Metin2 Hungarian Forum

Metin2 => Szerver készítés => Privát szerverek => Segítség => A témát indította: Word - 2018-02-05, 12:52:09

Cím: vs13 Debug büld FAil
Írta: Word - 2018-02-05, 12:52:09
sziasztok mikkor vs 13 debugban büldelek akkor kerek 83 errot ad ki mi lehet ennek az oka?

normál büldbe tökételes az inditó de de bugnál írja ki a 83 errort itt a kép is

(http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/02/05/527asdfgh.jpg) (http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=527asdfgh.jpg)

vagy valaki  le tudja írni hogyan lehet meg csinálni debugos büldelt hogy jó is legyen?
Cím: Re:vs13 Debug büld FAil
Írta: fabtam11 - 2018-02-05, 14:19:14
...és hanyadjára buildelted vagy egyáltalán volt olyan h clean build és aztán újra buildelted?  :o
Cím: Re:vs13 Debug büld FAil
Írta: Word - 2018-02-05, 14:39:30
csak de bugosnál jönn ellő ez a hiba sima büld tökéletes

és fontos lenne nekem azért ha tudnák debugos inditot is csinálni normál mellé
Cím: Re:vs13 Debug büld FAil
Írta: fabtam11 - 2018-02-05, 14:55:03
há nagyon úgy néz ki h valami nem az igazi a cryptolibnél... újrakéne tán fordítani, de wait mi lehet a malőr?
Cím: Re:vs13 Debug büld FAil
Írta: Word - 2018-02-05, 15:21:17
há nagyon úgy néz ki h valami nem az igazi a cryptolibnél... újrakéne tán fordítani, de wait mi lehet a malőr?

pasz mert sima büldelés megy rendesen csak debug modba nem és  ez egy gyári forrás ami nincs is szerkesztve még
Cím: Re:vs13 Debug büld FAil
Írta: ixtreeme - 2018-02-05, 15:58:06
Ezt a kettő libet rakd a lib mappádba .. ha nem elég küldöm a többit
https://drive.google.com/open?id=1ECbId4bJHZmr8HHJJG8WU5HR6nLJzim1
Cím: Re:vs13 Debug büld FAil
Írta: Word - 2018-02-05, 16:40:32
ugyan úgy ott van a 83 error tiedel

(http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/02/05/109N_vtelen.jpg) (http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=109N_vtelen.jpg)
Cím: Re:vs13 Debug büld FAil
Írta: Meli - 2018-02-06, 20:12:17
ugyan úgy ott van a 83 error tiedel

(http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/02/05/109N_vtelen.jpg) (http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=109N_vtelen.jpg)

Van egy védelmem az indítómban.
Nekem akkor szokta ezt csinálni, ha build előtt fut a játék.
Szóval én csak úgy tudok fordítani, hogy ha nem fut a gépen a metin.

Indítsd újra a vs-t és build újra.
Cím: Re:vs13 Debug büld FAil
Írta: Word - 2018-02-06, 20:54:40
nem fut semmi akkor sem jó  ugyan úgy  ott a 83+ error már néztem 
Cím: Re:vs13 Debug büld FAil
Írta: udvatt108 - 2018-02-06, 21:02:54
Mivel a Debug, Distribut, Release építési metódusok három különböző müvelet, ezért három különböző beállítást is lehet hozzájuk rendelni, külön-külön. Természetesen egyben, mindre is lehet állítani adott beállításokat. Ezek a beállítások többrétegűek, itt a könyvtár mappákat, fordításhoz szükséges rendszer beállításokat, karakterkódolásokat, programnyelvi beállításokat és dtb. állíthatunk be.

Namost ez annyit takar jelenesetben, hogy minden bizonnyal, ha a release módban lefordul helyesen, akkor ott jók a beállítások, ellemben a Debug móddal, ami ugye nállad nem fordul le. Tehát érdemes megnézni, hogy a Debug módra állítva a project beállítások hogy állnak.

Feltételezem, hogy a könyvtár mappák (library, include) nincsenek megfelelően beállítva vagy helytelen helyre mutatnak ezért abban a módban hibásnak vél dolgokat.

De az sem kizárt, hogy a cél operációs rendszer környezeti beállítás helytelen.

Minden esetre érdemes a beállításokra odafigyelni.

Csak egy tip, mert már jártam így. :)
Cím: Re:vs13 Debug büld FAil
Írta: Word - 2018-02-12, 12:21:36
és hogy oldható meg hogy jó legyen debug mondja is?
Cím: Re:vs13 Debug büld FAil
Írta: TheSLESH - 2018-02-12, 15:04:50
udvatt nagyon szépen elmondta. Esetleg rajzolja is le? Vagy nem értem a kérdést.
Cím: Re:vs13 Debug büld FAil
Írta: 5310pati - 2018-02-12, 15:59:46
Ajánlom samurai forrását. Mostanság azzal szoktam ügyködni ha unatkozom és azzal nincs ilyen probléma.
Vagy lemásolod az ő beállításait vagy szimplán felülírod a cpp/h fájlokat benne a tieddel és voálá.