Metin2 Hungarian Forum

Metin2 => Szerver készítés => Privát szerverek => Segítség => A témát indította: Zeratul - 2018-01-10, 14:35:53

Cím: Fejlesztés ablak hiba
Írta: Zeratul - 2018-01-10, 14:35:53
Sziasztok!
Van egy olyan hiba hogy ha fejleszteni szeretnék egy tárgyat akkor a fejlesztői tárgyas részt hibásan adja be gondolom valahol el van csúszva és nem vagyok benne biztos kép csatolva:

Cím: Re:Fejlesztés ablak hiba
Írta: Meli - 2018-01-10, 16:30:00
ui.py ben módosítsd a thinboard méretét.

Keresed ezt:
class ThinBoard(Window):

Aztán ezekkel kellene valamit csinálnod: (Alatta egyből)
CORNER_WIDTH = 16
CORNER_HEIGHT = 16
LINE_WIDTH = 10
LINE_HEIGHT = 10
BASE_SIZE = 10

De az is lehet, hogy maga a thinboard ami ugye a kép alapból nagyobb mint az eredeti.

Másik megoldás:
uirefine.py
és az összes thinboard os SetPosition módosítod.
Cím: Re:Fejlesztés ablak hiba
Írta: Zeratul - 2018-01-10, 18:44:26
Eddig eljutottam (csatolva):
Cím: Re:Fejlesztés ablak hiba
Írta: Meli - 2018-01-10, 18:47:10
Eddig eljutottam (csatolva):

Nagy a kép, állítsd vissza ui ban az eredeti méreteket és uirefineben módosíts. :)
Eléggé csúnya benne az a fekete csík.
Cím: Re:Fejlesztés ablak hiba
Írta: Zeratul - 2018-01-10, 18:50:59
refine-ben melyiket mert ott is próbálkoztam de ott csak a Fegyvert tudtam arrább vitetni




Cím: Re:Fejlesztés ablak hiba
Írta: Meli - 2018-01-10, 18:54:37
refine-ben melyiket mert ott is próbálkoztam de ott csak a Fegyvert tudtam arrább vitetni

nem tudom pontosan, de talán:
refinedialog.py
Cím: Re:Fejlesztés ablak hiba
Írta: Zeratul - 2018-01-10, 19:07:02
uirefine.py- van refinedialog.py az nincs
Cím: Re:Fejlesztés ablak hiba
Írta: Meli - 2018-01-10, 19:12:21
uirefine.py- van refinedialog.py az nincs

uiscriptben keresd :)
Cím: Re:Fejlesztés ablak hiba
Írta: udvatt108 - 2018-01-10, 23:34:38
Nem olyan régen már felvetült egy ide fűződő kérdést, én ezt válaszoltam rá:
http://metin2hungary.net/index.php/topic,200102.msg1058833.html#msg1058833

Talán hasznodra lesz.