi az hogy merem javasolni valakinek a kereső használatát.

Okézzátokmárlearegemvaze

 • Vendég
Re:2010 szerverfájlok, és a hibáik + vélemények
« Válasz #39 Dátum: 2011-08-17, 13:49:42 »
Wixike!

Nekem 2 megás netem van, mégis 20-40 perc alatt lejön a legnagyobb szerverfájl is.
Vidéken lakom, mégis nagy szerverünk lesz. Nem sajnálom a 2 órás utat a szerverparkba. (600ft a busz, bele ne haljak...)
Egy hamachi szerver is lehet népes, nem is egyet láttam, ahol elég sokan játszanak.
Te ezt a kezdőknek csináltad lehet, de ezzel csak azt érted el, hogy még több lusta ember lett, mivel te egy kész szervert nyújtottál nekik, és innentől nem hajlandók abszolút foglalkozni az egésszel, nem is tudják megoldani ha valami problémájuk van, és mivel hozzászoknak, hogy a szájukba repül a sültgalamb, már xxistenxx témáját is lusták végigolvasni.

Hát tegye itt fel a fikázok közül a kezét aki a nullábol nem koreaibol hanem egy üres mappábol kiindulva létrehoz egy müködö szerverfilet.
Szerintem nullából marhára senki nem is csinált még a világegyetemben itt metin2-es szerverfájlt. Talán ha találkoztál volna már nyers FreeBSD operációs rendszerrel, akkor tisztában lennél vele, hogy a felépítése kb ugyanaz. A mysql-t kell megalkotni, amit max 20 perc alatt fel lehet intallálni, azt is csak azért, mert a gép maga lassan csinálja, és utána importálni a táblákat, illetve a usrben kell létrehozni egy mappát, és azt megtömni a már megszokott metines dolgokkal. Utóbbiban van inkább a nehézség úgy vélem, de ma már ehhez is rengeteg alap van.

Nem elérhető thunderbird

 • Beginner
 • Thank You
 • -Given: 0
 • -Receive: 2
 • Hozzászólások: 33
 • Segített: 32
Re:2010 szerverfájlok, és a hibáik + vélemények
« Válasz #40 Dátum: 2011-08-17, 14:00:12 »
Deathbat nem értetted meg a mondandóm lényegét.
Az üres mappa egy metafora de mindegy.
Hogy értsd mire gondolok, ezzel arra utaltam hogy miért kell azt mondani hogy nem saját munkája "mert koreait modositott"
Ettől függetlenül ugyanannyira ő dolgozott meg vele nem más.
Sőt ha a beletett módosításokat is innen onnan töltögette le még akkor is ő csinálta nem egy kész filet linkelt be.
Remélem így már érthető volt amit mondani akartam.

Mindemellett én is amellett állok hogy ha szervert akarok csinálni akkor koreaiból csinálom.
De ha pl: csak az 1-2 ismerősömnek akarok egy 2 napos bohóckodásra egy szervert összedobni, akkor szerintem én is wixikéét veszem elő.

Nem elérhető matuszka

 • Beginner
 • Thank You
 • -Given: 0
 • -Receive: 14
 • Hozzászólások: 11
 • Segített: 13
  • http://mysteryofchaos.hu
Re:2010 szerverfájlok, és a hibáik + vélemények
« Válasz #41 Dátum: 2011-08-17, 15:27:35 »
Sziasztok!
Most ez leírnám , és szeretném *ha végigolvasnátok.
Wixikéről: A szerverfájlt NEM töltöttem le ,de csináltam másnak szervert /Mert mások
lusták voltak letölteni a többi epvps filet/.
Miközben készítettem 0 mapból egy HcGnetworkot megközelítő szervert. (Ami persze lehetetlen,
mert pvmre terveztem),rájöttem ,hogy milyen sok unplayerbarát funkció van abban a szerverfájlban.
Én a szerverfájlból arra következtettem ,hogy wixike egy 9éves valaki aki ezt hozta ki a kóreai fileból.
Írt nekem PÜ-t és megváltozott a véleményem. Teljesen értelmes lányról van szó.
Csak nemtudja mit rontott el a fileban.
Ha én most leírnám a hibákat, és ,hogy mit kéne változtatni akkor 20k karaktert simán meghaladná
a szövegem.
Előszőr énis szidtam miért is ne ha már más szidja.
De gondoljatok bele , ezen a forumon mindenki LOPOTT munkát rak fel.
Pyksa: Lopja a progikat egy tbetűs forumról,
és lemagyarítja.
Sokan: webet fordítanak és az ő nevükre írják.
2011er fegyiket: SAját nevükre írják.
És sok-sok ilyen példát tudok.
De kevés ember tartozik ABBA a csoportba , aki beismeri a hibáit és felemelt fővel viseli.
Ha én szidással reagálok egy tevékenységre,  az alap kommunikációnak a reakciója szimplán
káromkodás és veszekszés lenne(Általában). Ebből csak egy kiadós banned sülne ki.
Wixike értelmesen válaszolt és kellemesen csalódtam.
Így elég fura volt , hogy én milyen hülyeséget összehordtam neki.
Mindenki akar ezen a forumon "Valaki" lenni.
A nagybetűs én, de higyjétek el , ha metinnel akartok kitűnni csak úgy jártok mint én.

Maradtok a feledés homályában.
Nem akarok , és nem is fogok itt dicsekedni.
Egyetlen 1 munkám NEM raktam még ki.
Wixike kirakta. Becsülöm őt ezért , de fura módon hülyeségnek tartom NEKTEK kirakni.
Nem azért becsülöm ,mert olyan hűdenagyonjó filet csinált ,mert olyant bárki tud csinálni
aki annyi ideje foglalkozik vele mint pl EpvprőllopkodokSM , akkor tudna egy ilyen filet összedobni.
De kevés embernek van olyan szellemi értelme ,hogy ÉRTELMESEN válaszol , egy hadnemondjam milyen levére.
/Kicsit irracionális voltam vele szemben ,mert nem ismertem , csak előre ítéltem/
Várom a véleményeket..

Üdv.: C0r3!
Hát akkor egy edit: Én egyáltalán nem vagyok egy városi kemény legény.
Ádándon és Siófokon élek megosztva.
2éve foglalkozok ezzel az egésszel ,de soha az életben nem adatott meg a lehetőség
,hogy béreljek szervert.
Régi szervereim: retrymt2, vad13mt2 nem vitte sokra, nem is az a lényeg ebben.
Én mindig csak próbáltam kitűnni mint ezen a forumon sokan , dehát aztán rádöbbentem valamire.
Wixike figyelj ide, ha ilyen társadalom között akarsz kitűnni , a vélemények 80%-a garantáltan
negatívum lesz. Nem védeni akarlak , és nem lehordani a forumot.
Senkinek nem jött össze egy ilyen nagymértékben látogatott forum létrehozása.
Talán mondhatjuk ,hogy 1éve volt a forum"fénykora". Akkor a látogatottság 2x ekkora volt.
Mindig is voltak negatív , BoB  emberkék és lesznek is.
Ha tényleg nem tudod mit változtass ,írj egy PÜ-t , szívesen megadom a skypeom , 2év tapasztalatával
rendelkezem amit sokszor a fejemhez vágtak már. Tudom mit szerettek és mit nem.
De fogadj meg valamit: Próbálj önmagad maradni..
« Utoljára szerkesztve: 2011-08-17, 15:37:10 írta matuszka »
johqweqweqwerqwedWSu CXXDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD KYS

páwagyerek

 • Vendég
Re:2010 szerverfájlok, és a hibáik + vélemények
« Válasz #42 Dátum: 2011-08-17, 16:47:18 »
Sziasztok!
Na én is letöltöttem, és most megfogom veletek osztani a véleményemet:
- Sajnos az én gépem nem tartozik a "jó" kategóriába, de mivel a wixikee szerverfájlhoz kevesebb gépigény kell, ezért laggmentesen megy a gépen (azt még nem tudom, hogy mások laggolnak e, még nem On a szeró)
- Nekem nincs sok szabadidőm, mivel most 2 edzés van 1 nap (focizok a Honvéd 97 es csapatába :P), ezért még ebben is jó a wixikee s szerverfájl (nekem).
- Nekem még nem omlott össze, pedig azért sokat nyúltam bele.
Ez volt az én véleményem.
Köszönöm, hogy elolvastad^^

Üdvözlettel: páwagyerek (xD)

Okézzátokmárlearegemvaze

 • Vendég
Re:2010 szerverfájlok, és a hibáik + vélemények
« Válasz #43 Dátum: 2011-08-17, 16:52:10 »
Az gépigényről csak annyit, hogy Wixike elmondása alapján azért kaparta ki belőle egy normál szerverfájl 80%-át hogy hamarabb betöltsön és kevesebb legyen a gépigény... 2010-11-es szerverfájlok a start parancs után kb 3 másodperccel elindulnak, utána csak várni kell egy max fél percet hogy begyorsuljon a rendszer és be lehet loginolni, de ez régi szerverfájlokon is így van.
Mellesleg erre találták ki a swapot is, ami a kevés ramos gépeken kicsit meggyorsítja a dolgokat...
Akinek meg ideje nincs, az minek csinál szervert? A az egyik legidőigényesebb dolog ami létezik...

páwagyerek

 • Vendég
Re:2010 szerverfájlok, és a hibáik + vélemények
« Válasz #44 Dátum: 2011-08-17, 16:54:55 »
Pont ezért jó a wixikee szerverfájl, mert nincs időm^^

Okézzátokmárlearegemvaze

 • Vendég
Re:2010 szerverfájlok, és a hibáik + vélemények
« Válasz #45 Dátum: 2011-08-17, 16:55:47 »
Ha futtatni van időd, akkor megcsinálni is.. Ha futtatni sincs, minek csinálsz?:D

páwagyerek

 • Vendég
Re:2010 szerverfájlok, és a hibáik + vélemények
« Válasz #46 Dátum: 2011-08-17, 16:57:30 »
Futtatni van időm xD
Edzés előtt (9 kor (reggel xD)) bekapcsolom a gépet, éjfélkor meg kikapcsol magától a gép...

Okézzátokmárlearegemvaze

 • Vendég
Re:2010 szerverfájlok, és a hibáik + vélemények
« Válasz #47 Dátum: 2011-10-15, 23:17:12 »
Jé, látom ki lett emelve a téma :D

Na akkor folytatnám is az elmélkedéseim...
Franzi mapes bugját egy új find_map.py-vel (freemetinessel) orvosolni tudtam.
Gondoltam elkezdek erre építeni, de rájöttem, hogy quest téren hát hogyismondjam... gyenge. Összegyúrtam 1675-ös questekkel és lefordítottam őket meg bele-belejavítgattam. Mindenesetre aki virtuális gépről akar szervert futtatni, annak erősen tudom ajánlani Franzi alkotását (FinalMt2 szerverfájlja egyébként)

Infinity publikált egy általa módosítgatott rev2089-es game fájlt. Bár szerintem még van mit rajta javítani, de arra már lehet építeni.

Nemrég jött ki a DarooWorld, ami csak a home mappát tartalmazza. Igazából nem próbáltam ki, de állítólag van benne pár érdekes quest.

Sokan nem tudjátok, hogy mit tudtok egy ilyen szerverfájllal kezdeni.
Akár Vboxban is installálhattok FreeBSD-t, amit a www.freebsd.org honlapról tudtok letölteni ingyenesen. A 8.2-est ajánlanám, én arra építek.
Be kell szerezni a megfelelő libeket, mysql-t telepíteni rá, létrehozni egy /usr/home mappát és megtölteni a cuccossal. Esetleg a home mappára kreálhattok egy parancsikont az alapmappába a könnyebb elérésért. Utána megtöltitek és futtatjátok. Mindezekre bővebb leírásokat találtok epvpn és a freeBSD honlapján.
« Utoljára szerkesztve: 2011-10-15, 23:19:21 írta DeathBat666 »

Funk

 • Vendég
Re:2010 szerverfájlok, és a hibáik + vélemények
« Válasz #48 Dátum: 2011-10-15, 23:41:29 »
Pont ezért jó a wixikee szerverfájl, mert nincs időm^^


Ja,.. hát helytelen leállításnál általában szoktak dolgok elveszni. Ezért nem jó ha magától áll le.

Nem elérhető Logan

 • Beginner
 • Thank You
 • -Given: 1
 • -Receive: 42
 • Hozzászólások: 45
 • Segített: 128
 • [Szervergyártó kisiparos]
Re:2010 szerverfájlok, és a hibáik + vélemények
« Válasz #49 Dátum: 2011-10-17, 17:26:57 »
Konichiwa all!

A szerverfájlomról szóló viták befejezéseképp szeretném megemlíteni DMMT2 0/24 root szervert mint a Wixikee V2 szerverfájllal készült szerverek mintaképét.
Ilyennel szerintem Death sem találkozott,
mivel köztudott hogy 1-3 nap alatt hamachi szervereknél bemondja az unalmast a szerverfájl...
Nos ez a szerver Augusztus 23-adika óta egy kisebb megállássál de folyamatosan megy,
csak egyszer omlott össze de az összes karaktert, cuccot stb... megmentettük.
Nem volt rá példa eddig hogy egy Serverfiles_by_Wixikee_V2 eddig is kibírta volna.
Ez a szerver eddig is és ezekben ezekben a pillanatokban is fut.
És mennyit módosítottam rajta?
Módosításokról bővebben:
http://metin2hungary.net/index.php?topic=101444.25
Érdekesmód ilyen sok frissítéstől sem omlott össze a durván 50 embert (lehet többet is) elbíró szerver.
A játékosoknak eddig nem nagyon sok panasza volt a szerverfájlomról és a kliensemről.
Maximum kliens oldalon szoktak egyes embereknél (Durván 5-8 fő) akinek Hiba a szerver kapcsolatban-t ír.
A patch-elhető kliens nagyobb sikert aratott mint a két szerverfájl együttvéve (letöltés ügyileg).

A fenti szöveg nem szerver ajánló csak azt bizonyítja hogy igenis lehet stabil egy általam készített szerverfájl...