Nekem egy olyan tapasztalatom van Franzival hogyvan hogy 2 perc míg behozza a login-t, majd indítomés Connection refused, majd egy reboot utána gyorsabban hozza be és semmi hibaszall elég érdekes és humoros
Mondhatom annyira stbail hogy berakok egy mappot beírom indexbe és a configoba és utána meghal a szerver...erről ennyi
Igen én is támogatom, a Franzi a leg stabilabb amit idáig kipróbáltam a kb 50 közül... egyetlen kisebb hibával találkoztam benne idáig ,hogy valamiért nem jó a chat. Ja és ha mappot teszel bele és omlik? Hát Death már leírta mitől van és mivel lehet javítani...
Az szep, es meg azt mondjak h a kay szerverfajl stabil xD
Sziasztok!Jó ideje tesztelgettem 2010-es szerverfájlokat, és arra jutottam, hogy ************. >.<Szeretném, ha megosztanátok a véleményeiteket a további 2010-es szerverfájlokról, amiket ismertek, illetve hogy milyenekről tudtok még ezeken kívül. Hát kezdjük.Daroo 16752 vagy 3 hónapig teszteltem. Van benne pár nagyobb baki, amiket próbáltam kijavítgatni.1 hónap folyamatos pakolás után megtelt a szerverfájl. A vdi létrehozásakor nem adott neki Daroo sem elég nagy lemezterületet, sem nem állította automata növekvőre. Még gondolkodtam, hogy létrehozok egy saját vdi-t, és megtöltöm ennek a tartalmával, míg egyik nap (hozzáteszem, hogy semmi módosítást nem követtem el közben), egy loginbug-féleség merült fel (aminek nem is szabadna ebben fellépnie), és már csak az újrarakás segített rajta.Daroo 1676Elég sok hiba az 1675-ösből benne maradt, valszeg elkerülhette Daroo figyelmét. Egy komplett operációs rendszer kb, amint megnyitod virtualboxban, egy komplett grafikus freebsd kerül kb az orrod elé. Borzalmasan leterheli a gépet, hiszen alig osztottam rá ramot, 4magos processzorom van, és kb meghal a gépem, ha a szerkesztése közben mást is megnyitok, így tesztelni se tudtam túl sokáig. De pl itt egy helytelen leállítás a szerverfájl halálával jár. Egyébként üresen 10 gigát nyom.Daroo 1677Amikor Daroo-nak küldesz érte e-mailt, egy kb gúnyolódás-féleséget küld vissza, meg egy üres linket.Nemtudom, törölte-e, vagy csak Magyarországon nem elérhető, mindenesetre vicces. Ha valakinek mégis meglenne hozzá a letöltés, hálás lennék, ha megdobna a linkkel Daroo állítása szerint ez az utolsó szerverfájl, amit elkészített. Úgyhogy hiába várnánk 1678-ast.Kay331 v4Daroo 1675 koppintás. Kis swappal megtoldotta, meg kijavította (legalábbis nekem eléggé úgy tűnt) ezt a szerverfájl megtelést. Szereti magát egyik pillanatról a másikra kritikus hibára hivatkozva magától újraindítani, még ha nem is csinálsz/csináltál előtte vele valamit. Szereti a swaptól kinyírni magát, még akkor is, ha épp nincs is már benne swap (o.O)Mindezeket leszámítva egy egész jóféleség, de ezekkel együtt nem érdemes hosszútávon kezdeni vele bármit is.Kay331 v5 (Sakarya serverfiles)A legviccesebb, amivel valaha találkoztam. Kezdjük ott, hogy nem is 2010-es, de érdekes módon elfogadta a 2010-es game fájlt (o.O)Majd 2 perc után összeomlott. Újraraktam. Nem cseréltem ki benne semmit. Sysinstall után már összeomlott.Szerintem hagyjuk...Kay331 2011Hogy ez mitől 2011 az már jó kérdés, mindenesetre nem is egy szerverfájl, csak néhány fájl. Felülírtam a v4-esben, hát az elérési utak sehogysem akartak stimmelni, aztán kijavítgattam őket, de még gyakrabban omlott össze, mint előtte.TheShortyAmikor először kipróbáltam, rögtön feltűnt a hibás skill_proto. Nem a 6. skillek voltak hibásak, hanem az alap skillek. Sárkány sáminál legalábbis. Gondoltam, ahol ekkora szarvashibát elkövetnek, az már nem is érdemes arra, hogy kipróbáljam. Később megtudtam, hogy ha csak a root jelszót akarod kicserélni, az már elég ahhoz, hogy ne is tudj rá connectelni... Kuka FreeMetin2Daroo szerverfájlra alapuló instabil szutyok. Asszem ezzel épp elég bőven kifejeztem a felháborodásom:DEz volt az összes 2010-es szerverfájl, amit kipróbáltam.Most szeretném hallani a ti véleményeteket, de ha lehet, ne ezekről, mert ezek már leszerepeltek előttem, és nekem olyan szerverfájl kell, ami elég tartós tud lenni egy rootszerverhez - és nem kell naponta kiüríteni a memóriáját.....
Én dizájnoltam ingame. Ízlések és pofonok Ahogy Krye képességeit ismerem, az max egy modification, nem pedig "szerverfájl". És nem ér annyit, hogy beszennyezzem vele a gépem ^^
Idézetet írta: DeathBat666 - 2012-01-22, 17:53:53Én dizájnoltam ingame. Ízlések és pofonok Ahogy Krye képességeit ismerem, az max egy modification, nem pedig "szerverfájl". És nem ér annyit, hogy beszennyezzem vele a gépem ^^Amúgy, nem a Darooból lett a franzi? És akkor az miért fikázod? Mikor már a Franzira már írod is, hogy jajj de jó jajj de király.. xdSzerverekről véleményeket a szerver csevegőjébe írunk!Ereon
Idézetet írta: Obsidian - 2012-01-23, 17:47:00Idézetet írta: DeathBat666 - 2012-01-22, 17:53:53Én dizájnoltam ingame. Ízlések és pofonok Ahogy Krye képességeit ismerem, az max egy modification, nem pedig "szerverfájl". És nem ér annyit, hogy beszennyezzem vele a gépem ^^Amúgy, nem a Darooból lett a franzi? És akkor az miért fikázod? Mikor már a Franzira már írod is, hogy jajj de jó jajj de király.. xdSzerverekről véleményeket a szerver csevegőjébe írunk!EreonDarooban sokkal több hiba van, mint a Franziban. Utóbbi szerintem egy sokkal kiforrtabb dolog.Egyébként mi saját szerverfájlt használunk jó ideje, egyedi configolással, nem kevés munkánk van benne.
Mik a hibák a Daroo-ban?