Szerző Téma: [GYŰJTŐTÉMA] Jó lenne egy ilyen rendszer  (Megtekintve 15255 alkalommal)

Nem elérhető 66Dragon99

 • Trainee
 • *
 • Hozzászólások: 132
 • Segített: 1
 • fb.com/Lovagias66Dragon99
Re:[GYŰJTŐTÉMA] Jó lenne egy ilyen rendszer
« Válasz #50 Dátum: 2020-11-15, 17:36:27 »
A női antiflagű (tehát Férfi antiflaget tiltó) cuccok kapjanak jobb felső sarokba egy kis 8-12 pixelből álló Rózsaszín N betűs ikonréteget
A férfi antiflegű (tehát női antiflaget tiltó) cuccok kapjanak jobb felső sarokba egy kis 4-8-10 pixelből álló Világoskék  F betűs ikonréteget

Az energia rendszer átdolgozása az lenne, hogy a zöld poti annyi +20-80% támadási sebességet ad attól függően, hogy mikor ittuk a potit, mennyit ütöttünk és hogy mekkora volt az ital mérete, mert mondjuk a kicsi 20%-ot ad, a közepes 40%-ot, a nagy 60%-ot az XL-es pedig 80%-ot
A kitartás rendszer átdolgozása az lenne, hogy a lila poti megduplázza a mozgási sebességet.
dettó 20-40-60-80% értékek mozgási sebességgel és a kitartás csík lilára festésével együtt.. minél többet mozogtunk annál lejjebb megy és mikor megállunk megáll. Nullás értéken a szokásos alapértékkel mozgunk

Vörös hó rendszer:
Adott a vörössárkány havának pecsétje,
ami nem mount vagy pet hívásra jó, hanem a karakterünk közelében jókora férförös felhőt, ami három ágú dobócsillagos dds képeket betöltve mindent megsebez, még a mi karakterünket is, csak elsődlegesen a mobok 1.000Pontot sebződnek, míg a mi karakterünk 500-akat. Kétségtelenül nyílt és zárt téren is működhet ez a rendszer, szóval amikor megöletjük vele magunkat kikapcsol és nem kell attól félnünk, hogy a teljes képernyőnkön létező játékosokat örökké sebezni fogja ez a jelenség.

Napvillám rendszer:
Adott a sárgasárkány felhőjének pecsétje,
ami nem mountot, hanem petet hív, hanem egy sötét esőfelhőt, ami minden egyes ellenségünkre hatalmas villámcsapást mérhet minden 5-10. másodpercben véletlenszerűen max 10 ellenségre mérve ezzel halálos és megállíthatatlan 10.000 Sebzésű 3másodpercig kábító hatású csapást. A rendszer eszköze nem minden mapon működik, csak nyílt téren képes megjelenni és zárt térben a karakterünkre csap le a negatív hatásával -10k élet és 3másodpercnyi kábulás, míg a rendszerüzenet kioktat, hogy zárt térben nem illik ilyet csinálni.

Holdgömbvillám rendszer
Adott a kéksárkány labdájának pecsétje,
ami dettó nem pet/mount spawnra jó, hanem egy olyan anomáliát idéz elő, ami random mindent képes másodpercekig 10.000-el sebezni addig, míg azok a közelében állnak. Ez a dolog csak zárt térben funkcionál, nyílt téren nem jelenik meg és a rendszerüzenet az, hogy ne játssz a gömbvillámokkal, mert akármelyik playernek baja eshet miatta... Szóval tegyük izgisebbé, mikor nyílttéren használod, akkor random minden közeledben lévő +-100 XY kordinátájú játékos csak úgy elszenved 10.000 Sebzést és egy pillanatra láthatja, ahogy egy kicsi gömbvillám szabadon jár és kel a nagyvilágban.
« Utoljára szerkesztve: 2020-11-15, 18:02:06 írta 66Dragon99 »
Csatlakozz még ma -->discord.gg/fankpew <-- menőőő
"Te$a csak utald Paypalon meg a bankszámlára a zsét és minden rendben leszö"

Nem elérhető 66Dragon99

 • Trainee
 • *
 • Hozzászólások: 132
 • Segített: 1
 • fb.com/Lovagias66Dragon99
Re:[GYŰJTŐTÉMA] Jó lenne egy ilyen rendszer
« Válasz #51 Dátum: 2020-11-15, 18:54:22 »
Interaktívabb környezet rendszer:
A tengerpartokon 'kagylók',
rákok és polipok találhatók.
mind npc\mob és minddel el lehet
szórakázni/ ritka vagy haszontalan
dolgokat ütni v oktáviához hozzávágni

A map1-eken és más terepeken is
elérhetők a bokrok és a korhadt fák.
Mindkét objektumból kreált npc kattintásra \ támadásra
képes meglepetésszerűen gyümölcsöt\valami
véletlenszerű meglepetést adni

A főtéren beltenyésztett farkasok és kutyák,
valamint vadkanok lófrálnak és őrzik a várost
a kutyaólaiknál és a maguk kis épületeinek
környezetében.
Interaktív pet rendszer:
nem minden petnél, de néhánynál a mobra
való kattintáskor elkezdheted simogatni a pet fejét,
de nem mindnél és az egész még a kovácsolásnál
is randomabb.

A map2-kön található növényzet
felszedhető és leadható a biosznál
vagy potit kotyvaszthatunk belőle
egy kisebb ismertető után, hogy mi az
és hogyan működik a játék univerzumában

Az átkozottaknál különös növényt találhatunk,
ami a névtelenvirághoz hasonlít, de tüskés és
olyan, mintha a sötét sárkányok vidékéről származna;
A biológus kutatásához kell, vélhetően megéri
egy 30-as fegyó+4-ért beszerezni párat belőle.

A céhtelkeken megtalálható kikézőtisztek közül
pár magasabb szintű kiképzőboss készségkönyveket,
sőt lélekköveket is dobhat, pont a mi kasztunknak
megfelelő állapotban, random 1-5db-s kiszerelésben.

Az orkoknál fellelhető hegyizuzmók és különböző
ritka gombafajták segíthetnek abban, hogy egy gombász
nevű npc-nél +SÉ-t és yangot kapjunk; Amennyiben
megtartanánk a gombákat, akkor három dologra jók
-octaviano átvizsgálja X mennyiségű yangért és levest főz,
amit ha megiszunk akkor +50%-al jobban kovácsolunk 15percig
-a másik opció az, hogy ha leadjuk a kovácsnál, akkor
az öreg gombamérgezésben 15 percre kidől és az aktuális ch birodalmában
mindenki láthatja, ahogy holtan fekszik csendesen és a feje fölött "GOMBAAA"
rendszerüzeneteket spammel.
-a harmadik opció az, hogy eladjuk a gombásznak $ _ $ awh yeah!

A sivatagban kaktuszokat és stivialeveleket gyűjthetünk, amiket leszállítva octavianohoz
olyan gyógylöttyöket csinálhatunk, amik időlimitesek, viszont minél korábban aktiváljuk őket, annál több és jobb bónuszt kapunk tőlük, mint pl Remove_bad effect; Mág.Tám érték+25%/Fizikai tám.ért+25% v ÁK/KK védelem+20% 20-16-12-8-4-2 percig.
Sajnos ezt nem lehet tartósítani... Mer én aszontam' :0
Továbbá ritka csontvázakat is találhatunk, amiket az ásatás npc-inél adhatunk le és lassacskán kideríthetünk egy olyan sztorit, ami arra vezet vissza minket, hogy egy wolfmanokból és surákból álló osztag nyomaira bukkantunk, amiket valamilyen pók vagy skorpió mérge béníthatott és ölhetett meg... folyktöv Sd-nél

Tűzföldön ritka növényeket farmolhatunk, amiknek olyan funkciója lesz, hogy használatkor esélyt ad arra, hogy tűzkárt okozzunk vagy immunissá váljunk a tűzkárokkal szemben egy jókora időre. Ezen túl ott is akadnak gombák és egyéb növények is, amik npcnek számítanak, szóval laziba szerválhatunk fakérgeket, gombákat és lávarovar tojásokat,
amik csak arra jók, hogy lávarovar petet próbáljunk belőlük kikelteni a tűzföldön azzal, hogy a láva közelébe dobjuk azt.
Újabb rework egy bizonyos horgászbottal tűzföldön is pecázhatunk és nem épp a kis és veszélytelen halakra, hanem olyan példányokra, amik azonnal képesek megölni a gyanútlan horgászokat, mikor a vízből kirántva nem a leltárunkba, hanem a partra spawnolnak teljes életnagyságukban!

Hwang templom update: néhány helyen hatalmas kódexek és más-más meglepő szoboregyüttesek kerültek elő a templomban, amik szépen lassan elmesélik, hogy a sárgatigris szellem azon okból létezik, hogy megszelidítse a villámokat és azokkal megfékezze a Démontorony őrjítően veszélyes erejét, viszont a démontorony lakója nem az egyedüli lakója ennek a hatalmas pályának és bizonyosan még az ördög katakombája után is van egy titkos zóna, ami egy újabb kihívás felé vezet, de vajon miért törött midnen szobor és ennél a résznél mért kap magától kék vagy zöld lángra minden könyv?

Lugsam is rendelkezik bokrokkal, gombákkal és szömörcével, de akadnak még rajta méhkasok és jópár olyan npc-objektum, amik különböző kisebb funkciókkal szolgálnak, igaz a méhek embernagyságúak és irónikus módon 80+-osak, de aki bátor és erős, az képes túlélni a velük folytatott harcot! Továbbá pár sárkánycsont és néhány újabb kutató npc dekkol a terep csücskein.

Óriások földje: újabb órjáskaktuszok, csak most a löttyeik nem azonnal telnek és időzíthetjük őket! Extrának jön pár óriásskorpió, pár új gólem és a mobkategória után jön az a rész, mikor az egyik ezerharcos aranyozott páncéllal bukkan fel, elmeséli, hogy van a környéken egy sárkány és hogy segít neked leverni, ha vele tartasz és elfogadod őt petként. Kétségkívül életed legfurább fél órája jön az aranypáncélos ezerharcos támadópet társaságában, mialatt ketten szétgyepáltok egy fekete színű jégsárkányt az óriások földjén.

Kígyórét update: több érc, több kígyóember/íjász mob, délen a lezárt út felszabadul és NAGÁékhoz jön egy kerülőút egy teleportossal... Akk még kígyórét extrája, hogy a sivatagos részen lévő újrafüvesített résznél vannak hatalmas kígyóodúk és úgy már reálisabbá válik az egész DLC felhúzsa.

Lélekbarlang1-2 update:
Jégkristály objektumok, befagyott terepek, átlátszó jeges utak, aquaparkos levitáló hal objektumok, beran-setaou jégsárkányának árnyéka néha önállóan vándorol a termek folyosóin és szobáiban; valahol elszabadul egy földbe dúgott fejű jégsárkány is, ami állandóan menekülni próbál, mialatt a földből mindig 1-2-7db hatalmas nyakú fejet spawnol le, amiket ha megölsz csak osztódnak és ha nem sikerül megölni az állat testét, ami mozog, él, repül és önállóan GPS nélkül navigálja magát, akkó bezony halott ember leszel párezer jégkását okádó kígyófej miatt.
Ja valahol a LB3 tól délre akad pár terem, oda ledobunk 1-1 brutális kegyenc mobot, amiknek a szintje 103 és a támadóértéke, az exp-je és a tárgydroppja valahol a szintjéhez közeli.

Sötétsárkányok update:
a teleportos a tengerparton egy menő jachton vár és ezen túl a terepre való átwarpolás után a bionicle franchise morbuzak nevű főbossa elvén hőseink sorsát megkeseríti az MP-t szívó, hatalmas és gigászi tüskés indák és megnevezhetetlen növények sora. Ja valszeg nem tok mit tenni azzal, hogy ide is kell pár npc-be konvertált objektum, csontok,növények és minden más wubba királyságára utaló jelkép is elkélhet. Mer jólvanazúgy. Droppjavítás: a játékosokat nem spammeljük tele minden féle 65+-os retekkel és megpróbálunk a 87-105-ös szint körüli újabb fegyverekből és vértekből gazdálkodni, amennyiben megtehetjük.

Elvarázsolt erdő után?
ha elkalapáltad jotunn-t, akkor esélyed lehet bejutni a vöröserdő másik változatába, ahol megvívhatsz a vörös szellemfafejedelemmel és a többi recolored mobbal is, amik később vagy az infected gardenbe, vagy a mushroom dungeonba adnak belépőt... Mer mér ne?
ja igen ez egy ötletelős izé, szóval ezt a variánst úgy képzeljük el, hogy az általam komponált vöröserdőt használjuk(türkmmo-ra publikáltatott trent3+ téma) Az itteni droppok vagy átfestett véres feketevasak (értsd nem rubin vért) vagy aranyozott feketevas(értsd nem aranyozott kékacél vértek) ennek az egész recolor dolognak csak annyi az oka, hogy ha má 110-en vhányason beesünk egy tőlünk 30-40 szinttel lejjebb eső pályára, akkor legalább az új mobok ne kékacélt meg 80-as fegyókat köpködjenek, hanem valami igazi what the fuck jellegű dolgot, amire rá lehet rakni akármilyen sárga v narancssárga színű új effektet meg valami tökre feleslegesnek tűnő, de hasznos új bónuszt.
 Mer mért ne?

Zodiákusékhoz nem nyúlnék mer minek...
Zombiföld? Ehh szokásos, fogod a régi mobokat, picit megzöldíted vagy barnítod őket, esetleg pirosba viszed a színsémát, raksz melléjük pár oszladó sárkányt és zöld koponyaeffekteket, amik körülöttük köröznek és kb elérheted azt a melót, amit plecsítótól olyan 60-80-120 eurókért vásárolhatnál meg kacsintósszmáli a terep fái az M2M-es mozgó szellemfaobjektumok, a terep bokrai a lángoló szellemfatuskók és a szellemfafejedelem lilára és kékre festett átkozott seregei.

Jégföld update: nemerét úgy éred el,  hogy előtte északon van egy bazinagy befagyott tó és egy lowlvl-s jégsárkány meg pár gyengusz setaou mob, amik csak azért szerencsétlenkednek, mert ezt az állatot nehéz befogni és nehéz a fejére ragasztani, hogy Beran-Setaou... aztán a map jobb alsóbb sarkába még rakunk egy jégboszit a pestisdungeon belépőrészéhez csak azért, hogy legyen mit ütni útravalónak. :v

Tűzföld uptade: razadort úgy éred el, ahogy a szókásos módi tartja, Ignaelt és Meleyét a map jobb alsó sarkából éred el egy pár módosított kék tűzzel ellátott totem társaságában egy teleporter npc segítségével.

Valszeg ennyi bőven elég lenne, de tegyük még oda, hogy a szellemfa mobokból csinálhatsz még pár kék színűt és ezeknek az a funkciójuk, hogy az alacsonyabb szintű playereket rendszeresen megdobálják a magunk pollenével, ezért a 30-as szint alatti játékosok enyhe vízfóbiával és minuszba menő élettel élhetik meg a gyerekkorukat, lOlvisszatérve az újabb rendszerekre:
A mobbá változtató kosztüm rendszer kb az, mikor a csóró átváltoztatógömb nélküli átváltozást csináljuk végig egy olyan itemtípússal, aminek a value3-mas értéke a MOBID-je és az első 3 bónusza egy adott mobalfajta elleni erő+5-10-15-20-25%

Az oxvértek koncepcióját ismerjük, az eskűvői vértnél van blokkolva az h különféle fegyvereket attacholjunk a karakter kezéhez, szal ha bővíteni szeretnénk a dolgot, akkor tiippnek: mehet új oxnakvadkutya, fehér tigris, scrofa, róka és lykos is

Negatív zóna és üresség zóna event:
a lényeg, hogy van egy teleportkapus effekttel ellátott metinkő egy fekete és egy fehér változatban is, a fehér fehér textúrájú, fehér effektű bossokat és mobokat spawnol, míg a másik feketéket hív le. A metinkő mobjai egyeznek a max szinttel és az extrájuk az, hogy igazi kihívás megölni őket, mer a fehér a nega.zónából jött, a fekete meg az ürességből.

« Utoljára szerkesztve: 2020-11-16, 16:03:35 írta 66Dragon99 »
Csatlakozz még ma -->discord.gg/fankpew <-- menőőő
"Te$a csak utald Paypalon meg a bankszámlára a zsét és minden rendben leszö"

Nem elérhető 66Dragon99

 • Trainee
 • *
 • Hozzászólások: 132
 • Segített: 1
 • fb.com/Lovagias66Dragon99
Re:[GYŰJTŐTÉMA] Jó lenne egy ilyen rendszer
« Válasz #52 Dátum: 2020-11-16, 18:12:12 »
craft rendszer italokra:
Sohan-hegyre jégszobrokat telepítünk és
 ezekből lehet csiszolgatni/droppoltatni jeget
a jég időlimites tárgy X idő múlva elolvad*.
Vöröserdőben lehet szerezni kávébabokat
és kakaóbabokat is, szintúgy npcvé alakított
objektekből.

A jég felhasználható több különböző speciális
itemhez, mint pl fagylaltok, jégkásák, hűsítő
üdítőitalok... A karaktered MP-je azonnal visszaáll
tőlük.
A kakaóbabokból és a kávébabokból kakaó és kávé
craftolható octavionál és ezzel Az életerőnk azonnali
visszatöltését illetőleg +1000-2000-3000HP helyet
generálhatunk még magunknak egy adott ideig.


Egy pvp szeróra:
Fogod az összes fegyvert, mindenk átrakod a sebzését 200-300 közé és a mágikus támadóértékét 150-250 közé random. Nem +0-+9-ig írsz item_protot, hanem
minden fegyvernek csak úgy meghagyod, hogy ne legyen több variánsa 1db-nél.
Minden tárgynak 15-25%-os bónuszokat adsz és 30-40%-os támadóséebességet(2kezesmiattírtamh40) és aztán az egész játék átdolgozásának érdekébben a játékosokra bízod, hogy megtalálják a számukra megfelelő stílusú fegyvert.
A vérteknél kb ugyanezt csinálod, mint kb 450-550 közé kap defet, a bónuszaik TP és 1 véletlenszerű védelem valami fegyvertípús ellen vagy visszaverés vagy egyéb. Kétségkívül így a régi vérteknek is lesz pár fabatka értelme, ha jól csinálod.
Igen és akkor most jön az igazi csellendzs minden más tárgynál megcsinálod ugyanezt és redukálod az összes tárgy darabszámát tízszeresről 1szeresre, majd ha megvagy, akkor
csak a nyílvesszőből hagyod meg a +0-9-eseket és minden értékre való tekintettel típúsonként +4 felett különböző tűz-fagy-mérgezés-ájulás-vérzés jellegű károkozás bónuszokkal látja el az íjjászt...
Ja innentől kezdve egy teljesen új variáció lesz annál, hogy mit húzhatsz mivé és hogy milyen bónusz milyen bónusszá változik át és mit duplázhatsz 1 adott fegyver/vért típúsú tárgy bónuszaiban

Újabb skillötlet
A félelem képesség ellentéteként a testi harcos megkapja a Bátorság nevű változatát, egy buffként működik, ami 1-42%-al növelheti a játékosok támadóértékét és a félelem világoszöld,világosnarancssárga,világoskék változatánál az eredeti effekt koponyái helyén a különbözőplayermodellek arcairól készült képeket vonultatja fel, mialatt a karakter feje fölött a sárkányisten feje van a halálfej helyén. A dolog a futása alatt minden csoporttagot 5másodpercre healel +20% élettel és minden csoporttag +1-42%támadóértékbónuszt kap 1-30másodpercig.

A sötét védelem képesség ellentéteként a menta harcos megkapja a Fénypajzsot, ami tulajdonképpen képes elnyelni minden mágikus támadást azzal a feltétellel, hogy a harcosunk kihúzza P-re vagy L-re és max mágikus védelem+53-64% értéket kaphat tőle.
A koncepció az, hogy a sima verziónál csak a gömb effekt van a karakter körül, m1-en jön az első sárkányisten feje,G1-en a második, P-n a haramadik és L-en a negyedik sárkányfej, pont mint a sötét vértezésen.

Az íjász nindzsa képességeinek szaporításához:
a jégkristály lövés lényege, hogy lebéníthat 1-10 célpontot és mindezt úgy, hogy a bénulás alatt még 5-10másodpercig fagykárokkal sebzi az áldozatait. A szokásos jégkristály effektek, nyílvessző effekt és mondjuk a tűznyíl effektjének modifikált, új textúrájú variánsa emez.

A tőr nindzsa képességeinek kiegészítésére:
Jégtövis: a leshely animációjára importálunk egy mde alapú jégdarabot, aminek az a funkciója, hogy az álcázás skillt ugyan láthatóvá teszi, de ha elnyomjuk a leshelyt, akkor az +3-30%-al többet sebez a skillünk szintjétől függően. És ezen kívül a targetünk fagykárokat szenved el és pár másodpercig igazán erősen sebződik.

Wolfman:
Éji vad: az általad megsebzett játékos/ok ellen +3-30% támadóértéket nyersz 10percre, míg a skill 20percenként használható és amikor aktív, akkor egy bordó-lila-vörös füsttel jelzi a TARGET karakter/mob/metinkő/boss teste körül, hogy aktív a debuff.

Az EXP-ért nyitható ládák rendszere egy érdekes dolog, mert a lua questtünk úgy ad lootot, hogy minél több exp-t vagyunk hajlandók megadni a questablakban a láda nyitásáért cserébe, annál értelmesebb tárgyakat kaphatunk belőle

A yangért nyitható ládák... szal minél többet tejelsz annál valószínűbb, hogy nem húz le a játék, rosszabb esetben visszakapod az eredeti összeged 1,5szörös értékét rögben\rúdban és eltűnik a ládád.

A bónuszolóért nyitható láda. Egyszerű koncepció, a hülye is képes megírni a luáját.

A potiért nyíló ládák? The Same as the previous!

Professzionális vadászküldetések:
Max szinten minden mobból a max szintű, erősített verziót kell levadásznunk az eledeti életterében azért cserébe, hogy vagy ritka vértet, vagy több rakat yangot vagy egy közepes SÉtöltés árát kapjuk kézhez azonnal tőle. Igaz nem kereskedhető ez a SÉ, de ettől függetlenül lehet megéri a küldi!

Beran-Setaou árnyékai:
akad pár látszólag ártalmatlan full fekete textúrájú jégsárkány, amik csak arra várnak, hogy playereket megtámadják

Átkozott világ és álomtalizmán
adott egy teljesen lila map, tele átkozott mobokkal és egy rakat olyan kihívással, ahol a player egyedül fix elhasal.
Alap npcobjekt az átkozott talizmán és a gomba, ami csak arra jó, hogy a karakterünk azért cserébe kap expbónuszokat, ha halott stateben fekszik a földön egy jóideig. egy csomó Z Z Z betűt írva a feje fölött. A state akk ér véget, ha az item lejár vagy ha a karakterünkel skillezünk vagy ütünk.
az átkozott gombákat octaviano és a sárkánypap közös munkájával lehet csak hatástalanítani és a belőlük készült leves remove bad affect-et ad 30percig. Otherwise pár másodpercig kifoghatunk pár elit átkozott bosst, amik addig szadiznak minket, míg le nem telik úgy 3-5perc, azt despawnolnak
« Utoljára szerkesztve: 2020-11-17, 00:06:16 írta 66Dragon99 »
Csatlakozz még ma -->discord.gg/fankpew <-- menőőő
"Te$a csak utald Paypalon meg a bankszámlára a zsét és minden rendben leszö"

Nem elérhető 66Dragon99

 • Trainee
 • *
 • Hozzászólások: 132
 • Segített: 1
 • fb.com/Lovagias66Dragon99
Re:[GYŰJTŐTÉMA] Jó lenne egy ilyen rendszer
« Válasz #53 Dátum: 2020-11-17, 16:55:24 »
Összeépíthető fegyver rendszer:
a lényeg, hogy van minden fegyverből három variáns, egy csavart fegyverdísz, egy markolattal ellátott vázlap és egy alapfegyver, ami összekovácsolható a másik két darabbal; Tehát összesen van A B C fegyver és létezik AC AB BC és ABC variáns, ért szerűen AC AB  BC az alkotóelemeik sebzését kombinálja és ABC pedig mindhárom alapanyag értékét összeképes olvasztani; a bónuszaik felől... Én nem erőltetném meg a dolgot, az egyik támadósebesség, a másik ÁK és a harmadik KK...
Ezeknek a tárgyaknak nem lehet bónuszt adni és az alapanyagokba 1 szellemkő, a kombinációikba 2 szellemkő és a végső változatba 3 szellemkő mehet bele; A vázlat régről kb 2016-ból: Van egy palloslap, egy kalapácsfejű pallosalap és egy recés keret.

Halvány lila fing rendszer:
abban az esetben, ha nincs meg a betöltendő tárgy/modell/effekt, akkor a játék instant egy bazinagy háromdimenziós 404-es mde+mse kombót vagy lila 404-es GR2 modellt vagy lila 404-es TGA ikont tölt be a játékba.
SÉ igénylő rendszer:
minden playernek lehetősége van 1x lájkolni a FB oldalt és 100 SÉ-t kapni, ami nem kereskedhető és az itemshopon kívül nincs értéke, ezen kívül 24 órán belül aktiválni kell mer elfogy és soha többé nem lesz a tiéd! -- ha a fiókod már linkelted a weboldalon és kaptad a lájkot, akkor a játék a linkelést követő 5 percben legyártja az ITEMSHOP raktáradba a SÉtárgyat és az oldalon és még pár helyen az arcodba spammeli, hogy  X időd van még átvenni a lájkért kapott SÉ-det.
Youtubra dobjunk megin egy hasonló funkciót, ha dettó a weben belinkelted a fiókodat és feliratkoztál a szeró hivatalos oldalán, akkó megint jön az 5perc múlva jövő SÉ és megint uazok a szabályok jönnek... Rakatnyi spam és X időd van átvenni a SÉ-det.
A twitteren való követésért és a twittered linkeléséért dettó uez a séma, 100SÉ, 5perc múlva kapod, a rendszer rádszól vagy percenként hatszot, hogy 24 órán belül vedd át a játékban az itemshopraktárból az inventorydba való SÉ-t és VÁLTSD BE MER ELTŰNIK
A twich-es variánsnál követed azt a fiókot, ami a szerót promózza, linkeled a fiókot a weben a profilnál dettó és újabb 100 SÉ-t vihetsz magaddal, dettó 5percig percenként hat darab üzit vág a fejedhez az oldal és megint csak kapod a 24 órán belül vagy beváltod, vagy eltűnik, mi szóltunk, jó szórakozást a zsetonnal!
Google fiók összekötés esetén(értsd egyszerű bejelentkezés funkció miatt) dettó kapsz 100SÉ-t és megint kapsz vagy 30 sornyi spammet, hogy 24 órád van átvenni a SÉ-det, mert különben eltűnik...

Eztán már csak egy olcsó itemshop hiányzik, ahol minden 1-4 sé és max 10-20-50-100-200-250 darabosan stackelhetsz mindent, ami kell és we're ready to play. Vagy ilyesmi, a lényeg h ne százezres meg milliós értékeket kapjunk mert az max akk éri meg, ha a régi DDMT2 agyrém baromságát akarod követni, ahol 1 Sárkányistenáldása volt kb 200.000SÉ és lóf-t se ért.

Ctrl+S  mosolygás rendszer
a billentyűkombó lenyomására egy olyan elfuserált emoji-t kapunk, mint a karakterünk aktuális feje, csak annyi különbséggel, hogy mosolyog mint a tejbetök és pár másodpercig sérthetetlenné válik, amíg az effekt hat. Az effekt lejárta után újra sebezhetővé válik a kari, bár... 9 másodperc után lehet automatice /killezi magát a karakterünk amiatt, mert számára megerőltető a mosolygás

Fertőtlenítő item_attribut tisztító rendszer:
van egy olyan bónuszoló, ami minden 1-7. optig menő bónuszt és tárgyban szereplő szellemkövet max értékre és szintre; Ékszereknél a kohókat max időlimitre rakja és amennyiben be van gyémántozva a tárgy, annak megfelelően megadja a cucchoz tartozó készércet.
Bossrun only DLC-nek kéne hívnunk, bár lehet az is, hogy ITEMSHOPba rakod, de onnantól kezdve erősen Pay2win szaga lesz mindennek, ha ez nem egy mid/hard pvp szeró.

Átkozott ajándékszalag:
a karaktered a viselésiideje alatt ellenkező neművé változik és a fejére egy piros masnit kap addig, míg az item le nem jár.

Joker kártya:
a karaktered a tárgy használatakor 10másodpercig minden értékét megszázszorozhatja és akármilyen helyzetből kimentheti magát.[Bossrun only DLC]

Elveszett homokóra
a tárgy használatakor 5-10-15másodpercig mindenki más megfagy az aktuális mapon és csak te tudsz mozogni, míg mindenki más se nem skillezhet, se nem támadhat, sőt a képernyőjük közepén egy bazinagy timer jelzi, hogy valaki aktiválta a homokórát és hátra van még X idő

Szerelmes szív:
a karaktered a házasságát követően az öregasszonytól ajándékba kap ingyen egy +60% átható találatot adó tárgyat. Ez segíthet a pároddal való fejlődésben, valamint a pvpkben, a tárgy ideje folyamatosan fogy és 24 óra után lejár.

Törött szív:
a karaktered válása után a városőr megjutalmaz ezzel a tárggyal, ami arra jó, hogy +60% kritet kapj addig az ideig, míg megpróbálod feldolgozni azt, hogy elváltál a párodtól... Ez kb 24órára mindenben segíthet. A tárgy ideje folyamatosan fogy.


A Sírkő rendszerünk korábbról annyi kiegészítést kap, hogy minden mapon vannak legendás playerek és olyan youtubevideókból kilopott nevek, amik az aktuális pályán játszódtak; A sírokra való virághordás több különböző bónuszt adhat, ha gyertyát gyújtasz a karakterekért, exp-t vagy meglehet egy random jókívánságot kapsz. A játékban minden alkalommal le van vésve szinte mindenhova, hogy a sírokat nem szabad sem megrongálni, sem ledönteni. Amennyiben mégis megkockáztatod a karaktereddel azt, hogy leverd a sírköveket, akkor az egyik birodalom őrjáratozó kapitányai és íjászai random lespawnolnak és a te szintedtől mérve +10-20 szinttel magasabbról kezdenek el olyan sebzéseket rádverni, hogy megbánod még azt, hogy a sírkőre támadtál. Legrosszabb esetben vagy a Kaszás vagy pár lila elit zombimob jön elő, hogy megleckéztessenek a tiszteletlenségedért.


Viaszpálya:
Adott egy hely, ahol a mobok nem mindig mozognak, minden baromira fura és ijesztő és a mobok immunisak a debuffokra. Valamint baromira sokan vannak és mind olajos\viaszos textúrát visel és véletlenszerűen kezd el mozogni és baromira nagyokat sebez. A metinkövek, sőt semmi sem effektezik ezen a területen és vannak mob alakú objektumok, amik csak állnak és néznek maguk elé.

Negatívzóna: adott egy full fekete map, amin áttetsző lila és rózsaszín objektumok vezetik a playert az útján; Átlátszó mde alapú razadorszobrok lebegnek, amik metinkőként funkcionálnak, mindenhol lila pókháló lóg és rózsaszín póktojások mozognak és mindemellett a jelenség mellett olyan mobokkal találkozhatsz, amik fejjel lefelé a föld alól támadnak rád és nem garantált, hogy egyáltalán megbírod őket rendesen sebezni! Sőt Ahhoz, hogy kinyírd őket meg kell találnod azt a szobrot, ami magát a Negatív Azraelt képes lespawnolni(értsd még lilább színű kaszás, ördögszarvas főbosst) és azt úgy kell legyőznöd, hogy közben a lépteid alatt lohol két tucat élőholt életforma.

Zöldvillám völgy.:
Adott egy sötétzöld felhőkkel, zöld villámokkal és egy csomó egyéb ork mobbal ellátott 70-92-es map, aminek az a funkciója, hogy az új fegyvereket lehessen rajta farmolni; a metinkövek dettó zöld villámúak, a bossok megintcsak zöld villámúak és bármilyen meglepő, még a teleportkapuk és a semmiből földbe becsapódó, másodpercenként 20.000 Pontot sebző villámok is ZÖLDEK. A pálya extrája, hogy az egyik rajta lévő kutató áramot próbál gyűjteni és ha segítesz neki összehozni, hogy a karburátorba legyen árama(mer úgy szerzed meg h vagy mobokat ölsz vagy megöleted magad pár villámmal) na akkor megidézhetsz egy zöldvillám sárkányt és megismerheted azt a szituációt, mikor szinte a semmiből spawnolódik le egy a te birodalmadból származó npcosztag, amik támadópetként csak úgy a segítségedre sietnek és veled közösen gyalázzák meg a zöld fényeket szóró bestiát; A boss megölése után megszerzed a 61-es vérted zöld-fekete változatát, ami szintenként egyre több zöld villámló effektet kap 1-10különbözően mozgó, egyidejűleg a karaktered körül forgó villámeffektig menően.

Kéktűz barlang:
Adott Ignael barlangja és kicsivel odébb a tűzföld jobb alsó sarkában van egy titkos alagút, amivel elérheted azrael azon verzióját, aki egy csomó tisztítótűzben megfagyott zombit irányít, a Hidegszívű Azrael lekaszálása után eljön az a szitu, mikor csak úgy lesöpör téged a vörös sárkány kékre festett modellje és a cafatkáidat az az osztag szedi össze, ami a Zöldvillám völgy területén segédkezett. Akkor spawnolnak, mikor meghalsz a dungeonmapon és addig támadnak, amíg te hősként közbe nem lépsz és le nem aratod a babérokat. Igen tom könnyítésnek könnyítés, de ha a ynavajás birodalmad törődne veled, akkor kb ez lenne ha SOLO-runt tolsz pár olyan új runon, amit ÉN rendeztem a TE szórakoztatásodra.

24 karátos jégcsapok:
Van valahol Sohan-hegyen egy titkos út, amit arany színű kövek és sárga homok borít; Igaz ez nem hó, de annál érdekesebb dolog, aranypor. Nos ahogyan a legközelebbi NPC-vel beszélsz, úgy megtudod, hogy van egy szakadék, ahol furcsamódon 24 karátos aranypor van, de olyan hideg és aprószemű, hogy még ő se bírt belőle gyűjteni, mert valami mindig visszarántja azt a földre...Szal simán bemehetsz a runra azzal a feltétellel, hogyha nem erőlködsz azon, hogy felporszívozd az aranyport a hegyről. Na de mire számíthatunk az eldugott részről? A 24 karátos jégcsapok mapján aranyszínű hópihék hullanak, minden baromira sárga, külön csillogás effektje van az aranykupacoknak és mindenhol aranygólemek, aranybestiák, aranyszínű és szilárdabb összetételű mobok és metinkövek vannak. Tulajdonképpen nem kapsz ezen a helyen semmiylen droppot, de az EXP kiválóan jöhet és a mobok némiképp dettó jóval jobban gyepálhatóbbak. Összegzésnek: ha kiviszed a mappot és megölöd a végén található főbosst, akkor a tőle kapott ládát vagy kinyithatod és azonnal kapsz 1billió yangot rúdban vagy ha leladod az npc-nél, akkor egy nagyobb SÉtöltés árát spórolhatod meg. A lényeg, hogy ez egy kikapcsolódásiforma akar lenni és csak egyszer érheted el a játékon belül ezt a pályát. Aztán sajnos betemeti a hó és hiába van ott az NPC és az út, ő rendszeresen közölni fogja azt, hogy sajnos nem kísér el és egy bazinagy lavinát vagy húsz Surával próbált felolvasztani, de semmi hatása nem volt

Feketetűz birodalom:
Van egy eldugott szigetcsoport, ami a whang-templom felépítéséhez hasonló módon van felépítve, hídakkal van összekötve és mindenhol fekete lángok és feketevas páncélú mobok vannak. Vélhetően akkor válik elérhetővé ez a hely, mikor legyőzöd Beran-Setaou Sura formáját  vagy meggyőzöd Beran-Setaou arról, hogy lépjen be a három birodalom szövetségébe;
A Feketetűz birodalma kb egy kisebb kitérőként néz ki egy olyan terepre, amit 99%-ban surakezű mobok uralnak és a lehető legerősebb félember elleni erővel lehet csak elbírni... A metinkövek nindzsákat, sámánokat és harcosokat hívnak, a főboss pedig egy olyan nőnemű istennő, aki vélhetően Beran-Setaou árnyéka és rendelkezik mindhárom sura skillgroup legerősebb támadásaival ---értsd másodpercenként uazzal a P-skillel akár 3-4X is megsebezhez úgy, hogy te csak olyan rendszerüzeneteket kapsz, hogy ha egy istennel akarsz harcolni, gyerünk viseld el a fájdalmat.---a kaland végén már ha sikerül megoldanod a dolgokat, akkor dicsőségesen megfékezel egy háborút, ha elbarmolod a küldetést, akkor téged egy külön osztag próbál majd kisegíteni támadó npcpet hadosztály, páncélos vadkutyák, íjászok és őrparancsnokok ésö... Ha így se nagyon megy, akkor visszawarpoltatnak téged map1-re, ahol az elkövetkező 2-3-5 órában tömeges ostromok és eventek helyett konkrétan az összes feketevasat viselő mob vandálkodását nézheted végig, amit aztán utólag a sárgasárkányisten pár páncélos katona közbeavatkozása söpör el... Senki nem kap semmilyen itemet ebből a runból és mindenki megtanulja, hogy ezeknek a népeknek valamilyen különös aurájuk volt...


Mandragóragyökér:
újabb farmolható npcobjektt,
ha ügyesvagy, akkor egy hatékony elixírt kraftolhatsz belőle.
A funkciója véletlenszerű, vagy szerencsét hoz, vagy remove_bad affect-et ad 1 órán át vagy 1000%HP regenerációt ad 1órán át vagy végső esetben +50.000Életerőre ad betölthető helyet kereken 1 órán át. Mindezt random és úgy, hogy akár mindegyik hatását elérheted, de nem duplázhatod meg a már aktívakat.

20-as Prémium tagság rendszer avagy +20%SÉ :
amennyiben a fiókod valós névvel igazoltad, az első vásárláskor valós adatokkal rendeltél paypalról/banki utaláskor és tegyük fel még a supporttól is igényelted FB-n azt, hogy megkaphasd a-20%OFF-ot, úgy egy vásárlásodkor akár kicsi-közepes-nagy-XL-es hívásról legyen szó a rendszer +20%SÉ-t ír jóvá egyedül ennél a vásárlásnál; soha többé nem válik elérhetővé az adott nevű felhasználónak és ügyfélnek ez az ajánlat, szóval... 2020 a legfurább ajánlatok éve' e.0

Nirvana pálya:
van egy zöldellő füves terep növénnyel, bokorral fával, vörös szőrű rókákkal és minden mobnak a vörös változatával együtt. Mindegyik 120+-os / a max szinthez közeli és annyi előnyöd van ellenük, hogy... Nincs előnyöd ellenük, mind 100X gyorsabb és fürgébb, mint az eredeti változatuk, beleértve a pókokat és a metinköveket is, hiába gyengébbek, ha a sebzésük az eredeti mobok 100-200%-os értékével darálnak le téged. A map főbossa Nirvana istennő, akit szerintem max csak az tud majd megsebezni, aki hajlandó lemondani arról, hogy bármilyen anyagias jutalmat is kapjon, a boss halálakor 10-12 különböző bölcsességet kaphatsz, mint PL az igazi szépség belülről fakad, az ép testben ép lélek...STB most amúgy se kell accuratenek lennie és tényszerűnek, mert egy elvakult őrült vadállatidomártól semmilyen bölcsességet se kaphatsz a pusztában a semmi közepén. Ha mégis bölcsességet írna, akkor az csak arért hangzik újszerűnek, mert a boss szinte teljesen meztelen és kb 18+-os DLC az, hogy egyáltalán bejutottál a rohadt mapra... PFú talán itt csak átv. gömböt farmolhatsz? Ja bazigyors mobok...

Hades pálya:
van egy kiszáradt, parlagon lévő őszi táj, lángoló szellemfatuskókkal, lángoló szellemfákkal és kb minden szellemfamob égő és parázsló változatával ellátva. Mind tűzkárt okoz, mind lassan és baromira nagyokat krittelhet rajtad és mind képes belassítani téged, míg tűzkárokat szenvedsz el. A terep fővezére Hádész, aki a lángoló levélkupacok egyikéből spawnolhat elő, majd miután lespawnol kb vagy négy tucat démont és leölet téged vagy kétszer, akkor jönnek a te birodalmad beli katonák és móka és kacagás elven közösen elmentek piknikezni a pokolba... Szal a csatározás végén dettó nem kapsz materialista cuccot csak 13-ból 1 féle Pokolról szóló idézetet meg max EXP-t kapsz, bár asszem ez egy max szintű terep, szóval... Hát max átv. gömböt farmolhatsz?

Poseidon pálya:
mindent víz borít, minden mob cápaszárnyként úszik a vízben, néha feltűnik egy-egy éhes állkapocs, polipcsáp vagy több bugyborékoló vagy vöröslő füst is a víz felszíne alatt és hirtelen a semmiből lecsapnak a mobok. Te akármerre mozoghatsz nem fogsz semmit se látni a kékeszöld lében. Mindezt addig csinálod, míg a krákken megölése után meg nem kell kűzdj a megalodonnal, aztán me kicsit bullshit elven még a féligmeddig víz alatt  sétáló karaktered előtt megjelenik poseidon is, aki sellőket, habfiúkat, óriáscsiga íjászokat meg egy rakatnyi olyan görög mesehőst idéz elő, amiért a dysnep beperelhetné a gameforget és felzabálhatná az egész metin2-t... Na szal poszeidon görög filozófiai trágárságokat böfög, kb olyan, mint az előző kettő variáns, csak vagy 30X izgalmasabb, mert ha bármit is szerzel erről a pályáról, az az egyik NPC-nél eladható SÉ-ért is... Óriáscsigaházak, Kagylófegyverek stb...Ja a metinkövek csigaházak.

Ogrék mocsara:
Ha a pixar beperel ezért bizisten molnár kiki hangját fogom berakni a map főbossának és onnantól kezdve mindenkinek el lesz átkozva a napja. Szóval adott egy szép nagy mocsár map, amin ogrék laknak, szamár npck kérdezgetik, hogy ott vagyunk már? és különböző random mesehősnek maszkírozott metines mobok terrorizálják a játékosokat. Shegg a főboss, aki egy egyfejű ogre és átlagosan mindig egy FMS +2-vel gyepálja a játékosokat a 255-ös szintje ellenére. Életfilozófiája és támadásai leginkább egy bableves és a halvány lila fing komplett fogalmát fedik. A témát komolyra fordítva: az erdőben több jég-tűz-szél-villám-sötétség-föld elemű boszorkány is elérhető, ezen kívül a vérboszorkány is megtalálható, ami kb annyit tesz, hogy ezen a terepen szinte minden elleni erő és minden elleni védelem kellhet+ a főboss létezése egy vicc, szóval $ok sikert a playereknek, meg annak a csávónak, akinek van ideje kivitelezni a giganagy mézeskalács bosst meg a mézeskalács peteket, amiket ezen a mapon lehet megszelidíteni egy gejzír mellett.

Cyberpunk pálya:
Ha minden korábbi bullshiten túl vagy, fizettél a játékér, fizettél a SÉ-ért, megvan legalább a 100óra játékidő, akkor elérhetővé válik egy robotokkal ellátott, epikus pálya, ahol minden a Metin2077 designjét követi, dubsteppelt és remixelt metál zenére szól az enter the east, a vadkutyák bazinagy robotvadkutyák, a metinkövek hatalmas nanobotokat spawnoltatnak és a map főbossa egy lila és világoskék színű lángokat okádó robot-trex. Kétségtelenül a map elején yangért vehetsz bónuszokat a cuccaidba és SÉ-ért akármelyik kinézetet(haj/fegyver/vért/vállpánt oldalon) beállíthatod a karakterednek úgy, hogy az onnantól kezdve véglegesen rajtad maradhat. Mint basepositionba helyezett érték.
Mi a pláne a futurisztikus robotmapban? Semmi, eleve a játék élményének a rovására megy, mert a karakterünk értelmiszintje nem képes felfogni a hackelés fogalmát és még a legokosabb surák és sámánok se képesek megfejteni a wcfogantyú működését, nem hogy egy robotsárkányt vagy a robotállatok megölésénél többet feldolgozni... Yepp és mindennek a tetejében: mindennek idegesítő neon effektjei vannak, a játék helyenként utalást tesz a félember mobok halálakor az akirás mutációkra, mikro a csávó felfújódik azt majdnem kipukkad és úgy murdel meg, hogy a saját rákos sejtjei nyomják össze... Mer mért ne, ha már Nirvana DLC volt, akk ez mért ne lehetne?

Wild hunt dlc:
Fogjuk a witcher 3-mat, kivágunk belőle 8 emberi, 10félemberi 8mítikus és 10 újabb mítikus félemberi lényt. Berendezünk egy páylát fenyvesekkel, bokrokkal, egy várral és egy rakatnyi npc-vel, majd mikor a karakterünk végigballag az egészen vagy mindenki megakarja őt ölni, mert lowpolygonokból áll és egy teljesen másfajta nyelven hadovál vagy mindenki ki akarja őt hívni PVP-zni és onnantól kezdve esélyünk sincs a túlélésre, mindenhogy meghalunk.

DOOM dlc...
Igen, fogjuk a legközelebbi lowpolygonos 3d-s doomot, kirippelünk 1 csomó dolgot, a karakterünkre animált láncfűrészt pakolunk és mindent picit vörös-bordó színbe mázolunk, aztán jöhet a láva, a pentagrammok, a vadkutyamaszkos, csuhások gyülekezete és az a város méretű óriásvadkutya, ami még a vörös sárkánynál is veszélyesebb és destruktívabb. Nos ha mindezzel megvagy, legyilkoltad a démonokat és megmentetted a világot a pusztulástól, akkor a pályáról való távozás előtt az npc leírja hányszor haltál meg a mapindexen, hány mobot öltél, hány volt ebből ilyen, olyan vagy amolyan, mennyi metinkövet vagy bosst daráltál és mennyi bónuszEXP-t,SÉ-t és Yangot nyertél az aznapi runolás közben.

Csatlakozz még ma -->discord.gg/fankpew <-- menőőő
"Te$a csak utald Paypalon meg a bankszámlára a zsét és minden rendben leszö"

Nem elérhető 66Dragon99

 • Trainee
 • *
 • Hozzászólások: 132
 • Segített: 1
 • fb.com/Lovagias66Dragon99
Re:[GYŰJTŐTÉMA] Jó lenne egy ilyen rendszer
« Válasz #54 Dátum: 2020-11-17, 17:18:11 »
Tetris DLC...
Van egy pálya, ahol eredetileg a minecraft modelljeit kell halomra gyilkolnod, aztán a terep többi részén azzal szívsz, hogy megpróbálsz utat törni magadnak objektumok és random lespawnoló tetriszes objektumok között. Well  az egész 8bites őrület után a főboss egy pacman és a 4féle pet, ami a segítségünkre jön ha meghalunk az a négy pacmant üldöző szellem. Mind más sebe$séggel üt és minden esélyt megadnak arra, hogy nyerésre állj a sárga sajtgömböc ellen. Nem nagy run, de végülis nincs szükség arra, hogy menőbbnek tűnjön tőle a szerónk, mert ezen a runon a részvétel számít... Ja igen a legelején megölhetsz egy 1hites enderman mobot, szóval ennyit arról, hogy legyen minecraft mod a metinbe. e_e" Nincs több értelme

Nintendóh DLC...
Tom gáz az egész koncepció fogjuk szuperr máriót és megpróbáljuk újrafelfedezni a spanyol viaszt... Khm szal gomba mobok, megaman mobok, teknős mobok, sárkány mobok... ?-es textúrájú metinkövek, bomba mobok, bomberman mobok, yoshi pet és úgy ennyi az egész, az egész koncepció sztem egy hulladék, egyedül a pikachu mount... nem még azt a turkmmo-s gyászt se merném belerakni 1 szeróba se bocs, ez túl sok volt.


Fifa Map
Az EhhJajj Sports jóvoltából kapunk egy pályát, amire csak úgy be van hajítva egy rakat focista playercharacterből, avagy pcből fabrikátl pet, akik mind kard+0-val ütlegelnek egy focilabda mobot, akinek végtelen az élete... Azt sztem felelseleges jutalmat kapnia annak a csapatnak, aki nyer, mert a te karid mindig a bíró lesz, aki szabadon megölheti azokat a playereket, akik a lábdát lökdösik. Ja skilltesztelésre tökéletes, én nem vállalnám, hogy a nextworld vackait másolni merd mert a 3v3 uncsi, a 24v24v1bazinagyszintűbíró koncepció sokkal izgalmasabbnak tűnnee... ja a nézőközönség a covid19 miatt max a kovácsból és pár vadkutyából áll.

Édesség map:
az egész terep egy bazinagy tortákból álló dolog, mindenhol lekvár\csokoládészósz a víz, a mobok a húsvéti\egyéb játékokból rippelt ételemberek és a karakterünket rendszeresen lelassíthatják ill a támadósebességére is debuffot tehetnek és így aztán
igazi kihívás lehet átjutni a pályán a főbosshoz. A run végére ha nem kapunk metinesdiabéteszt, akkor megszerezhetjük a főboss fejét sisakként \kosztümhajként. otherwise a karakterünk mindig fingás hangokat fog betölteni és néha random elkezd majd fogyni az életereje, ami a metines diabétesz+ a mapon még található óriás gumicukor metinkő, meg gyümölcskocsonya metinkő, ami mde alapú és össze vissza mozog.

Racionális extra:
A Warpok\teleportkapuk összes példányára egy külön kerek v szögletes pillanatkép megy és a kaput a megközelítéséhez megfelelő méretű modellel ...
Csatlakozz még ma -->discord.gg/fankpew <-- menőőő
"Te$a csak utald Paypalon meg a bankszámlára a zsét és minden rendben leszö"

Nem elérhető 66Dragon99

 • Trainee
 • *
 • Hozzászólások: 132
 • Segített: 1
 • fb.com/Lovagias66Dragon99
Re:[GYŰJTŐTÉMA] Jó lenne egy ilyen rendszer
« Válasz #55 Dátum: 2020-11-17, 20:33:13 »
MOBID kijelzése a mob neve fölött, ha GM vagy.

MOB és Playerszint kijelzés ki\bekapcsolása rendszeropciók

Minden egyes belépéskor a játék a pályához illő intróval köszönt.:
pl.: Sohan hegy vidékére érkeztél, sál, sapka, kesztyű...
ha GM vagy, akkor  a frappáns köszöntőüzenet előtt láthatpod a mapindexedet és a koordinátádat.

Újabb bónusz:
Weaponboost +X%:
+X%Esély egy véletlenszerűen mért ütésnél arra, hogy a fegyvered a +9-es változat értékeivel sebezzen 10másodpercig
Armorboost +X%:
+X% Esély egy véletlenszerű pillanatban arra, hogy a vérted a +9-es változat értékeivel védjen 10másodpercig

Karma negatív item:
esély arra, hogy a sebzéseddel rangpontokat lopj a célpontodtól
Karma semleges item:
esély arra, hogy ne veszíts rangpontokat, mikor egy plyaer megtámad a Karma negatív itemmel
Karma pozitív item:
esély arra, hogy a sebzéseddel több rangponthoz juss akár playert, akár mobbot ölsz.

Újabb bónusz:
Dominó effektus+X%
azaz hosszan kifejtve X% esély arra, hogy 2-3másodpercre megbénítsd vagy hátradöntsd az ellenfeledet


külön GM feladat questsor, amivel a GM-ek gyakorolhatják a kódjaikat és gyakorolhatják a feladatkörük dolgait/ tutorialokat olvashatnak. szal erős mobok purgézása, esetleg minieventek tartása, támadópet alapú hajatlan playereknek metinkövet lehívni GMmapra...
SGA és GA karaktereknek értelmes TODO questek írása, hogy ne felejtsék el a szerepüket;

külön rendszerüzenet, ha egy DEV vagy GA vagy SGA vagy SA vagy ST vagy ADMIN  kereskedik veled: "ha nem eventjutalmat ad át a csávó, akkor meglehet hogy hamarosan a vele való kereskedésért véletlen örökös bannt kaphatsz."
« Utoljára szerkesztve: 2020-11-18, 12:28:39 írta 66Dragon99 »
Csatlakozz még ma -->discord.gg/fankpew <-- menőőő
"Te$a csak utald Paypalon meg a bankszámlára a zsét és minden rendben leszö"

Nem elérhető 66Dragon99

 • Trainee
 • *
 • Hozzászólások: 132
 • Segített: 1
 • fb.com/Lovagias66Dragon99
Re:[GYŰJTŐTÉMA] Jó lenne egy ilyen rendszer
« Válasz #56 Dátum: 2020-11-18, 13:11:55 »
Ládarendszer rework
Ha 15-30-45-60-75-90-105-ös szintek körül megölsz egy bosst, akkor a te szintedhez közeli mob adhat Fabossládát15, Bronzbossládát30, ezüstöt45 vagy aranyat60 vagy platinát75 vagy gyémántot90 vagy titánium bossládát 105-ös szinttől. Mindegyik a te szintedhez mérve olyan tárgyakat ad, ami az aktuális szintekenél segíthet az azt kinyitó embernek. Pl alacsony szinten +7-8-as cuccok; közepesen +6-7-es cuccok; magas szinten +5-6-os cuccok; a legmagasabban +9-es szellemkövek és 1500TP-t visszaadó kakaóscsigák..STB

Harmónia: ying-yang ikonos speciális MAX 1darabot felszerelős tárgy, 20.000TP-t és 30%ÁK-t és 30%KK-t kapsz tőle.

Diszharmónia
Harmónia: Törött ying-yang ikonos speciális MAX 1darabot felszerelős tárgy, 30%félemberek, 30%szörnyek és +30%támadóérték százalékos

Remény kulcsa:
A tárgy használatával 15 másodpercig sérthetetlenné válsz és deaktiválsz minden karakteredre menő sebzést és támadást.

Láthatatlanná tévő köpeny:
A tárgy felszerelésekor láthatatlanná válsz, de ha ütsz vagy ha skillezel, akkor automatice leveszi a játék. Használati idő 48 óra és csak akk telik, ha használod.

Robotsárkányboss pet
Türkmmo-n kint van. A robot az ember legjobb barátja ésöööö ez a masina meg +25%mob elleni erőt és +25%félember elleni erőt ad. Ó és bónusznak még a támadópetes rendszerrel elég mókásan 5-10-15.000 Sebzésekkel szórakoztatja a targeteidet.


Rádióvevő:
A tárgy használatával elérheted a szerver rádióját, ami nem mindig elérhető, de mikor éppen fut, akkor mindig tanácsokat kaphatsz a fejlődéshez vagy remixelve hallgathatod a játék zenéit. Ellenkezző esetben recsegő hangokat hallhatsz és néha eastereggként bejön egy google fordítóval felolvasott "szervernév rádió" intró.


Antiszociális rendszer:
kikapcsolhatod a csetet, kikapcsolhatsz minden interakciót, sőt
a többi játékban lévő karaktert, effektet és mobot is eltűntethetsz, ami nem 10-20 lépésnyire van a te karakteredtől mérve.

Metinfejlesztő npc-k:
Minden híres metines fejlesztő nicknevével csinálunk egy NPC-t, aki vagy questet ad vagy elmeséli, hogy ő melyik szerón volt, esetleg mit fejlesztett, miről híres az ő munkássága...stb

Sárkányisten imája:
Adott szint után 48-72 óránként jön egy questscroll, amivel 1órára ingyen kaphatsz +25% EXP vagy +25% Yang vagy +25% Tárgylootot, amit TE választasz ki és mindig a te yangod 10-20%-ába kerül. + mindig kapsz 1 rendszerüzit és egy bal felső sarkas Yang/EXP/tárgy ikont, aminek a tooltipje az aktuális +20%-os bónusz hátralévő ideje

Fagylaltgombóc rendszer:
adott 12féle íz és 12féle 3percig tartó +10%-os hatás. 30perc után eltűnnek, ha nem használják fel őket

Fagylalttölcsér rendszer
adott 3féle tölcsér és attól függően, hogy melyik két gombóccal kombináltad, úgy annak megfelelően a két gombóc értékét +20%-osra és 7perces időkeretre tolja fel; a fagylalttölcsér nem olvad el, de önmagában semmire se jó ezen a játékon belül

Smoothie, az alapanyagok összeszedése a vöröserdőben történik +2000HPhely.


A kiméra kaszt DLC:
adott egy olyan nindzsakarakter, akinek van egy hátából kinyúló farka, aminek a végén egy hatalmas surakéz található. Nos a célunk az, hogy kiderítsük ki ő, mi dolga van a városunkban és azon túl, hogy egy ideig barátságos és normális a mi városunk hamar elkezdi kiközösíteni és a feladatunk az, hogy vagy eldöntsük, hogy mi öljük meg vagy eldöntsük, hogy megvédjük őt a csőcseléktől és azoktól a elit városőr\elit íjász\elit vadkutya moboktól, amik hamarosan darabokra fogják őt szedni.
A történet két irányba mehet: az egyik esetben lespawnoljuk a főboss változatát és egy 253-mas Nindzsa-Sura-Sámán hybrid skilljeivel és brutális sebzéseivel vívunk meg, míg kapunk néhány támadópet npc-t és páncélos vadkutyeszt vagy a másik opció az, hogy ugybár megvédjük a csőcseléktől. Mindkét esetben jutalmat kapunk az egyik esetben megtudjuk, hogy ezt az entitást nem most fogjuk megölni, mert a halálanimációja az, hogy egy teleporttekercset ránt és elwarpol, míg a másik esetben az ő pártjának védelmében megtudjuk, hogy van egy génkísérleteekkel foglalkozó klán egy másik városban és ezért az infóért cserébe még egy erősebb rohamosztagos csapatot, egy sárkányt és két harcihelikoptert is kifogunk a hat csillagos körözésünk mellé, ami a minimap alatt jelenik meg. Szal amiatt, mert elárultuk a városunkat vagy meg kell kűzdenünk mindennel és végül az elitebb fejvadász mobok vetnek nekünk véget addig, míg nem takarodunk el vagy nem váltunk birodalmat vaaaaaaaagy ha kiengeszteljük a sárkányistent  és megöljük a kimérát, akkor az is egy opció. Alapjáraton nincs jó vége a történetnek, mert mindkét alternatívában valahogy úgy néz ki a dolog, hogy egy elfuserált romantikázáson esünk túl vagy a sárkányisten által küldött buffal, aki segít elliminálni a célpontot vagy a surafarkú kimérával... Ó iggen mos jön a leggázabb ötletem:
a te karakteredtől függően dől el, hogy milyen nemű ez az npc, tehát alapvetően annyi páncél van rajta, hogy még azt se tudjuk kideríteni, hogy mégis milyen kasztú, nem hogy milyen nemű ez a léyn. Szal a vele való harc után tisztasor, hogy lelép, de ha veletartunk és eláruljuk a városunkat, akkor egy újabb mapra juthatunk el, ahol what the fuck elven láthatunk újabb dolgokat, igaz... random invadelnek majd egy jó két napig azok az őrszemek, amik a te karakteredre vadásznak az őrség korábbi tagjai miatt, de há kit érdekel, hogy egy egész másik birodalom vérdíjat szabott ki a fejedre, ha megléphetsz álmaid hüllőjével és ketten elmehettek kalandozni dysnepland eldugott frankenstein laborjába, hogy körbenézzetek és felfedezzétek a vadkutyaembereket és a wolfmanokat... Yeah boiii
Csatlakozz még ma -->discord.gg/fankpew <-- menőőő
"Te$a csak utald Paypalon meg a bankszámlára a zsét és minden rendben leszö"

Nem elérhető 66Dragon99

 • Trainee
 • *
 • Hozzászólások: 132
 • Segített: 1
 • fb.com/Lovagias66Dragon99
Re:[GYŰJTŐTÉMA] Jó lenne egy ilyen rendszer
« Válasz #57 Dátum: 2020-11-18, 23:54:08 »
varázslatos bónuszcserélő rendszer
A sanni által kreált switchbothoz készíthetnénk egy olyan forgatót, ami pont azokat a bónuszokat adja a tárgyhoz, amiket a player a bónuszolóba beállít. Ez valszeg annyi extrával  jön, hogy ha a csávó benyomja h mi legyen a 6-7. bónusza a cuccnak, akk azt is beleforgatja a bónuszoló azonnal és a használat után eltűnik a varázslatos bónuszcserélő

multi mountpecsét:
adott egy mountpecsét, amivel minden létező mountot meglovagolhatsz és mindegyik mount bónuszait annyi időre kapod meg, míg a mounton ülsz. Igen ez lua és forrás alapú, de ugyanakkor egy külön táblázatot kezelő koncepcióval is üzemelhet, így lesz honnan importálni a mobID-ket és a textbuttonokhoz a mountneveket. + a külön táblás felosztás miatt több, mint 3 bónuszunk lehet egyszerre minden mountpecsétnél... Szal a playereknek külön utána kell olvasni, hogy melyik mount melyik mapon sebez többet és melyik map ellen OP vagy melyik tevékenységnél segíthet a lehető leghatékonyabban. Ez egy eléggé erősen Prémium\VIP cucc kategóriába menő dolog csak azér, hogy legyen mire vernie annak, aki benyom a szeródba egy csomó zsetont.

multi petpecsét:
adott egy petpecsét, amivel minden szerverbe létező petet lehívhatsz és mindegyik pet bónuszait annyi időre kapod meg, míg le van hívva a pet. Igen dettó lua\táblázat\c++os megoldás, de legalább nem kell hatmillió kis pecsétnek ikont meg kutyafülét csinálnod. Mit tom én Prémium\VIP cucc csak azér, hogy legyen mire vernie annak, aki benyom a szeródba egy csomó zsetont.

kosztümszellemkő effekt rendszer:
vannak különböző kosztümfegyverbe/kosztümvértbe/kosztümsisakba helyezhető szellemkövek,
 amik a karaktereinknek nem csak bónuszt, de még a tárgyakra effektet is rárenderelhetnek,
így minden tárgynak max 3 bosszantó effektje lehet, egy ami csillog/szimbólumokat/halálfejeket tölt be, egy ami füstöl/lángol/habzik és egy ami vagy villámlik/parázslik/animált szemeket tölt be vagy bánom is én a lényeg, hogy giccses.
Na most ennek az egész "kosztümszellemkőnek" egy értelme van, hogy a karakteredre még több bónuszt és effektet rakj fel, szóval ha engem kérdezel ez is ÓVÖR DÖ TOPP és így nem kéne 5-10% értékeknél többet adni, mer a végén ez is olyan elfuserált hulladékként fog kinézni, mint vagy a PvP2, vagy az EWMt2... a FWMT2-t azért nem sorolom, mert ott eleve elszállt értékekkel ment minden és 1millió sebzés fölött én már nem nagyon értem mi értelme van pvpzni vagy lélegezni egy ilyen játék mellett.

Egyszerűsített effekt rendszer:
lényeg fogod a régi effekteket és visszább veszel mindből, hogy max 1-2 rétegűek legyenek és az effekt textúráknál a képeket átméretezed 32x32pixelesre, majd belefirkálsz és így csökkented a játékban foglalt helyüket, valamint minden komplexebb színkódot leegyszerűsítesz buffoknál kékre , míg a támadásoknál mindent pirosra festesz.... woah

useless sárkánykőalkímia rendszer
fogod a privateshop_7-es npc\boltkinézetet és kivágod belőle a sárkikő modellt, ráattacholod a karakterre 6x átszínezve és megírod rá, hogy akkor töltődjön be, mikor a player felszereli és aktiválja a maga kis elfuserált Sárkánykőalkímiás tárgyait,
így mind a hat powerrangers kristály megjeleník és ha emellé effektet és zenét rakunk, akkor a géy prájd powerrangerszei eljönnek és elagyabugyálnak azért, mert az ő zenéjüket loptuk és a Fox Kids stúdiója szintén meglincsel, mert Go Go PowerRéndzsörz.

useless energia rendszer
mikor aktív az a hulladék rendszer és ad minden felszerelt bónuszod összegére még +10% értéket, akkor a karaktered körül megjelenik a DragonballZ-ben látott Sárga isteni aura, ami a metinben kb olyan hatást kelt, mintha telibebrunyálta volna a karakteredet a Sárkányisten és egy nagy sárga pisifolt lenne a képernyődön a karaktered körül... Ja boct$ nem akarom megsérteni egyik DBZ fant se, de szerintem nem mondok újat azzal, hogy ez az energiarendszer béna és még a metinhez se kell érteni, hogy felismerd OLCSÓJÁTÉK HÜLYEGYEREKEKNEK HUE HUE HUE brazil nevetés.

useless inventory rendszer:
lényeg fogod szeparálod az inventory-t, a yangot és az equipmentet és CTRL+E-vel nyílik az Equipment I-vel az inventory és Y-al szeded a yangot, amit a játék a képernyő jobb alsó sarkában jelez neked.

Useless hair rendszer:
fogod a régi sub-al betöltött hajrendereket és úgy kihajítod őket a gép lomtárába, mint macskát [email protected]
Fogod a pythont és a forráskódot berittyented oda a karakterfej renderét, mikor viseli azt a pudvás ósdi parókát és betölteted, ahogy tökfejkapitány/mufflonlány modellje épp viseli azt az elfuserált hajat abba a kis 32x32-es sugárzóan HQ rublikába.
rem tudtál követni, mert sztem innentől kezdve tudod mi a dolgod... uezt megcsinálod a fegyvereknél és a vérteknél is, sőt a kosztümvérteknél is.

Konfetti rendszer:
mikor yangbombát kapsz, akkor ahelyett, hogy az egész a földre hullana, na ahelyett betölt egyrakat konfetti, amire az van írva piros-kék és sárga betűkkel, hogy YANG! ebből olyan 10-20 esik le és mind random potyognak 2-3másodpercig.

státuszpont kapáskor külön effekt betöltése, hogy még useless-ebb legyen a játék és h más playerek is lássák, hogy mennyire igénytelen és pazarló ez a fejlesztői gárda.

5-10szint lépésnél mindig kiírja egy effekt, hogy épp hanyadik szinten járunk. Ha valakinek van rá ideje és életenergiája, akk csinálja meg, a többi rész úgyis c++ ésvagy python a WE-s mse pakolás után.


Csatlakozz még ma -->discord.gg/fankpew <-- menőőő
"Te$a csak utald Paypalon meg a bankszámlára a zsét és minden rendben leszö"

Nem elérhető 66Dragon99

 • Trainee
 • *
 • Hozzászólások: 132
 • Segített: 1
 • fb.com/Lovagias66Dragon99
Re:[GYŰJTŐTÉMA] Jó lenne egy ilyen rendszer
« Válasz #58 Dátum: 2020-11-19, 10:23:39 »
autista support chat rendszer:
a lényeg, hogy abban az esetben, ha nem ismered rendesen a magyar nyelvtant pár aggresszív 255+-os főboss szintű íjász és városőr mob megjelenik és a kiképzésed részeként akármikor megruháznak, mialatt azt a rendszerüzit spammelik, hogy Magyar nyelvtan kancsógyerek! meg Jét vagy eLYpszilont-t használj már te baromfi! vagy SÉ-t kérni azért, mert nem tudod kibetűzni, hogy hülye? Fú nagyon megverünk te noob!

Ki\be kapcsolható kóreai bolt system:
BEkapcs: az összes bolt és offlineshop az azt nyitó karakter aktuális modelljét kapja meg és annak haját, fegyverét vértjét kapja meg
KIkapcs: a szokásos kétezertíztől érvényes ill újabb offlineshop kinézetek kerülnek rá a bolt modelljére.

Ki\bekapcsolható táncoló wait animációk
Elég csupán egy ember, hogy a játékopciókban beállított funkcióra azonnal reagáljon a system és a te karaktered is elkezdjen önállóan táncolni addig, míg a környezetében valaki denszel. Ez ilyen pay 2 win useless shit rendszer szóval mindenki odáig lesz érte azér, hogy újra csinálhattok denszvideókat meg bánom is én egy ebernek kell csak mozognia alt +tab nélkül?

ki\bekapcsolható pvm béke
egy újabb funkció, ha nem akarsz a mobokkal foglalkozni átfuthatsz felettük vagy rajtuk és nem fogjátok tudni egymást megsebezni, ők csak ignorálnak majd. Dettó a bossok és a metinkövek is magasról tesznek arra, hogy what the fák.

Egyszerűsített bossbelépő rendszer:
van 1 belépő, ami arra jó, hogy más emberek is csatlakozzanak a runokhoz és NÉZŐKÉNT figyeljék azt, ahogy szívnak a hősök. Tisztára, mint a céhnél, csak ennél a koncepciónál az egész dolog lényege, hogyha csalót látnak vagy esetleg felvételt csinálnak a jelenségekről, akk egy életképes rendszerként segíthet ez a vacak az admincsapatnak meg ilyenek.

karaktercserébe épített 24 órára "kipróbálós" system
van egy button, ami levon 1 millió yangot és 24 órára beállíthatod vele azt, hogy hogy nézzen ki a karaktered haja, kosztüme, kosztümfegyvere, vállpántja és ennek a négy dolognak az effektjei... Illetőleg 500.000 további költségért megváltoztathatod azt a 24 órás időn belül.
PVP\FUN szerveren fix üthet ez a system bár megölöd vele az itemshopot és minden mást is, de ez van minden rendszernek van előnye és hátránya

új bónusztípús+X%Max CON, INT, STR, DEX, a meglevő INT/VIT/ÜGY/CON értékeid annyi SZÁZALÉKKAL nőnek, amennyi százalék...

hülyeség rendszer:
a karaktered feje fölött a ctrl+space lenyomására egy olyan emoticon jön elő, ami egy ilyen rajzolt krix-kraxot jelez

Degenerált rendszer:
a játék külön statisztikát készít arról, hogy mennyire veszed komolyan a játékot, mennyi zsét költöttél és mikor fizettél, akciós volt-e a séd ésatöbbi.
ezen kívül külön statisztikát kapsz arról, hogy mennyire vagy szociális vagy jó kereskedő, hány sikeres kereskedésed volt...
ja meg azt is listázza, hogy csajozol-e \ pasizol-e és a karaktered külön kaszanova métert kap arról, hogy hány esetben nem vágták képen; 10 különböző rangja lehet a Bunkó alpári állattól az őrjítően tüzes csődörig elmenően... Ja viccnek elmegy ez a rendszer, tiszta pay2win, mint a többi ...

Allahu akbar teleportos rendszer:
a szomszédos birodalomból való speckó itemmel való elteleportálásodkor egy robbanást idézel elő, így mikor a hült helyedre pillant minden ellenséges birodalmú player és mob, akkor mindegyik azonnal meghal. Igaz nem kapsz se exp-t és az is fix, hogy a teleportálást követően te is meghalsz egyszer, de valszeg így elkönyvelheted, hogy teljes életet éltél, mikor 15-ös szinten megölted a felerősített kéksárkányt egy pvpszerveren.. HAHH GAYYYYY!

Nihilista rendszer:
Van egy poop emoji fejű npc, aki T pózban a földben áll és mikor rákattintasz csak annyit ad a questablaka, hogy magasról tesz arra, hogy küldetést kéne adnia vagy boltot kéne nyitnia, ő a nihilizmus kulcsa. Ő a mosolygó Kakiarcú NPC.

Treshcan rendszer:
ismerjük van 1 npc, amire ha ráhúzod a tárgyad megsemmisíti azt.

Reseller npc:
ismered, van 1 npc, ami átlagot von az offline shopokban menő árakról és annyiért veszi át a cuccaid, amennyi a tárgyak adott szintű, szellemkő nélküli árának felel meg. A Bónuszok nem érdeklik... Ez van

Értékbecslő npc:
fogja az átlagárakat, megnézi, hogy milyen szintűek a bónuszok lv1-5-ig és megnézi, hogy milyen szintűek a szellemköveid,
majd a végén summáz és megad egy olyan ár-érték kategóriát, ami min-max értékbe kedvezhet neked. Szal hozzádvág egy hamis értéket és áthúz azér, hogy a többi pléyer jó cuccokat kapjon tőled, míg te cshórró maracc! hehe

Több bónuszos szellemkő rendszer:
lényeg kettő-három bónuszt adsz 1 szellemkőnek és te azt a tárgyat úgy uitooltipeled be, hogy mutassa mindhárom bónuszt;
forrásba meg engedélyezed, hogy a szellemkő lehessen duplakasztos vagy duplamobos és így lesz egy érdekes pvm-pvp élményed, mikor 1-10%mob/kaszt és 1-5%mob/kasztvédelem jön ki egy új +0-9-es szellemkőfajtával, ami kombinálható a régebbi szellemkövekkel is!

új bónuszok:
X% Esély a mobok által mért sebzés ignorálására
X% Esély a félemberek által mért sebzés ignorálására
X% Esély az adminoktól kapott bannok ignorálására
ez ilyen szabadulhatsz a börtönből kategória
Immunitás a chatbannra
Immunitás az IPbannra
Immunitás arra, hogy videóban lebukj
Immunitás arra, hogyha jelentenek csalásért vagy accountlopásért megúszd
Immunitás arra, hogy a kocka közösség ne rohanjon vasvillával a valóságban utánad
Immunitás arra, hogy túléld André fárasztó hülyeségeit a való világban.
Immunitás arra, hogy bannt kapj azért, ha boltokat ölsz vagy ha npcnél playereket ölsz
--ja mindegyiknél a GM,TGM,SGM,GA,ADMIN,Developer kap egy üzenetet, hogy a srác ártatlan, szal ne erősködj// a sárkányisten szerint csak tévedsz. Ez a player ártatlan és az, hogy csal... Nos az igazááábóóól a játék fejlesztőinek a hibája!!!
akkor még mi is volt hátra

Külön bónusztípús arra, hogyha pofont kapsz a karaktered azonnal egy másik pofonnal viszonozza azt addig, míg spacet nem nyom vagy míg el nem menekül. Így egy végtelen loopban folyamatosan verhetik egymást a playerek és sose ér véget az értelmetlen erőszak.

Nem érdekel rendszer:
külön beállíthatod, hogy a suttogásnál egy bot köszönhessen helyetted uazzal az üzenettel, amivel a másik felhasználó rádköszön, aztán minden soronkövetkező üzenetre azt írja: Nem érdekel


Baby/Easy/normal/Medium/Hard/Hardcore/nightmare/pleasekillme játékmódok
baby: kereskedhetsz és ha be van kapcsolva a mobok random ritka cuccokat dobhatnak és nem kell megerőltetned magad, továbbá minden alkalommal egy síró gyerek hangját hallod+ a rendszerüzenetek beoltanak, hogy még ahhoz is segítség kell, hogy felvedd a kard+0-t te noob Ó és a kovács mindent sikeresen javít és közben gügyög, a potik cumisüvegek és mikor megruháznak téged a mobok, akkor szivárványos a karaktered vére a földön és a halálos üvöltés wav fájla helyett csak egy csecsemő gügyögését tölti be a játék... Az npc-k és a mobok táncolnak wait animáció közben, a megölt mobok dettó táncolnak és ahelyett, hogy eltűnnének örökké kísérteni fognak téged.

easy: az enpécék szapulnak és addig nem fogadják el, hogy te vagy a saját sorsod kovácsa, míg le nem adod az összes boss fejét a hozzá legközelebb található fejvadász npc-nek. Nincs semmi új modpack minden a régi... A mobok nem csinálnak semmi újat.

normál: semmi extrát nem kapsz, a játék a szokásos fekete-fehér szürke színeiben van és a klasszikus enter the east megy.

medium: a kovács mindent tör, a mobok +20%-al erősebbé válnak

hard: a kovács mindent tör, a bossok nem mindig adnak bossládát és minden +50%-al többet sebez

hardcore: nincs kovács, csak varázsfém van, azt a mobokból kell kiütnöd, van vér effekt, minden ütésedkor átfested a pályát és minden piros színárnyalatba megy egy falatnyi cseresznyebordóval. és ezen kívül erős átfedéseket érezhetsz a doommal, mikor a halloweeni kosztümfegyvered más kinézettel kezd el vrummogni és darálni a zombivá változott mobok között...

nightmare: minden mob vadkutya, de az összes 100%-al többet sebez, mindenhol vér van és a halloweeni témához hűen minden mob a régi animációjával nightmarefuelezik téged. csak SÉből vehetsz már tárgyakat és innentől kezdve egy oylan vírust kapsz a hálózatodra, ami nem tudod majd átállítani a játékban a játékmódot, muhahahahaha... Ja és a tárgyaid örökké +0-5-6-osak lesznek és egy másik playert se fog betölteni a játék, néha a mobok csak maguktól is megölnek téged. A metinkövek járnak és élnek. A vadkutyaemberek pedig ellopják a yangodat, a rangodat és a piros potijaid is kiütik a +0-os kardod mellől

pleasekillme játékmód:
a redisztrációhoz is SÉ kell, az email aktiválása utántól számítva. Minden SÉbe kerül és mindenki románul beszél, mialatt az enter the east visszafelé játszódik, max szintű playerek a mobok és minden 32676milliárd fölött sebez rád. Mindenhol szivárványos minden és minden vadkutya támadása az it's okay to be gay zenéjét játsza be, mialatt egy csapatnyi kezdő halott objektuma levitál a legközelebbi vörös színűre festett tavába süllyesztve némi betoncipő+9-ben... Nem kapsz kezdő cuccokat, minden baromira drága, a kliens nem foglal 200MB-nél több helyet se és hiába vagy akármilyen kaszt szülötte, hogyha még addig se jutsz el, hogy túléld a kegyetlen és félelmetes kovácsot, aki a játék 1-es szintű főbossa, instant végtelen sebzése van és folyamatosan minuszba viszi a playerek életét és a közelében halott playerek spawnolnak és ha megtalálod azonnal 32676-szor sebez rád egy tucat fektetett nyolcast és nézheted, ahogy az életed minusz végtelenbe csökken folyamatosan lejjebb és lejjebb és lejjebb és nem ér véget. Ha kilépnél, azért is fizetned kell, ha belépnél akkor azért IS SÉT von le a fiókodról a játék és ha elkapott a kovács, akkor még ő is SÉ-t lop tőled, sőt még blokkol és Gumsan style tánc animációja is van attack.gr2 helyett. Igen és legvégül a numa-numa heyy című számot hallod, mialatt egy bazinagy mortal kombatból kirippelt GAME OVER feliratot látsz a játék képernyőjének közepén.
Ó és mikor kilépsz a játék ennél a játékmódnál mindig azt az alkalmazásnevet viseli, hogy THANKS for PAYING fagott.
« Utoljára szerkesztve: 2020-11-19, 10:52:01 írta 66Dragon99 »
Csatlakozz még ma -->discord.gg/fankpew <-- menőőő
"Te$a csak utald Paypalon meg a bankszámlára a zsét és minden rendben leszö"

Nem elérhető 66Dragon99

 • Trainee
 • *
 • Hozzászólások: 132
 • Segített: 1
 • fb.com/Lovagias66Dragon99
Re:[GYŰJTŐTÉMA] Jó lenne egy ilyen rendszer
« Válasz #59 Dátum: 2020-11-19, 12:08:31 »
6 további sárrkánykő alkímia elem:
a korábbi 6 féle piros\kék\sárga\zöld\fekete\fehér
kiegészül rózaszínnek, narancssárgával, lilával, türkizkékkel, szürkével és magentával.
Ez a hat újabb sárkánykőalkímia csak arra lesz jó, hogy még több haszontalan szerencsejátékban legyen részünk és még tehetetlenebbek legyünk azellen, hogy kitöröltük a játékból az összes ékszerszettet és szinte már csak ez a hulladék rendszer ad minden bónuszt, meg a vért, a fegyver és a kosztümcuccok meg a pet és a mount... Ja jólvanazúgy

fityisz rendszer
a ctrl+F lenyomásával megjelenik egy sárga\fehér kesztyűs kézfej a karakterünk feje fölött és beint\bemutat minden másik játékosnak, aki valaha is megérdemelte, hogy egy pixelesen cenzúrázott középsőujjú emoticont kaphasson.

Gamer vaok hue hue system:
a játékos fizet azért, hogy RGB színű kicsit sem Géyprájdos effekt legyen minden a játékban megjelenő effekt, ergó minden lassan és fokozatosan váltja a színét, mint egy elfuserált movie makeres videóáttűnésben

Just give me SÉ system:
a player egy gomb lenyomásával minden a közelében lévő játékosnak a következő üzeneetet küldi suttogásban:
idézem
cs
acc SÉ?

Allergia rendszer: a playerünk egy pillanatra felpuffad és tüsszögés hangeffekteket töltt be mikor az lugstanba\az elvarázsolt erdőbe\a vöröserdőbe vagy bármilyen növényekkel telehányt mapra lépne.

Arcmaszk rendszer
a GFes covidmaszk +50%ban megvéd attól, hogy mérgeződj.

Fényevő mód rendszer:
a karaktered megválik mindene földi és kapitalizmus által teremtett materialista értékétől és átlép az ököllel ütő, gyorsan mozgó és sokat sebző állapotába, mikor ököllel egyhiteli a kéksárkányt és a jotunnt is. Kétségtelenül a legnagyobb pay2 win rendszer, mert miután aktiválódott a karaktered 16 óra múlva önmegsemmisíti magát és a fiókoddal és a létezéseddel, sőt minden adatoddal együtt eltűnik az ürességbe, szimplán csak egy üzenetet kapsz a játék gmailjától: köszönjük, hogy nálunk vásárolt, "a fényevő mód sikeresen megsemmisítette az ön Xjátékidő alatt felhúzott Xszintű karaktereit, amiknek Xrangja volt és Ytípúsú Z bónuszú és Zs szellemkövű vagy kohójú tárgyai voltak." Ja nem helyettesíti be a szövegbe a pontos értékeket csak szimplán ennyit kapsz. Érd be ennyivel, ha már 1hitelted kard nélkül a Zshotuntt meg a kéksárkányt kisember'

Ki\bekapcsolható státusz jelzés ingame.
Ha bosszant, hogy látják a barátaid, hogy elérhető vagy átállíthatod magad elfoglatba (sárga ikon) vagy átállíthatod magad Offline-ba (piros ikon) kétségkívül a leghasznosabb pay2win elem, ami valaha is létezett a metin2 történetében, egyszerűen WAOW!
Csatlakozz még ma -->discord.gg/fankpew <-- menőőő
"Te$a csak utald Paypalon meg a bankszámlára a zsét és minden rendben leszö"

Nem elérhető 66Dragon99

 • Trainee
 • *
 • Hozzászólások: 132
 • Segített: 1
 • fb.com/Lovagias66Dragon99
Re:[GYŰJTŐTÉMA] Jó lenne egy ilyen rendszer
« Válasz #60 Dátum: 2020-11-19, 12:24:11 »
"Pay2win" randevú rendszer
ha fizettél a játékért minimum egy "NAGY" értékű hívást, akkor a GM csapat összehozhat téged álmaid hasonlóan értelmes, csak metinen függő nőstényödögével, akivel eltölthetsz egy romantikus estét Discordon, mialatt a musicbot az enter the east zenéjét játssza és a beszélgetés moderátorai külön mémeket szolgálnak fel nektek. Garantált, hogy mindketten kínosan fogjátok magatokat érezni és megfulladtok majd a röhögéstől az ízléstelen mémektől, amik arról szólnak, hogy egy sura csaj megpróbál felszedni egy férfi buffer sámánt, de az valami harcos csajér van oda és ezért a... $ajnos nem garantált, hogy nem csak egy hülyegyereket fogsz ki csaj helyett, aki az anyja vagy a húga vagy a nővére vagy mitto mén melyik nőnemű rokona vagy ismerőse kreditkártjáyájával fizetett a játékér. Kité legalább lesz egy elfuserált estéd, aminek a végén azon fogsz gondolkodni, hogy vajon noooormális vagy-e azért, hogy ezt vetted meg és neem az új PS5 konzolra tettél félre te retek!?

zöldséges rendszer: map1-en néhány helyen vannak zöldségültetvények, amiről octaviónak kell elvinned a répát,retket,bazsalikomot meg a többi értékes cuccot aztán ha ez megvan kapsz SÉ... Francokat kapsz te SÉ-t a sok zöldségér, csak yang van!!!! HA NEM TETSZIK UNINSTALLÁLD A JÁTÉKOT VÁÁÁÁ!

kifogás rendszer:
ha bekapcsolod, akkor autocorrekttel kaphatsz pár olyan bullshit google keresési javaslatot, ami egyáltalán nem illik az adott beszélgetésbe és egyáltalán nem fér bele a tooltip keretébe sem!

It's just a prank bro system:
napi 1x bármelyik GM benyomhatja a kamu szerverleállítós parancsot, aminek a végén mindenkinél konfetti effektek hullanak és nagy arany betűkkel jelenik az It's just a prank brahhhhh! szövege.

sapkát viselő npc-k és mountok meg petek
adott egy rendszer, amivel az msm fájlokat összeattacholhatod egy-egy csontnál, hogy még furábban és ostobábban nézzenek ki az npc-k, a mobok vagy a metinkövek, mint ahogy eddig kinéztek

Shooting star system:
ha egyszer hullócsillagot látsz a játékban kapsz 1 hullócsillag questtekercset, amivel akármit csinálhatsz.: Leállíthatod a szervert, Ingyen SÉ-t adhatsz magadnak vagy egy általad választott játékosnak. Ingyen tárgyat adhatsz másnak vagy magadnak, esetlegesen magadhoz hívhatsz 1 bosst vagy metinkövet... átváltoztatógömböt csinálhatsz 1 tetszőleges mobból... Érted akármire jó, csak egyszer aktiválható és azonnal hatni fog igaz cserébe lehet agyonüt téged egy alacsonyan repülő metinkő, de legalább emlékezni fogsz erre a csodás napra!

Óriás aszteroida rendszer.:
szóval van egy űrben és csillagok közt lévő tér,
ahol a karakterünk a csillagok felett jár és a tejútrendszer fagyott vízének vonalában kell stzétvágnia az aszteroidákat és legvégül egy hatalmas meteort... Ha sikerül, akkor megmenti a szervert. Ha nem sikerül, akkor valszeg a következő Facebook poszt az lesz, hogy sajnos elérkezett a vég, JÁTÉKOSNEVE nem tudta teljesíteni az apokalipszis eventet és hamarosan egy szörpnagy meteor agyonüti a VPStermet és ezzel együtt az emberiség játékban tárolt adatai kihalnak a francba, így mindenkinek a valóságban kell léteznie és így mindenkinek szociális lényként kell újra élnie a maga elfuserált életében és nyomorában anélkül, hogy egy színes mmorpg nyamvadt árnyéka mögé bújhatna... AHW YEAH és minden metinkő SÉ-t ad ezen a runon és egyik se spawnol mobot, csak a dolog időre megy és ha elszúrod ígyis,úgyis megsemmisül miattad az egész szeró! HELLYEAH!* - * Ja és ha megmented a világot senki se nevez hősnek és senkit se fog érdekelni az, hogy midnenhol, még a pvparénában és az eskűvői mapon is SÉ és metinkődarabok vannak a földön a TE karakterneveddel ellátva... PFú de gáz is ez!

Rasszista rendszer:
minden mobból, metinkőből npc-ből a sötét/vörös/sárga színű változat jön elő és mindenki kiközösíti a surákat. Akár rendszerüzenetek terén akár a mob_protoba beállított surák elleni erő oszlopba írt 32676% surák elleni erőt tekintve. The end.
« Utoljára szerkesztve: 2020-11-19, 12:30:45 írta 66Dragon99 »
Csatlakozz még ma -->discord.gg/fankpew <-- menőőő
"Te$a csak utald Paypalon meg a bankszámlára a zsét és minden rendben leszö"

Nem elérhető 66Dragon99

 • Trainee
 • *
 • Hozzászólások: 132
 • Segített: 1
 • fb.com/Lovagias66Dragon99
Re:[GYŰJTŐTÉMA] Jó lenne egy ilyen rendszer
« Válasz #61 Dátum: 2020-11-19, 14:00:32 »
dance moves system:
a karakter addig táncol, míg a képernyőn megjelenő nyilak ikonjai szerint mozgatod az egeredet vagy nyomogatod a kurzorjaidat, ha elbarmolod akk így jártál leáll a tánc.

Fatality rendszer:
mikor valamelyik playerek 20% alá megy pvpben az életereje, akkor egy hang megszzólal: Finish Him/Her/it! a karakter nemétől függően

Farmbot bann rendzser:
a kariddal bannoltatod magad 8-16-24-32-48-72-108-128-255 órákra és a rendszer azért ad yangot és cuccokat random, hogy a karaktered önkéntesen lebannoltattad... Igaz így fix élvezhetetlen lesz a játék, de a Pay2Win az Pay2win, nem-e?

Vallás rendszer:
választhatsz a játék elején, hogy vagy a Halálistenben hiszel és 10szintenként 1-10% félembert kapsz vagy a sárkányistenben hiszel és 10szintenként 1-10%mobot kapsz... vagy felőlem ateista is lehetsz, aztán akkor nem is kapsz bónuszt és örökké az üresség és a filozófiai kínok terrorizálnak majd, mialatt 10szintenként olyan kérdéseket kapsz, hogy örökké tart majd a magány? vajon honnan jönnek a vadkutyák? miért tojásból kelnek ki a metinben a majmok? miért nem perelte még be a nintendó a harcosokat? Miért látod a SÉjegyek oldalán a nindzsa csajt 48-as vértben és kobra tőrrel.. stb

pubertás rendszer:
miután az egész metin2-re nem szabad ráerőltetni az egész szexualitás témát, ezért kb a legracionálisabb ötletem az, hogy fogod szépen a legközelebbi [email protected] Tabletta névre elkeresztelt szőlőcukorkádat és a biztonság kedvéért a napi egy helyett kettőt veszel be azért, hogy érezd, hogy engem mennyire érdekel az, hogy meggyalázd a metin2-t.
A játék modelljeiből különben is össze lehet ollózni a  karneváli\halloweeni\kínai kosztümöknél
 pár darabbal a karakterek tényleges testalkatait és a meztelen modelleket azt felőlem ha megtod engedni magadnak, hogy becsontozd a külön rétegen importált szőrzetet, akkor láss csodát megalkothatod a magad csubakka modját, ahol a karakterek mindegyike egy szőrből épült emberi lényre hasonlít... Ja igen ezen kívül van egy npc, akinél lenyírhatod a férfi és a női karakterek 18. szinttől kinővő szakállait, mert mért ne legyen már reális, hogy a wolfmanon kívül mindenki szakállasodik egy oxigén és pislogás nélküli légtérben...wtf?

Pezsgő:
ennek a potinak a segítségével 1500TP azonnal visszaáll és ezért cserébe random megölsz egy 50 lábnyi távolságra lévő játékost, aki "pezsgősdugó" nevű itemet kap a leltárába.

Sárkányferomonnal átitatott bátorságköpeny rendszer:
ennek a tárgynak a segítségével a mobok rádmennek, de nem tudnak megsebezni, mert... Áh lőjetek le nem folytatom tovább ez még nekem is nagyobb baromságnak hat.

Rabszolga rendszer:
Magaddal vihetsz egy npc-t petként és használhatod a funkcióit azért cserébe, hogy fizetsz a városőrnek. Ha meghalsz, az npc lelép és visszamegy a városőrhöz, ha túléled a dolgokat, akkor a városőrnél leadhatod vagy jobb esetben felszabadíthatod a rabságba ejtett npc-t, hogy valamelyik másik játékos is magához vegye.

Walk rendszer:
fogod azt minden gerinces járóképesnek tűnő npc-nek csinálsz walk animációt és hagyod, hogy szabadon sétálgassanak a főtéren és ne pedig sorba rakott idióták módjára álljanak

Fuck my life rendszer:
ha meghalsz fejlődés közben vagy ha csak a kovács eltör valamit, akkor egy bazihangos fuck my life üvöltést nyomat a karakter a nemétől függően 9 különböző tónusban és hangzásban szinte még azok is meghallják, akik a bejelentkezőképernyő irritáló zenéjétől akadtak még csak ki.
« Utoljára szerkesztve: 2020-11-19, 14:05:31 írta 66Dragon99 »
Csatlakozz még ma -->discord.gg/fankpew <-- menőőő
"Te$a csak utald Paypalon meg a bankszámlára a zsét és minden rendben leszö"

Nem elérhető 66Dragon99

 • Trainee
 • *
 • Hozzászólások: 132
 • Segített: 1
 • fb.com/Lovagias66Dragon99
Re:[GYŰJTŐTÉMA] Jó lenne egy ilyen rendszer
« Válasz #62 Dátum: 2020-11-19, 14:40:07 »
retro élméyn rendszer:
fogod a szervered kliensét és beraksz 1x egy Server2-t 1ch-val, amin csak a kóreai változat fut és csak a kóreai boltok és a hat skilles, kb 600-800MB-es változata van meg a játéknak a 6-7.bónussztal meg a kimonókkal és a kingvértekkel + még talán a +6-os kövekkel a vegyinél... Yah rendszernek hívtam? bocs ez csak egy ötlet de akkor is kit ne hatna meg az a pillanat, mikor a játék magyar nyelv helyett újra a kóreai krixkraxokat vagy buggos üres kocka alakú karaktereket tölti be? HMMMMMMMMMMM?

HMMMMMM rendszer:
A H betű 15 másodpercnél tovább tartó lenyomása esetén Just Vidman mémje jelenik meg és minden karakter felől a szokásos HMMMMMMMMMMMMMM hangeffekt jön egy kórusban addig, míg el nem engeded a H billentyűt. Ezt csak te hallod, de igazi kuriózum lehet egy full SÉ-s pvp szerón!
instant pay2win!

Pay2win system.:
ha a játékosunk 900k-1millió Forintnál vagy 300Eurónál több pénzt öl a játékba, akkor a karaktere feje fölött egy P2W logó jelenik meg, amit csak azok érdemelhetnek ki, akik finanszírozták, hogy az SA ne egy dobozban karácsonyozzon idén. + a rendszerüzenet az, hogy te ety ikazi hőzs faty! :'^)

It's okay to be gayy rencer:
ha sokáig spammeled a csók\nyelves csók emótokat egy azonos nemű karakteren attól függetlenül, hogy ő öngyilkossgáot követett-e el a hülyeséged miatt vagy elfogadta, hogy te más vagy és ledobta a gátlásait... Na szal ha mindketten ott rágcsálják egymás nyelveit, akkor bejön az Okay to be gay zenéje és halott GM npc-k potyognak az égből, mialatt a sárkányisten vörössé változtat minden folyót és vízet és bűzlő döglött halakat spawnoltat a víz felszínére, vörös tornádókat, áradásokat és vérvörrös hópelyheket és esőcseeppeket szórat a játékba addig, míg véget nem ér az etyepetye. Kétség kívül pay2win, mert a szervergép és a játékosok se bírják majd el ezt a mennyiségű nsfw-t.
 
Kussolj már rendszer:
Ctrl+K lenyomásakor a játék egy hangos Kussoljál.wav-ot játszik be és mindenki hallani fogja, ahogy személyesen a vpsterem rendszergazdájának erotikus és kielégítő hangja üzeni meg feléd, hogy fogd már be a lepcses szádat te bernahajder'
« Utoljára szerkesztve: 2020-11-19, 14:42:00 írta 66Dragon99 »
Csatlakozz még ma -->discord.gg/fankpew <-- menőőő
"Te$a csak utald Paypalon meg a bankszámlára a zsét és minden rendben leszö"

Nem elérhető 66Dragon99

 • Trainee
 • *
 • Hozzászólások: 132
 • Segített: 1
 • fb.com/Lovagias66Dragon99
Re:[GYŰJTŐTÉMA] Jó lenne egy ilyen rendszer
« Válasz #63 Dátum: 2020-11-19, 16:00:56 »
Szuperdupercsillagparaszt rendszer:
Ha a karaktered max szinten max státuszban max optokkal és max felszereléssel rendelkezik, akkor a billentyűzet Ü betűjének fél percig tartó lenyomásával bekapcsolhatja a szuperdupercsillagparaszt módot, ami még +25%-al csillogóbbá és szexibbé teszi a karakteredet és a sebzését is felboostolod 25%-al addig, míg az ujjad az Ü betűn tudja tartani azt a 5 kilós súlyzót, ami a múltkor is összetörte a laptopodat és miatta vettél egy új billentyűzetet és egy asztali billentyűzetet, ahelyett hogy egy bottal vagy a "GF" által legálisnak nevezett MAKRÓval csináltad volna az Ü betű lenyomását tökfej!

szelfi rendszer:
mikor a karaktered használja a selejtes emótját\szelfiző táncát v animációját, akkor a telefon szemszögéből lefényképeződik az idióta nézése és az, hogy képtelen pislogni és mosolyogni. A fizetős játékosok hozzáférhetnek a filterekhez és smile-t varázsolhatnak a nyomi karakterük arcára meg rózsaszínre festhetik a kari arcát, filtereket rakhatnak rá mint pl bajszot, pottervillámot a homlokra, gyémántot meg könnycsepp tetkót a szemek alá és sebhelyet vagy kukit rajzolhatnak a karakter arcára. kétség kívül a végén alkotott mestermű csak akkor kerülhet megosztásra, ha a player hajlandó vagy 1SÉ-t fizetni azért, hogy publikálja vagy hajlandó 1 millió yangot adózni azért, hogy ne jöjjön le a sárkányisten egyik katonája azért, mert köztéren engedély nélkül fotózta magát és a környezetét ez a noob.

Bírság rendszer:
ha bárhol is tárgyakat eldobáló játékost találunk, akkor egy npc-nél jelenthetjük, hogy szemetelőt találtunk és ha a rendszer is úgy ítéli meg, hog bűnös, akkor a legközelebbi belépésekor ez a játékos -5-10%-ot elveszít a yangjából.

Elektromos áram rendszer avagy villámsámán skillgroup rework.:
ha egy villámsámánnal megyünk akármelyik mapon, akkor esélyünk lehet egy bazinagy villámot előidézni a semmiből vagy a mobok ütése közben statikus töltéseket csinálni, ami+20%kritet ad nekünk! Alapból!!!

Yanghamisítás rendszer: ha elég aranyat bányásztál és elég ezüstöt szereztél, akkor tűzföldön a láva és egy fekete bérmunkás npc jóvoltából yangot hamisíthatsz, amit aztán szabadon elkölthetsz, viszont... Ha valaha is lebuksz akármelyik npc-nél ~ 25% esélyed van, rá, na akkor pár napra kitiltanak téged

SÉ hamisítás rendszer: van egy SÉ-t nyomtató npc, aki feketén a te segítségedet kéri, hogy hozz neki poliptintát, festékporokat, bambusznádat és minden hozzávalót a SÉjegyekhez, majd aztán megkér, hogy tölts egy minimális hívást vagy hozz neki egy SÉjegyet és aztán ő annyiszer duplikálja a SÉjegyet, amennyi példányra futja az alapanyagokból. Itt is 20-25% esély lehet a lebukásra és arra, hogy elbukj, viszont amennyiben a hamis antiflagű SÉ valahogy is kikerül a kezeid közül, akkor bármelyik rivális playert vagy barátodat kibannoltathatod pár napra, aztán az, amit aznap tradeltek vagy vettek nem kerül át hozzájuk és kárpótlásnak kapnak egy fekete pontot a "kereskedelmi" igazolványfüzetükbe. Ha téged kapnak el valszeg hét napos bannt kapsz és minden a te gépedről bejelentkező karakter ugyanúgy 7 napra bannolódik azzal az ürüggyel, hogy nem szabad SÉ-t hamisítani tökfej!

Carpe Diem rendszer:
ha a tengerparton horgászol kifoghatsz bálnákat, cápákat és krákkeneket, amik aztán vagy blokkolják, hogy a raktáradba több cucc kerülhessen vagy  oktáviónál jókora summákat akaszthatsz le miattuk, igaz fogalmam sincs, hogy mi dolga van egy megalodonnak vagy egy óriási tintahal krákkennek a tengerparton, de ki vagyok én, hogy logikus összefüggésekbe öntsem a fantasyk és az mmorpgk mémjeit? ja és ha óriásbékát fogsz az vagy mounttá változik vagy pedig SÉ-ért eladhatot oktáviónál!

Vitamin rendszer:
a játék bizonyos növények, pl barack(gyümölcs), csipkebogyó meg ilyen vöröserdőben növő apróságok segítségével olyan energiatartalékokat nyújthat, hogy már egy külön npc-nél kell leadnod őket, mert a régiek túlságosan elfoglaltak azzal, hogy felvásárolják őket... na de mire is jó ez a sok bogyó meg virág? Az egyik map1-en dekkoló tudós képes vitaminitalokat csinálni belőlük, amik hét különböző bónuszt adnak 2órás időtartamra és egyszerre csak kettőt lehet belőlük fogyasztani; Az előnyük: +Státuszpontok +támadóérték vagy védelem ill mágikus változatok+ÁK/KK ésvagy +EXP boost vagy adottmobtípús elleni védelmek, visszaverés,kivédés,kasztellenivédelem, vagy esély másfélszeres vagy háromszoros sebzésre krit helyett bónuszokat adhatnak. Mindemellett ha kettőnél többet iszol az elsőnek megivott lötty hatástalanná válik és a második, valamint a harmadik hatása marad csak fent. Így jártál ó és minden bónusz random jön szal hol jót kaphatsz hol kevésbé jót kaphatsz.

műzliszelet rendszer:
segít abban, hogy Mp és HP regenerálódás+% értékeket kapj ez egy questitem és fél óráig hat, ha nem halsz meg.

Kaucsuk Gumicsízma tárgy+0-9:
10-100% villámellenállást és kritikus találat ellenállást kaphatsz és cserébe megfeleződik a mozgási sebességed, de 1-7 optot rakhatsz a csukádba!

ostor rendszer: ha felszerelsz egy ostor nevű tárgyat, akkor a távolabb lévő playereket/mobokat egyesével magadhoz húzhatod. pl ha bebuggolt vagy ha beragadt valaki vagy ha messze van valami

Áldozati bárány rendszer:
a vöröserdőben rejtező vad tigrisbundás kovácsnpc egy akármilyen petpecsétért vagy mountpecsétért azonnal felhúz egy tárgyat +-9re ingyen és bérmentve, cserébe pedig neked csak az éppen leghosszabb ideje gondjátviselt mountodról vagy petedről kell lemondanod. Kinda sad but fair system

Bestia rendszer, avagy a  támadópetem egy Boss, pont mint a Celestial Worldon!

Gizda vubba király:
petként követ és szedi a kilókat, hogy aztán a 100.szintjét elérve igazi méretében és formájában támadópetként kísérjen téged a harcaid során.

'Csonti' a Halálisten
petként követ és szedi az általad lemészárolt mobok lelkeit, hogy a 100.szintjét elérve igazi méretében és formájában támadópetként kísérjen és öljön le a te társaságodban mindent, ami élt és mozgott egyszer.

Sparky, Kéksárkány kutya:
petként követ, de támadópet formában embereket ás el élve és jégkásaként issza fel a HPjukat és az MPjüket

Tuskó, a Szellemfafejedelem entpet:
1-20-as szintig tuskó 20-40-ig bokor 40-60-ig cserje 60-80-ig szellemfakatona 80-99-ig szellemfakirály és az utolsó fázisában a szellemfa császár állapotába lép a 100. szintjén. Also szereti megenni a pvp-s ellenségeid MP-jét és barátságosan zöld, mert védi a környezetét a nooboktól!

Azrael... Őt már ismerjük, igaz senki se szereti szal skip this shit

Razador  és Nemere eredeti forma 1%-100%-os átméretezéssel:
100.szintkor hirtelen az eredeti méretükre váltanak és csak úgy mint egy elfuserált pokemon azonnal megtapossák azt a célpontot, akit az egérrel kijelöltünk nekik. Ezen kívül szeretik a metál zenét és a forró/hideg csokoládét.

think out of the box system:
csak akkor kapsz egy stateben jutalamt és csak akk oldod meg a quested, ha új ötlettel rukkolsz elő. pl mi van hogyha az egyik küldinél a kovácsot kell megölnöd? Mi van, ha a tanakára kell yangot  húznod? Mi van, ha a kéksárkányt kell megetetned? Mi van, ha a metinkövet kell újra összeraknod a városban szétszóródott darabjaiból, mert valami művész csinált belőle egy szobrot, de azt valami idióta toppos játékos széttörte és szétszórta? STB gondolkodjá ember mi lehet még ennél is jobb?

Bankkártya rendszer:
a lényege, hogy eladósíthatod a karakteredet és vagy bannoltatod magad IPstől és gépestül sőt routerestől magadat a szerverről vagy ha kitartó vagy, akkor farmolással és egy csomó kereskedéssel kiválthatod az adósságot, amit azzal generáltál, hogy 7-8 optos fullköves méregkardokat vásároltál és kingvért+9-eket vettél a sárkányisten bankjának pénzéből...
Ja pay2win és elrontja a játék élményét + a végén instant vagy bannol vagy rabszolgát csinál belőled, de ez az élet rendje'

Kaiju rendszer:
vannak potik, amikkel 1-100%-os méretben megnövelheted a karaktered méretét és így 1-100%-al többet sebezhetsz és nagyobb hitboxod lesz meg kb a nextworld2online baromságait másolod, ezaz végre egy kevésbé kreatív ötlet, amit senki se akar majd megvalósítani, mert az egész csak a celestialworld 2.0-ról lett lelopva, hue hue hue

rendszeropciókban be/kikapcsolható Suka blyat rendszer:
a cheeky breeky kifejezés akármilyen jellegű előfordulásakor a játék egy orosz csávó jókívánságaiból idéz, mikor a semmiből a képedbe üvölti a játék, hogy SUKA BLYAT!

Hagyma \ matrijóska baba rendszer:
ha a karakterünk felszerelte a surakezű matrijóskababát vagy a "hagyma" nevű tárgyat, akkor akárhányszor meghalhat 1másodperc múlva az élete értékének felével felkelhet. Ja az item 1 óra után automatikusan összetörik vagy elposhad, szóval okosan kell beosztani a két különböző örök életet adó tárgyat!

Életerő/MP/sárkányisten áldása+:
szal a régi +100%-os HP/MP/mindkettőt feltöltő cucc
újabb variánsa arra jó, hogy egyszer megduplázza és +200%-osra bővítse az életerőd és az mpd- vagy mindkettőt úgy, hogy nem 400szorozhatod meg mer az már hülyeség. Szal ja valszeg ez egy okos DLC LUa/C++ oldalon és nem valami bonyolult.

Az Isten háta mögötti rögtönzött lusta vagyok mást kitalálni, volt már valaha is SÉ fa rendszer?
van egy misztikus fa, amiről SÉ hullik. Három 1500-as szintű vadkutya őrzi és minden egyes ütésedkor 25 SÉ esik le róla. Sok sikert kalandor, csak aztán nehogy összefuss a 999999-as szintű Sárkányistennel, aki egy elit 99-szer sebző kilencfarkú róka képében tűnik majd fel és nem kegyelmez sem neked sem a SÉ-dnek, az aktuális mapindexen minden halál vagy -5%yangba kerül tőled vagy 5-10SÉ-be kerül.

A pofon skill:
az eredeti pofon animációjára 1-1M közé egy csattanó effektet rakunk M1-G1-en egy fog repül, G1-G10 között egy sima és egy arany fog repül és P1-L-en pedig 1 arany, egy sima és még egy SÉjegy is elrepül a pofon skill hatására. Ez a legerősebb p-szerós skillek egyike, mert megbénítja az ellenfeled és azonnal levonja az ellenség életének 10-20-30-40-50%-át a szintjétől függően. Egyszerűen instant win az, hogy létezik! Közelharcos skill és igazán nagy az átható találata, ha krittel akkor instant 1hites stratégiával megy!

Akár X%-os kedvezmények:
szal röviden áthúzod a playereket azzal h kuponkódos rendszerrel 5-10-15-20...50%-al olcsóbb minden itemshopos rendelés, ha elfogadod, hogy a játékban fehér kutyának fog nevezni minden npc, nem vesz emberszámba a kovács és minden tárgyad lenyúlja a kovácsolás helyett ezen kívül... Ezen kívül lehet, hogy az aktuális fiókodra tényleg féláron jönnek a dolgok, de innentől kezdve a pályák közt való teleportálás SÉ-be kerül majd, ha meghal a karaktered SÉ-t vesztesz és akár minuszba is mehet minden. Pénzvisszafizetés nincs a kuponkód használatakor és piros nagy betűkkel ott van, hogy az Akár X%-os kedvezmények kuponkódjainál SEMMILYEN MÓDON SEM VAGYUNK HAJLANDÓK SEGÍTENI AZ ÜGYFÉLNEK, HA BEBUGGOLNA A FIÓKJA. köszi a figyelmet, ennyi lett volna a "Meleg2Mester legújabb privát szerverének promója, köszi, heló ratyimatyik" omegalul ~ igen kb ilyen hangnemben kell kinéznie a regisztrációsfelületen feltűntetett "elfogadom a felhaszn. feltételeket" dumának.

HueHue VIP mód:
mikor valaki VIP módot vesz minden npc csak VIP pontért árul neki cuccot és miután very importanttá válik a csávó ezért azonnal válaszol a support minden nem a játékkal kapcsolatos kérdésre, mégpedig: mire költöttétek a pénzemet, van-e esély arra, hogy a bank ne nyúljon le 10-30%-ot ha visszakérem a pénzemet, esetlegesen hogy kell kiolvasztani a pénzem gaypalpaypalon meg ilyen dolgok... tudod, amire úgyis csak a nem tudom és a kit érdekel választ szoktad megkapni :)
« Utoljára szerkesztve: 2020-11-19, 16:04:11 írta 66Dragon99 »
Csatlakozz még ma -->discord.gg/fankpew <-- menőőő
"Te$a csak utald Paypalon meg a bankszámlára a zsét és minden rendben leszö"

Nem elérhető 66Dragon99

 • Trainee
 • *
 • Hozzászólások: 132
 • Segített: 1
 • fb.com/Lovagias66Dragon99
Re:[GYŰJTŐTÉMA] Jó lenne egy ilyen rendszer
« Válasz #64 Dátum: 2020-11-19, 18:40:48 »
Selejtes kínai Feketepiac map:
a koncepció az, hogy vacak és használhatatlan minőségen aluli tárgyakat vehetsz. Áthúzhatnak az npc-k, valamelyik nem adja meg neked a tárgyadat, amit kértél tőle. Valamelyik potisüveg üres, valamelyik fegyver megreked +2-3-mas vagy akár +0-os szinten és nem lehet őket, van olyan szellemkő, ami nem hogy betörne, de nem is a +9-es értékéhez hű értékét adja. Van olyan tárgy, ami ingame túl nagy sebzést vagy negatív értéket jelez. Akad olyan tárgy, aminek a min-max értéke között jóval nagyobb eltérés olvasható, mint az átlagos 100-200-as sebzésugrás... Szóval ez egy tipikusan abból a célból felépült piacpálya, hogy te elvessz a standok közt és a rendszer által random generált bullshit tárgyakból ha az olcsókat vagy a túlságosan is drágákat választod fix átvernek. Egy szerencsejáték, hogy megkapd a jó tárgyat és abból a jó változatát. Az itteni SÉjegyek olcsóbbak és nem lehet tudni, hogy hamisítványok-e vagy sem. Az itt vásárolt vértek nem csillognak, az egész mapról lerí, ohgy egy sötét ocsmány putri, ahol még az npc-k is meglopják egymást, nem hogy a playert kihasználnák. Ó ezen kívül ha belekötsz akármibe, akkor azonnal pár 10000 lvl-s főboss kategóriájú őr és íjjász jelenik meg és azonnal megölnek és kidobnakk a pályáról azt ha fél órán belül visszawarpolsz megint megjelennek és megint megvernek téged és megint visszaküldenek a birodalmad főterére. Ezen a helyen max a fejelsztési tárgyak jók, mert azokat úgyis betöri a kovács.
Ó a pet és a mountpecsétek hamisak, csak döglött lovakat vagy döglött peteket hív le a játék, amik fölött legyek és zöld bűzcsíkok úsznak :~/

Avatar DLC:
szóval van valahol egy olyan wolfman, aki elsajátíthatja mind a négy másik kaszt skilljeit és a kalandjaid során buffolhat téged és az oldaladon harcolhat.
Előnyök: ez a dolog itt mindenre képes, megduplázza, sőt megnégyszerezi a képességeid sebzését+ átható találatot ad és szinte minden létező bónuszodat megduplázhatja.
Hátrányok: sajnos ezért cserébe neked lv1-től ki kell képezned és legalább 1x fejlődnie kell ennek a dögnek mind a 8 másik  skillgroup karaktereivel, hogy eltanulja tőlük az összes képességet.
Végeredményben mikor ez a dolog megéri a 100.szintjét, akkor képes lesz az összes karakterskill animációját és P vagy L skilles változatát elnyomni és a te oldaladon támadóképes petként szolgál majd, mialatt a max szintű fegyvereket dettó neked kell rá felszerelni és minden mást is, de'
az alapsebzése jóval 10.000 felett van és a skillei 100k felett, de 1 millió ütnek krit nélkül úgy, hogy az ő ütéseit fehér alapon fekete keretben kapod meg és mikor krittel, akkor piros keretben levő fehér számokkal és betűkkel látod azt.
Szóval ja ez ilyen gyerekcsőszösdi, petfejlesztősdi... Ezen kívül a karaktered nem kap tőle mást csak a létező összes skill max értékét úgy, hogy a lehetséges max státpontokkal jönnek azok. Szóval... GODMODE accepted asszem, bring your credit card and pay my works BIETCSH Khöviii

Lovagrend rendszer:
mindhárom+1 birodalomba(értsd GMcityben) is van 1-1 lovagrend, aminek a célja terjeszteni az adott birodalom vezetőinek hitét, a pirosaknál köztársoság, a kékeknél beran-setaou a király és a sárgáknál baljít-evedin a császár, míg a GM városban az aktuális SA nevében dolgoznak a lovagrendek. A fun part az, hogy a lovag karakterek külön küldetéseket kapnak és mindnek kereszteződnek az útjai és 1x csatározniuk kell azért, hogy valaki ha veszít 5-7% valaki más pedig 10% bónuszokat nyerjen. A hiányzó 3% sidequestekbből pótólható, a végső konklúzió az, hogy a lovagrendek tagjainak az az extrája, hogy a szintjük után ott van, hogy "Sir" és az értékeik jóval 20.000Hp és 2000T.érték fölött vannak, a többi változó attól függően, hogy hány nyomorult lovagküldetésen és hány nyamvadt harcon vannak túl a másik birodalom lovagrendjével, akik ellen nem kötelező nyerni, de lényegébe véve tök8, hogy mit csinálunk mert a végén vagy mobokat fogunk ölni vagy egy céhen kívüli pvpeventen töröljük fel a port a másik lovagrend tagjaival. A Lovaggá váláshoz el kell érni a max szintet és el kell fogadni, hogy nem csalsz, nem lopsz, nem élsz vissza semmivel se és csak akkor fogadsz el cuccokat az SA-tól, ha tudomásul veszed, hogy a fiókoddal játszol és ha nem a GM birodalom tagja vagy, akkor bizonyosan az addolás hazaárulássá válik és innentől kezdve a magad birodalmában nem szolgálnak ki az npc-k, az offlineshopok kétszeres áfakulcsot+adót+30%extraárat kapnak és ezen kívül az összes elárult birodalmú vadkutya 1200-al többet sebez rád, mint az árulásod előtti alkalommal.
Szóval addig míg egy gmtől származó cucc van nálad... Well you're fucked bitchboi. Jó szórakozást a random fogyó rangpontjaiddal és az aggresszív npc-kkel, akik PVPzónán belül is megölhetnek téged kismilliárdszor :)

Vírusos támadás rendszer:
szóval a játékban ha az egyik player nem használja a kőszilánk kiszedő ikonjával ellátott fegyverfertőtlenítőszert, akkor egy idő után a sebzése részben erősödhet, de ezzel együtt a megsebzett mobok is erősebbet sebezhetnek rá. Ez a dolog 32676%-ig stackelődhet és mikor ez megtörténik, akkor a fegyvered ütése is halálos lesz és az általa megütött mob sebzése is halálos értékű lesz. Kétségtelenül instant 1hitelésre lesz jó ez a dolog, de ha akármilyen vízzel rendelkező térben/pályán meghalsz vagy véletlenül a vízzel ellátott térhez érsz vagy horgászol, akkor ezt benézted és annyi az OP buffodnak, amivel kijátszhatod a rendszert! 0__e wtf?

kolibri rendszer:
van egy pecsét, amivel kolibrivé változhatsz és átrepülhetsz a mapok zárt v tiltott zónáin. Ja totm elrontja a játék hangulatát, de ez van. A mapok szögletesek és vagy elfogadod vagy felőlem kereshetsz másik játékfejlesztőengine-t.

Szerzői jogsértés rendszer:
ha feljelented azokat a playereket, akik nem tudják kimagyarázni azt, hogy mért viselnek híres játékosoktól származó neveket, akkor a) SÉ-t kapsz azért, mert megérdemled, hogy igazi szosöl heró vagy és a big brudert támogatod , aki még akkor si watching you when you taek a shit b) megkapod a letolást, hogy mégis minek pazarlod az admin csapat idejét a hülyeségeiddel. Kétség kívül megérhet egy próbát... :D Tízezerből egy alkalommal csak kiosztanak párszáz SÉ-t, nem?:DD
ja igen ha bebizonyosodik a névlopás akk a) a rendszer ad ingyen névváltót b) a rendszer azonnal egy egyest rak a player neve végére, ha nem elég hosszú az.

Racionális rendszer:
2-4-6-8-12 helyett 4-8-12-16-20-as értékek kerülnek mindenhová, kevesebb tárgyba megy elleni védelem és a fülbevaló defek helyett újabb státuszpontokat ad, míg y vért-nyakas-cipő kap kardtőrkaromnyíllegyezőharangké tkezesk védelmeket.
a zöld harmat mágikus védelmet, a sárga harmat mágikus támadóértéket ad... A fülbevalók fülbevalók, a talizmánok és pecsétek meg vagy petet vagy mountot spawnolnak, mikor felszereled őket a két helyre; ha tolv karos v 3. kéz van felszerelve akk a karaktered feje fölött vagy körül apró levágott kezek ugrálnak és kaparásznak a yangért vagy a karaktered mindkét kezén csillogó fekete alapú-vörös körvonalú textúrájú effekt jelenik meg

Por effektrendszer:
ha meghal valamelyik peted\mountod vagy karaktered, akkor random betöltődhet egy metinkő szétrobbanás effekt pixeles változatban és olyan hatást kelt, mintha a karaktered lelke robbant volna szét a térben, míg a teste elhasalt.

Parasztball rencer
gyűjts össze 7 sárkányherét és ha leadod mindegyiket a csillagvizsgálónak, akkor teljesíti egy kívánságodat, kaphatsz yangot Sé-t vagy megkaphatod egy bannolt játékos fiókjáról a karakterét vagy esetleg még itemet is kreálhatsz magadnak vagy akármit kérhetsz a játékon belül leszámítva a GMjogot, mert az npc-nek is vannak korlátai.

Inuyasha rendszer:
ha viseled a fekvőrendőr nyakörve nevű tárgyat, akkor az összes FEKSZIK szóra a karaktered helyzettől függetlenül a halál animációba esik vagy hátraborul és pár másodpercig megbénul.

Jujuhakuso izé:
Van egy két-háromlövetű pisztolybuffod, ami arra jó, hogy egyenes irányban long range-n sebezzen. Ez egy amolyan dodge this shit system' szal a karid aktiválja a tárgyat, betölt az animáció, elindul az mde lövedék és ha eltalál valamit a lövedék útjában az azonnal szörnyethal... Ezt az itemet 1 nap 3x használhatod azt sajnos utána meggémberedsz és a karaktered 24 óráig a padlón fexik és azt a rendszerüzenetet adja, hogy nincs elég Macsrám, hogy folytazzsam a harcot FhőnöK!

Migrimon rendszer:
ha magasabb szintű vagy és alacsonyabb szintű idegen birodalmúl playereket ölsz a saját mapegyeden vagy birodalmadban, akkor bizonyos esetekben migrimon kódexdarabokat nyerhetsz és ha megszerzed mind a 800 darab változatát a kódexnek ~ értsd 800 darab különböző playert ölsz le, akkor jutalmul tiéd lehet egy rasszista Filthy Frank pet, aki mindenbe és mindenkibe beleköt és mindent mémmé változtat, ami csak a képernyőn létezik. Ezen kívül japánul küld rendszerüzeneteket a neve alatt és mikor lehívod a tipikus Filthy Frank zenék egyikét csapatja be intróverzióban.

Chin-chin főboss rendszer:
dettó mém témában... Ő a final boss, ő a gonosz és igaz, hogy vak és féligmeddig sámán skilleket nyom, míg egy kivilágítatlan fekete búvárruhában pókjárásban táncol és breakel, de ne ijesszen meg ez a furcsa múvszet, mert milliókat sebez és nagyon nehéz legyőzni ezt a monumentális eventbosst. A jutalmad: hokiütő, hatalmas kanál kosztümfegyver, spatula kard és aktatáska legyező meg giletteborotvák, mint nindzsa tőrök. Kétségtelenül borotvahabbal és aftershévvel, amit csak azért írtam ide, mert már megint elfelejtettem mindkét ájtemet hozzáadni a bevásárlólistámhoz, hogy a fene egye meg.

Mészáros Löri rendsczer:
ingame ha van olyan, hogy foglalkozáskör rendszer, akkor a gázszerelő class jeléntkezhet milliárdosnak és only ha magyar várost pickelt be a regisztrációkot a szerverre, na akkor only abban az esetben képes a te workgroupod kibiztosítani az utat abba, hogy lenyúld a többi játékos nagy munkáival megszerzett pénzét és megszerezd az adminisztrátori kör pórázát. Innentől kezdve te leszel a májer és minden új fegyverre a te nevedet préseli rá a fotoshopper Ariel Balck  Félkövért dőlt 16PT-s betűmérettel FULL HD TEXTÚRÁVAL és a legmenőbb effektekkel. AHW YEAH!

Fenyegető üzenet rendszer:
van 1 gomb, ami 100-120 féle random szidalmazásból küld 1-et, törné el a kovács a kardodat+1-re, esne ki a csatakard+8-ad. szakadna el a tolvajkesztyűd...stb mókás bullshitek

CSÓRÓÓ rendsczer
mikor 0 yangod van és kereskedsz valakivel a játék mindig Lakatos Brendon hangját tölti be, aki analizálja számodra és a veled kereskedő illető számára is, hogy le vagy égve anyagilag és nem engedhetsz meg magadnak még egy halvány lila fingást sem.
« Utoljára szerkesztve: 2020-11-19, 18:45:05 írta 66Dragon99 »
Csatlakozz még ma -->discord.gg/fankpew <-- menőőő
"Te$a csak utald Paypalon meg a bankszámlára a zsét és minden rendben leszö"

Nem elérhető 66Dragon99

 • Trainee
 • *
 • Hozzászólások: 132
 • Segített: 1
 • fb.com/Lovagias66Dragon99
Re:[GYŰJTŐTÉMA] Jó lenne egy ilyen rendszer
« Válasz #65 Dátum: 2020-11-20, 14:12:05 »
Emlékkép rendszer:
ha a játékos akármilyen screenshotot/okat nyomatott,
akk a max szint elérésekor 35-55 másodpercig egy
érzelgős képsort kap, amire csöpögős zenével vetít az egyik python fájl és
a playerünk visszaemlékezik arról, hogy mennyit szívott a max szint eléré-
séig.

Naplózás rendszer:
ha valaki megöl\blokkol\árt nekünk, akkor a játék kliensénél menthetjük az időt, az illető nevét és 1 listáról előre kiválaszthatjuk h blokkolt, átvert, lehúzott vagy megsértett minket. Másra nem jó a jelentősége... Max emlékeket ment a kliens és megpróbálja azt egy felhőtárhelyen fenntartani azért, hogy a játékos újra be tudja majd tölteni azokat a dolgokat.
Ja pozitív emlékeket is tárolhatunk vele és jelölhetjük h ha a betű Piros negatív és ha a betű zöld akk pozitív,

Értelmes küldetésrendszerek:
A célkitűzése mindenkinek az, hogy valamit megszerezzen és mi is lehetne értelmesebb, mintha az egyes npc-k életéből meghallgathatnánk azt, hogy milyen élettapasztalatai vannak az öregasszonynak, a vegyesnek meg a kovácsnak, a halásznak és a biológusnak. Szal összességében mindegyiknek voltak, vannak és lesznek céljai, álmai vágyai és reményekkel töltött gondolatai arról, hogy mit is kéne tennie. Na nem lövöm le a poént, az egyik megtanít arra, hogy a szerelemben nem mindig egyenlő mindenki és nem mindenkinek teljesül azonnal az elvárása vagy nem mindig marad mindkét személy lelkileg sértetlenül egy kapcsolat végén... Vagyö megtanuljuk, hogy nem mindig azt kapjuk, amire vágyunk az alkimistától... Vagyö a vegyeskereskedő elmeséli, hogy néha azok a legfontosabbak, akikre több időt szánunk és hiszünk abban, hogy jutnak valamerre. Meg ilyen történeti szálak és tartalmas dolgok is jönnek még tőle.

Kitartó harci tekercs:
van egy pergamen, ami ha aktív akkor azt csinálja, hogy 1-15% élet között/ PVM/PVP állapotok
 esetén Miss-el egy ellenséges sebzést és leveteti magát az equipment slotodról ahelyett, hogy
lejárna vagy megsemmisülne.

Királlyá koronázás rendszer:
minden karakter a saját birodalmából kiválaszthat 1 női és 1 férfi karaktert,
aztán azok, akik megkapják a királynői és királyi szavazatok többségét, na
azok lesznek az ügyfélszolgálatos eventmenedzserek ergó ők a GM és
a support alatti, de a player feletti lények lesznek, akiknek ha pénzt adnak
a birodalmaik tagjai, akkor ezek a személyek bossokat,mobokat és metinköveket
 hívhatnak le nekik az angyali áldás nevű tárggyal, lásd metin2SG-n van ilyen.
Bazinagy bullshit de kit érdekel!

Retarded Metin3 Reklám rend$zer:
a játékunk ingyenes promócióval hírdet olyan játékokat,
amik a metin3 koncepcióját próbálják meggyalázni...
szal van egy belépéskor megjelenítő idegesítő böngészőablak
és mindig felugrik, hogy játssz ezzel, próbáld ki ezt, vedd meg ezt.
és az ablak címe az, hogy azér mer reklámozzuk őket egy fillért nem kapunk!

Tradebonus:
amennyiben egy másik IPcímű\másik felhasználónevű fiókkal kereskedsz 5-10másodpercig 5-10% tárgy és yangdroppbónuszt kapsz bizonyos mapindexeken
Csatlakozz még ma -->discord.gg/fankpew <-- menőőő
"Te$a csak utald Paypalon meg a bankszámlára a zsét és minden rendben leszö"

Nem elérhető 66Dragon99

 • Trainee
 • *
 • Hozzászólások: 132
 • Segített: 1
 • fb.com/Lovagias66Dragon99
Re:[GYŰJTŐTÉMA] Jó lenne egy ilyen rendszer
« Válasz #66 Dátum: 2020-11-20, 14:57:49 »
Pályától függő kliensdesign:
csak a hangulat kedvéért néhány pályánál a kliensdesignre
karácsonyi díszek, sütőtökök, koponyák, szellemek, csillagok,
gombák, lángnyelveke, mozgó fogaskerekek, olvadt láva, méz
 és méhek és ezen kívül szívecskék meg ezeregy más extra
vagy egyéb elemek kerülhetnek rá attól függően, hogy nekünk
mennyire van időnk és energiánk kikupálni a játékunkat!!!

Pályától függő betöltőképek/betöltővideók:
Attól függően, hogy hova warpolunk pár pillanatképet kapunk
vagy egy kisebb videót kapunk arról, hogy az adott terepen
mik élnek és mik találhatók meg. Ha a videó véget ér, akkor
töltődik csak be a karakterünk a pályára.

Új reverse bónusz és Fegyver rework system:
Bizonyos fegyverek a támadósebesség és az elleni erő/skillbónusz mellé még esélyt adhatnak a támadások visszaverésére is... MOndjuk az Elektromágneses penge támseb+A harcos 6.skillek támadóértékének buffolása mellé még vagy villámellenállást ad vagy Villámtámadás visszaverését is! A koncepció az, hogy a forrásban definiálva van, hogy bizonyos bónuszok egyes SkillID-ket buffolnak vagy azok sebzését képesek gyengíteni/visszaverni/vagy egy bizonyos időre az életerőnkhöz vagy a támadóértékünkhöz adni!

Régi boss petek:
szóval a Kőmajomnak, a Főorknak, a sárgatigris szellemnek, az ezotéria vezetőnek, a kaszásnak, a kilencfarkú rókának, a sivatagi teknősnek és a pókkirálynőnek is elkélhetne egy utód...  Ó és a démonkirálynak meg a zombi királynak is. Tod nem csak a zsugorított, nagyobb fejű chibi változatra utalok, hanem a ténylegesen újraépített aranyos és effektelhető verziókra.
Mindnek lenne egy kiképzős questje, aminél ha a velünk való fejlődésükkor elérjük az eredeti boss szintjét a petnél, akkor simán az eredeti boss támadóképes pet verzióját kapjuk kézhez, ami a mi oldalunkon fog vandálkodni és a mi targetünket támadja ő is.
Igazi csapatmunka :Đ

Buffy system rework... Sura hitmen system:
Ja szal ismerjük az alapot, sámi buffol, cuccot adhatunk rá és a rendszer általa megadja a buffolást.
Mi lenne, ha most egy Surát bérelnénk fel és attól függően, hogy őt mennyire boostoljuk fel inttel és védelmekkel, na attól függően ő úgy sebez és segít nekünk a pvpben, mint egy igazi támadópet és úgy sebez, mintha csak a top1 -es sura jött volna el kisegíteni minket egy nehéz szituban.

Fake bossbox rendszer:
néhány esetben, hogyha kinyitod a bossládát, akkor az lespawnolhatja a hosszúlábú és fogas ládafejű változatát, ami egy 70-120as boss és a maga módján iszonyat erőseket sebez. A ládának van 2-4-6 és 8 lábú változata, így a gyengébbtől az erősebbig láthatjuk azt, hogy mégis milyen veszélyforrás is támadt ránk. A bossláda boss egyszerre minden ládából származó tárgyat ledobhat, ha leverjük, rosszabb esetben egy ideig vandálkodik az elszabadult ládaboss, aztán mikor nincs mire vadásznia eltűnik és visszaváltozik a földre hullott felvehető ládává.

Bónuszok korrigálása rendszer:
TP veszteség helyett esély +X% TP lopásra //Liferip bónusz//
MP veszteség helyett esély +X% MP lopásra //Liferip bónusz//
Az átható és a kritikus találat szövegének korrigálása +X%  Esély kritikus találatra /+X% Esély átható találatra
Élőholtak vagy Nemhalottak helyett "Zombik elleni erő+X%"
Félemberek elleni erő? Legyen Demihumán vagy Főemlősök vagy Emberszabásúak és így még igénytelenebbül hülyén hat mikor felolvasod

Deva rendszer:
a max szint elérésekor esélyed van arra, hogy TGM-nek jelentkezz és egy napra vagy hétre próbaidőt kapj egy Deva ranggal. Az isteni titulusod lényege, hogy válaszolnod kell minden a játékkal kapcsolatos kérdésre és ezért cserébe egy menő effektet kapsz, bizonyos esetekben aktiválhatod a +50%-al erősebb\buffoltabb védelmet v álcát adó képességeidet, ki -be kapcsolhatod a játékosokon és npc-ken meg falakon és vízen való átjárást és... mindezek mellett mikor megjelenik a karaktered, a minimapos kocka alatt a Te nickneved lesz és a kocka fölött pedig az, hogy DEVA;
A rangod egy esélyt ad arra, hogy jelezd, hogy kitartó vagy. Ja ezen kívül ez egy FUn játékmódként funkcionál addig, míg nem csinálsz hülyeséget és nem járatod le magadat  azzal, hogy 5-10 player el nem kezd reportolgatni azért, mert megölted őket és sérthetetlenül belesétáltál az egyik épületbe, hogy elbújj előlük. $ounds FUN, right guys? 00


Csatlakozz még ma -->discord.gg/fankpew <-- menőőő
"Te$a csak utald Paypalon meg a bankszámlára a zsét és minden rendben leszö"

Nem elérhető 66Dragon99

 • Trainee
 • *
 • Hozzászólások: 132
 • Segített: 1
 • fb.com/Lovagias66Dragon99
Re:[GYŰJTŐTÉMA] Jó lenne egy ilyen rendszer
« Válasz #67 Dátum: 2020-11-20, 18:08:09 »
Sen Peyoung és az ólom vért DLC.:
A narancssárga hajú, szeplős sura kovácslány egyszer a map1-ekre utazik azért, hogy bemutassa a tehetségét és hogy olyan munkákat adjon ki a kezei közül, amit akárki megirigyelne a leltárában! A dlc tartalmazza a sötét sárkányok vidékéről származó kovácslányt, aki az Ólom vért névre hallgató feketevas recolort árulja. Ez a kosztümvért 100%-al +0-9-ig húzható, az elkészítésénél egy feketevas vért+9 és 3fehér/3kék/3piros gyöngy és 1milliárd yang kell hozzá, hogy elkészüljön, valamint a fejlesztéséhez is 3x6 fehér, kék és piros gyöngy kell +0-9-ig. A bónuszai 5-50%-os Fizikai támadás visszaverését/ Közelharci támadás kivédését, valamint +30-40%  mágikus védelem értéket adnak. Kétségtelenül PVM és PVP szerókon baromira erős kosztümvért, nem nemek szerint, hanem kasztok(Wari/ninja/sura/sámi/wolfman) szerint van felosztva; A külseje fehér alapon világoskék sárkánypikkelyes és sárkánymintás, az effektje az ugmt2-es jégsárkány vért effektje buborékok nélkül ezüstös világoskék színben. Ja a vért +4-9-ig kap speculart és olyan, mintha egy intervert kékacél lenne.

Sya Reng, a vadászlány DLC:
Újabb nap, újabb vadászat és új kalandok' Orkvöld bal felső északnyugati részen dekkol és olyan küldetéssel bíz meg, hogy keress pár harci leopárdot vagy oroszlánt és üsd le őket, ha tudod. A kihívás adott, pár mountból készített mobra kell vadásznod. Ez a feladat egy random 30-as szintű +9-es PVP optokkal ellátott fegyvert ad, ami nem adható el NPC-nél és nem dobható el, hanem továbbfejleszthető a következő küldetés jutalmával.
A második küldetésünk az, hogy keressük meg a sivatag egyik oázisában Sya Reng-et és vegyük fel tőle azt a feladatot, hogy pár homoki óriásskorpiót levadászunk. Ja ez se nagy munka, ha megvan és megvédtük a tábort a hatalmas bestiáktól, akkor Sya Reng az óriásskorpiófullánkot és az óriás skorpióollókat átveszi, megtisztítja és megadja neked azt a tárgyat, amivel eldöntheted, hogy Titán vagy Arany ágon viszed tovább a fegyód. Ért.szer a titán félemberes, az arany mobos... Az elvárás az, hogy a korábban kapott speciális 30-as fegyót elcseréljük egy másik játékossak pár órával korábban egy a mi kasztunknak kellőre és ha ez megvan, akkor máris lesz alapanyagunk a kövi tárgyhúzásunkhoz, na de miért is pont nála válik aktívvá a dolog és mért csak kereskedés után lehet továbbhúzni a speciális 30-as fegyókat? könnyű, mert ezek nem valódi 30-as fegyók, hanem az egyiknek külön leírása van, hogy jóval nehezebb és nyomokban titánból készült, a másiknak meg nyomokban aranydarabok vannak az öntvényében. Kb ez az ürügyünk arra, hogy legyen egy 30-as szintű arany és ezüst PVM és PVP variánsú szettünk. Ha ez megvan, akkor az áthúzást követően SD2-ből, Sohan-hegyről,Tűzföldről és lugsanból kellenek a fejlesztőtárgyak a 30-as PVM vagy PVP szett kihúzásához.Vagyis helyesbítek:  Ha PVM vagy, akkor mobok droppolnak cuccot. Ha pvp class vagy, akkor a szabályos pvp-k megnyerésekor kapod meg a 30. szinttől a sárkányistentől a fejlesztőtárgyakat. Both can work szóval ez egy kicsit komplex DLC de a végén vagy lesz 15%félembered vagy lesz 20%extra szörnyek elleni erőd a 30-as +9-es erősebb sebzésű fegyódban+ nem kell kövezned a fegyót és optolnod se nagyon szükséges, ha csak az alapból kapott bónuszokkal nem vagy elégedett.

Hegyi Kéksárkány DLC:
A sohan-hegyi utazásod alatt megtalálhatod a kéksárkány fészkét, ahonnan dönthetsz, hogy elviszed a tojást vagy meghagyod ott, ahol van. A) ha elviszed és megpróbálod eladni vagy kikelteni, akkor a városodra egy nagyobbacska Setaou Invade-t hívsz, ugyanez történhet, ha Sohan hegyen vagy máshol nyitod ki. A mapra random setaou mobok spawnolnak és mindegyik a sárkánytojást akarja számonkérni rajtatok. B) kikel egy kis sárkánypet és te leszel a gazdája c) a tojás záp volt és a karaktered bemérgeződik 1 egész napra. D) ha sikerül visszavinned a fészekbe, akkor eltűnnek az invadelő mobok E) ha a petet rakod vissza, meglehet az anyja nem jön érte és ő egész végig kéretlen utitársként fog téged követni addig, míg a te fejlődéseddel arányosan meg nem nő és a végén egy pánsíppal be nem idomítod arra, hogy mikor segítsen neked és mikor ne segítsen neked.


Csatlakozz még ma -->discord.gg/fankpew <-- menőőő
"Te$a csak utald Paypalon meg a bankszámlára a zsét és minden rendben leszö"

Nem elérhető 66Dragon99

 • Trainee
 • *
 • Hozzászólások: 132
 • Segített: 1
 • fb.com/Lovagias66Dragon99
Re:[GYŰJTŐTÉMA] Jó lenne egy ilyen rendszer
« Válasz #68 Dátum: 2020-11-21, 11:11:15 »
Tárgy kombináció rendszer:
aranytigris karkötő+fülbevaló+nyaklánc+Holdfény kincsesláda = aranytigris kincsesláda
aranysárkány szett+HF láda = aranysárkány kincsesláda
...
STB

Béke rendszer rework:
a fehér zászló aktiválása 3másodpercre immunissá tesz mindenre, így nem halhatsz meg amennyiben nonstop fehér zászlókat aktiválsz. Leszámítva, ha egy GM /killezik. Ez a PvPmódra ad egy +-t.

Bullshit pvp skillrendszer:
minden kaszt hozzáfér minden másik kaszt animációihoz és effektjeihez, valamint fegyvereihez.

Fidget spinner rendszer:
a lényeg, hogy van egy három ágú pörgettyű aztán a játék azt tölti be összes be nem töltődött dolog helyére
Csatlakozz még ma -->discord.gg/fankpew <-- menőőő
"Te$a csak utald Paypalon meg a bankszámlára a zsét és minden rendben leszö"

Nem elérhető 66Dragon99

 • Trainee
 • *
 • Hozzászólások: 132
 • Segített: 1
 • fb.com/Lovagias66Dragon99
Re:[GYŰJTŐTÉMA] Jó lenne egy ilyen rendszer
« Válasz #69 Dátum: 2020-11-21, 12:28:19 »
Vámpír pecsét:
a lényeg: aktiválsz egy tárgyat, ami időről időre
1-100% TP visszaállítást (ütéskor esélyed van arra h visszamenjen a HPcsíkod)
1-100% TP abszorbációt (értsd amennyit sebzel annyit tölt vissza az életedbe)
1-100% TP slot abszorbációt(értsd általad megölt mobok életét adja a te életcsíkodhoz)
és
1-100% TP abszorbációt ad a támadóértékedre
mindaddig, amíg meg nem ölik a karakteredet, akár GMkóddal, akár minden létező sebzéssel, amit elszenvedhetsz. 10000000% Pay2Win rendszer

értelmiszintnek megfelelő játékmód:
a játék elején a korodnak megfelelően kapod a rendszerüzeneteket és ha retardált vagy, még arra is kapsz rendszerüzeneteket, no matter how stupid you are. szóval ja ez a system tipikus pay2win és ha valaki adultra állítja be, akkor random gonosz vicceket hallhat és random olyan rendszerüziket kaphat, hogyha megismétled, akkor az admin szájba vág téged. meg ilyenek...

Lélektörés DLC:
van egy boss, ami mindaddig sebeezhetetlen és OP sebzésű, míg az eventjekor a pályára lespawnolt 10-20 metinkövet le nem verik a playerek. Azután az összes metinkő HP-játt megkapja a boss és nem lesz védelme, de a droppja vagyy 50 magasabb szintű Worldbossénak felel meg!
Ja igen valamelyik player megnyerheti a lélektörő tárgyat is, ami csak arra jó, hogy lespawnolj pár metinkövet az életed 5-10%-áért és addig megőrizd azt a hiányzó 5-10%-ot, míg életben vannak az általad lehívott "Játékosneve 5-10%HP-jú metinkövek".  Igen közben a player karakterünk élete 0-ra is válthat, de egy igazi kihívás lehet megtalálni mind a 10-20 metinkövet a játék pályáin...

Fanfikció rendszer, ami random behelyettesíti a toplista 10 játékosának nevét és olyan történetet generál, ami hátborzongatóan irritáló és a játék eredettörténetének rontott verziója. X a kiválasztott Y a hírhozója Z a cselekmény az, hogy ezek hét másik hőssel megkűzdenek, kalandoznak és a végén rátalálnak a bossra, ami valószínűleg pont akkor spanol le, hogy megölje a karakterünket, mikor mi épp eljutnánk a tovább gombbal az adott paragrafusig.

Utóhalloween rendszer:
A havas pályákon felbukkan pár hókupac és hóember, amiket ha megölünk sütőtökök bukkannak fel, amikből értékes tárgyakhoz juthatunk hozzá ésatöbbi. Limitált ideig fut ez a vacak azt ez van.

Black Friday Ticket rendszer:
Minden játékostól vásárolható tárgyat akár 5-80%-os random akcióval vehetünk meg azért cserébe, hogyha az itemshopból vagy az aktuális eventsorozatból nyerünk egy jegyet a 10-16 féle jegy közül szóval... A jegyek funkciója az, hogy kipótolják a nekünk meg nem levő összeget, de csak a Black Friday napján és az azt követő napon működik csak a tárgy.

Három fős házasság rendszer avagy bullshit Tanú/Tesógyűrű:
(felárat fizetsz a sivatagi kosztümös NPC-nél) és két másik szerencsés karakterrel összeadatod magad, hogy egy rózsaszín és egy kék gyűrűt is kapj, amivel hát a rózsaszín a női karira enged majd ráwarpoltatni, a kék meg a "testvéredre". na most az, hogy ez számos szinten rossz az is biztos, ezért a bal felső sarokban a te karaktereddel egyező nemű karakter egy ökölpacsizó ikont kap és Bromance "avagy Tesóság" néven létezik majd. (yes icc bullshit)
DLC: De a bullshitméter akkor akad majd ki igazán, mikor a bromance avagy Tesóság függvénye újabb tárgyakból ad neked még +támadóértéket és +expbónuszt, mikor egy CH-n és egy azonos mapindexen tartózkodsz a tesóddal.

Az eskűvői feleség kapja a szokásos Sárga és a Tanúhoz warpoló kék gyűrűt
A férj kapja a szokásos sárga és a Tanúhoz warpoló kék gyűrűt
A tanú/tesó kapja az új pink és kék gyűrűt, remlem tudtad követni ezt a leírást!
« Utoljára szerkesztve: 2020-11-21, 12:40:48 írta 66Dragon99 »
Csatlakozz még ma -->discord.gg/fankpew <-- menőőő
"Te$a csak utald Paypalon meg a bankszámlára a zsét és minden rendben leszö"

Nem elérhető 66Dragon99

 • Trainee
 • *
 • Hozzászólások: 132
 • Segített: 1
 • fb.com/Lovagias66Dragon99
Re:[GYŰJTŐTÉMA] Jó lenne egy ilyen rendszer
« Válasz #70 Dátum: 2020-11-21, 13:43:27 »
Mindenki utál mindenkit avagy Genderizmus rendszer:
miután a metin2 privát szerók fejlesztői is elunták az életüket és valami új fajta hülyeségre vágytak, ezért most már ahelyett, hogy elviselnék a szokásos férfi és női nemet, ezután még választhatsz a nemeknél vadkutyaembert, ami ugyanaz, mint a csigákhoz hűen funkcionál. Mindent megront és mindent lekakil, pont mint a fejlesztők akkor, mikor a fejlesztéseikkel elrontják a saját játékukat, hehe. Na akkor lehetsz még reptílián, aszexuális/genderless,tranzszexuális,biszexuális,pedve és alien is... Az általad választott nem nem befolyásol semmit, maximum az emberek megítélését és azt, hogy milyen szintkülönbsű karakterrel csókolózhat a karaktered és hogy milyen nemű csőcselék üldöz, ha véletlenül nyílvánosan sérted meg a másik két alapnemet... Pay2win as always huehue

Szalamandra bónusz rendszer:
Másodpercenként 5-10% életerő visszaállhat a "szalamndra erő+X%" miatt. Ja és minden ilyen alkalommal egy pikkelyes zöld effekt jelenik meg a karaktered körül.

Tesla rendszer:
adott egy olyan mount, ami automatikusan odavisz a pályán, ahova balegérrel+CTRL billentyűvel kattintasz a nagytérképen... Már ha elérhető a nagytérkép az adott pályán!

AI porszívó rendszer:
adottak az AI porszívó petek, amik olyan bónuszt adnak, hogy +10-20-30%-al több yangot kapsz, ha velük együtt farmolsz.Három féle van Arany30%, fekete20% és 10% az ezüst/fehér színű verziónál.

Állatvédő rendszer:
a szokásos gorefeszt értelmében kapsz pár npc-t, aki ketchuppel lefesti magát és azért mutat felvételeket a mobok hulláiról, hogy megváltozzanak az állattartásba és az állatok gyilkolásába vetett nézeteid... Ja meg ilyenek. Szal mindezt Lv1-30-ig kapod meg és így eldöntheted, hogy vagy digitális állatokat ölsz vagy npc-knél csinálsz küldetéseket.

Pirat Tanaka Boss:
adott egy szélesebb Pirat Tanaka, aki egy nagy zsák pénzzel támad és ha mozog, akkor 500k-1millió yangokat dobál. Ha megölik aranytömböket droppol és ha megsebez, akkor jóval 20.000 felett sebez. A rendszerüzenetei pedig azok, hogy EZT A LEGÉNYSÉGEM FÜLCIMPÁIÉRT KAPJÁTOK!!! és mikor megöl valakit, akkor "Nézd, a kezemben maradt a füled..." és "Mi az, nem hallottad a viccet? HEHE"

Nascar verseny rendszer. Adoott egy nagy pálya 4-8 checkpointtal és aki minél hamarább rájuk kattint, az nyeri a köröket a kerek pályán.
A győztes jutalma Yang és a serleg nevű tárgy, ami beváltható SÉ-re vagy értékesebb tárgyakra az értékbecslő NPC-nél.

Nem érdekelnek André Rendszerei:
A minusz gomb lenyomásával kikapcsolhatod André üzeneteit.

Függőlegesen max 4-5-6 slotot valamint vízszintesen max 2-3-4-5 slotot elfoglaló item rendszer. Kinda bullshit de lehet van értelme, ha nagyobb PRÉMIUM ládákról van szó. :D
Egész raktárat elfoglaló 45 polcos item: a lényeg, hogy vannak ilyen csudálatos DLC-k, amik csak akkor aktiválódnak és tűntetik el a 45polcos tárgyakat, ha megszereztél egy bizonyos típúsú itemet, ami az aktuális special inventorys polcra rákerülhet. Pl a Potiknak való helyen egy 45polcos POTIONS feliratú tapéta jelzi, hogy ide jönnek majd a löttyök;

Borsmenta szaloncukor:
a kibontása esélyt ad arra, hogy visszakapj +30% életpontot a max életerődből
Jázminrízs fagylalt:
az elfogyasztása esetén +30% MP visszaáll.

A 80-as fegyverek szettjeinek befejezése és aktualizálása:
Értsd.: Óriásördög szett, Szíriusz szett, Lélektelen szett, Sárkányisten szett,Sárkánytorok szett...stb
A dolgok többsége félember elleni erőt ad és szinte mind rendelkezik a már korábban látott változat színével, alakjaival és mintáival+- pár extrával.

Tükörfegyver szett:
van egy olyan speciális fegyver, ami az általa megütött mobnak vagy playernek másolhatja le az aktuális támadóértékét addig tárolva azt, míg nem ütünk meg vele mást. A tárgy az első alkalommal az előtte viselt tárgy értékeit veszi át, ha nem volt fent előtte tárgy, akkor stabilan a karakterünk alaptámadóértékét kapja meg, tehát a kiírt sebzése NULLA mindaddig, amíg ki nem jelöl és meg nem üt valakit!

siketnéma rendszer:
van egy kis ablak, amibe a te karaktered betöltött modellje elmutogatja, hogy "CS, acc yang." Ja ez is pay2win és nagyon nagy előnyökhöz juttatja a játékosokat. hehe

Kényszercenzúra rendszer:
Mondjuk amennyiben a játékon belül bárhol is káromkodás
vagy a széklet szó bármilyen nyelvű vagy kötőjelekkel,
esetleg szóközökkel elválasztott változata megjelenik,
akkor lássatok csodát, a játék a szó helyén egy kaki emojit tölt be.

Uzsora rendszer:
A lényege, hogy van egy npc, akitől pénzt kérhetsz és ő ezért
cserébe mindig több és több pénzt kér, majd a végén ha nem
fizeted ki, akkor minden mapon megjelenik és a védett zónába
is megverhet téged, ha nem vagy elég gyors.

Árulás reendszer:
amennyiben a birodalmi háborúban hagyod nyerni a másik birodalmat,
akkor a rendszerüzenet listázza, hogy hány másodpercig nem csináltál
semmit se a warmapon és ha nem kereskedtél vagy nem közöltél egy
fia adatot se 2-5-10percig, akkor hazaáruló kutyának hív és random
átkerülsz a győztes birodalomba, ahol Rabszolgának neveznek téged
és egy jóideig azt a megbéllyegzést kapod az NPC-ktől, hogy te senkiházi,
bitang emberállat. Kétségkívül nem a játék elején kapod, de a max szint
fele haladva igen érdekesen hat majd ez a megszeppentően fura izé...

Birodalmi fizetőeszközök:
Shinsoo Rubin, Chunjó Topáz és Jinno Zafír... Kb mind ér mindig valamennyit
attól függően, hogy aznap az adott birodalmak játékosok mennyi tárgyat tudtak
eladni az offlineshopokból és 24 óránként frissül az, hogy melyik mennyi Yangot
vagy SÉ-t érhet. A SÉ-s része úgy csatlakozik, hogy egy bonyolult rendszerrel
az elmúlt 24 órában történt SÉ-ért való SR/CT/JZ vásárlások átlagolódnak úgy,
hogy a rendszer egyszer mindhárom birodalom vásárlásait összeadja, átlagolja
és vuala kiad egy olyan bullshitet, amiért aznap megérheti tőzsdézni az adott lével.
Na igen szal akk adott a SÉért-> ÚJfizetőeszköz ; Yangért ->új fizetőeszköz opció
és minden esetben24 óránként resetelődik a dolog, míg a cucc rendszeresen változtatja
az árát. ya nagy bullshit és hatalmas hülyeség, de ez is jól hangzik papíron.

Kincs rendszer: a lényeg az, hogy a karaktereddel elhelyezhetsz a játékban max egy
Piros lapos X-et a földben és ha  azt megtalálja valaki, akkor hozzáférhet az általad
elrejtett tárgyhoz.

F-ever alone rendszer:
ha a játékos 20-30 napnál tovább bírta a játékosokkal való
nélküli interakció/kereskedés/szöveg írása avagy suttogás nélkül,
akkor megkapja a feje fölé a forver alone feliratot és ezen kívül
$emmi mást nem kap ettől a rendszertő #PAY2WIN BOIIIII

Hacekr Vaok Hue Hue system
a címbőll érezhető szarkazmus a kövit tartalmazza.: van 7-8 olyan tárgy, ami 2-5 másodpercenként objektuomt vált, képes hol mobbá, épületté, más kaszttá vagy annak a fegyverévé vagy random akármivé válni, ami GR2 fájlként létezik. Ezek a tárgyak tipikus pay2win dolgok, mert senki se szereti, mikor 8-10 démontornyot a kezében tartó ember elkezd csapkodni a főtéren!

Örömlány rendszer:
vannak olyan npc-k, akikkel csókolózhatsz Yangér/SÉ-ért és...
a fórum szabályait figyelembe véve illetőleg azt,
hogy a metines közösülés rendszer animációi és
hangeffektjei elvesztek 2016-ban epvp-n... Ezen kívül
a fórum Zparagrafusának Xcikkének Ybekezdése miatt
Ez a játék PG12-es karikás, így sajnos bármennyire is
PG16-ot vagy PG18-at akarnánk rátenni, sajna a köztudat
nem garantáltan fog jó szemmel rátekinteni arra, hogy mi
egy 3AAA+-os mmorpg-t akarunk csinálni, ami realusztika
alatt akarja népszerűtleníteni a digitális bullshiteket. Bocs
ha kiábrándítalak, de előbb talán át kéne gondolnod azt,
hogy mégis megéri-e eljuttatnod a hülye privát szervered
egy olyan bírósági tárgyalásra, ahol 50-100 elégedettlen szülő
és 20-30 traumatizált gyerek előtt kell elmagyaráznod, hogy
mi volt ez a pusztító alpáriság és hogy miért pont egy erőszaktevő,
túlzfizetett, német pedofil animátor csinálta az idióta játékod animációit
és hangeffektjeit. Bocs de kb a játék 2006-os, soha nem lesz AAA+-os,
sem pedig A-s sem. A dolog kategóriája még az "S"elejtet se üti meg.
És a legnagyobb abszúrdum, hogy népszerűsíteni akarod azt, hogy
külső javaslatra beraksz egy olyan bullshit rendszert, hogy csak na.
Ennél még kb az is értelmesebb lenne, hogy a 10 skillt meg a 999Lvlt összerakd.

Pincér rendszer:
van 1 csengő, lehívhatsz vele egy pincér npc-t akármikor és megrendelhetsz vele
yangba\akár SÉ-be kerülő tárgyakat némi felárért és azért cserébe, hogy 5-10-20-40-60percet
vársz értük. Rendszerüzenet: "Igen ezt kapod egy elit, minőségi szerveren! Bon' apetit"

$caló vaok mód:
tipikus pay2win szitu, van egy SÉ-s item, ami meghamisítja a karaktered támadásait és false értékeket ír ki,
mikor megütöd vele a mobokat vagy a playereket. Ezen kívül ezzel a tárggyal megsebezheted akár még az npc-ket is. De senki sem hal meg és senki se... decc dzsászt ówful

Csaló vagyok mód+
ja újabb SÉ-ért menő item, ami most végre normálisan megadja a random okozott sebzést az áldozatnak és ezek mellett még képes arra, hogy playereket kickeljen le a szerverről és ha  egy GM kari van ugyanazon a pályán, akkor automatikusan megadja az IP Bannt; a karakter kickelését, ezután törli a játékos adatait, fiókját és nem kell soha többet fáradoznunk. Ezen kívül a szeró küld egy gmail üzenetet, miszerint köszönjük, hogy a Csaló vagyok mód+-t választottad, reméljük jól telt a hackeléssel töltött időd te CSALÓ! Igen, ez nem egy prank vagy egy vicc, az a csaló mód+-t aktiváló tárgy nem kereskedhető és onnantól kezdve, hogy aktív a karakterünk halálra van ítélve. PAY2WIN ó havanna nanananana! #_#

7.class, avagy a thief/rabló class
ez a csodás jelenség rendelkezik a bézbózzal, a boxerrel és a feszítővassal. A képessége az, hogy az offlineshoppokból lophat 1 itemet ingyen és ezután egy csomó max szintű bosst spawnoltat, ami CSAK ŐT FOGJA SEBEZNI és addig fogja üldözni és blokkolni minden létező pályán és pvpvédett zónában is, amig a felugró ablakban nem küldi vissza a helyére az általa ellopott tárgyat. Kétség kévül elég mókás lehet azt látni, hogy pár max szintű NPC üldöz egy játékost és rendszeresen megölik és gyakorlatilag blokkolják őt védett zónában mer mért ne! :DDDD Ó és emellett még a képességei azok, hogy életerő helyett Yangot, SÉ-t és felszerelt tárgyakat lop és ha ez megtörténik, akkor onnantól kezdve ha bárki megöli őt, akkor az általa ellopott tárgyat az eredeti gazdájához való visszajuttatásáért a játék +1000-2000 Rangpontokat ad csak úgy heccből! :DD

Tutorial rendszer:
blablabla ASDW SPACE Q E R F C V B N M... ctrl+bal klikkel kilakod a quickslotbarra a tárgyat, jobbklikkel aktiválsz/felszerelsz... a többit mindenki tudja, akk vannak még vadkutyák és metinkövek a kezdő pályán,
ahol elmagyarázzák nekünk, hogy ez egy elfuserált mmorpg, valszeg mindenki egy kutya a valóságban és
mindenki mentálisan és szellemileg egy 12 éves pistike szintjén lehet, ha nem magasabban. Bár vannak ritka
és jelentéktelenül érdekes szituk, mikor pár sérült 8-10 éves mentális szintjét értelmi/érzelmi/szociális/politikai szintjét ütik meg egyesek.

Politikus/NPC-s szavazás új bónuszra rendszer:
vannak képviselő npc-k és lehet náluk IPcím szerint és számítógépnév szerint arra szavazni, hogy milyen dolgok legyenek a következő 1 hónapban. A) +10-15%-al jobban hatnak a potik és minden bónuszt erősítő cucc B) +10-15%-al többet sebezhetsz skillel B)  átlagkár+15%... Zs) a fel nem használt céhtelkek inaktívvá válnak és a képviselő npc ezért cserébe új boltos npc-ket és új itemshopból elérhető cuccokat hozat az aktuális birodalmad Map1ére. -- hát kb

multitasking rendszer?
Ha képes vagy egyszerre 8 dolgot csinálni úgy, hogy nem kapsz hülyét és nem kattansz meg, akkor simán liveolhatsz, zenét hallgathatsz, videót vághatsz, szervert csinálhatsz, klienst fejleszthetsz, buggokat javíthatsz, csajozhatsz és pasizhatsz, mialatt a lábaddal hagyod, hogy a macskád karmolásszon és a kutyád pedig hagyod, hogy lepisilje a másik lábadat... kétségtelenül minden a legnagyobb rendben van, azt leszámítva, hogy épp bebuggoltál élő adásban és pont tűzföldön égeted magad minden felsorolt elemmel!

Újabb Death's instruments rendszer:
elpusztíthatatlan, X időnként sebző objektumok rendszere.:
unod már, hogy a szöges csapdák nem sebeznek? Vagy hogy a savas lé nem sebzi a karaktered másodpercenként? És a láva? Na meg a fagyos víz? Ha eleged van a tétlenségből és a piranháid már éheznek, akkor itt az ideje megalkotnod a tökéletes pusztulás eszközeit. Az elpusztíthatatlan objektumaink fix megnehezítik a játékosok életét és garantáltan kihívást adnak arra, hogy időre csináljanak meg dolgokat és időben aktiválják a mountjaikat, miközben mozognak! ÚGY ÁM! Ha most megrendeled ezt a rendszert, akkor jövő februárra egy helyett két zsák piranhát és egy szöges ágy matracát kapod meg ajándékba!

Medusa rendszer:
ha megölöd a medúza nevű főbosst, akkor esélyed lehet arra, hogy megszerezd a fejét, ami esélyt ad arra, hogy lebénítsd a célpontjaidat és az ő textúráikat stone.dds-re cseérld.

Shintér rendszer:
van egy item, amivel mások petjeit simán magadhoz veheted és megkaphatod a bónuszaikat addig, míg a gazdájuk vissza nem hívja azokat a pecsétjeikkel
Sintér+ nem hívhatják vissza a petüket és a pecsétet is megkapod az azonnal lespawnoló pettel együtt.
« Utoljára szerkesztve: 2020-11-21, 15:07:41 írta 66Dragon99 »
Csatlakozz még ma -->discord.gg/fankpew <-- menőőő
"Te$a csak utald Paypalon meg a bankszámlára a zsét és minden rendben leszö"

Nem elérhető 66Dragon99

 • Trainee
 • *
 • Hozzászólások: 132
 • Segített: 1
 • fb.com/Lovagias66Dragon99
Re:[GYŰJTŐTÉMA] Jó lenne egy ilyen rendszer
« Válasz #71 Dátum: 2020-11-21, 16:52:58 »
Sárkány Harag rendszer
ha már vagy egyhuzamban 10. alkalom után 10-en sokadik alkalommal halunk meg egy mobtól vagy playertől, akkor a felkelésünktől számított fél-1egész percben +20% félemberek és mobok elleni erőnk lehet+ a syschat a Sárkányisten segítségére is bemondja nekünk, hogy látom elkélne egy kis help, +20% félember és mobok elleni erő kapott for 60minutes. till you die.

Fizetős sima és VIP fórum rendszer:
Amennyiben hajlandó vagy megadni az IPcímedet és a számítógéped felhasználónevét, akkor a játék a weboldalán és az ingame böngészőjén keresztül elérhetővé teszi számodra azt a telefonos méretű titkos fórumot, ahol a játék trükkjei és tippjei vannak leírva közvetlenül a játék rendezőjétől arra az esetre, ha elakadnál, ha csalni szeretnél vagy ha [24órás kuponkódokat] szeretnél kapni CSAK a TE felhasználói fiókodra, amivel bejelentkeztél a fórrumra... És igen ezért a dologért cserébe rendszeresen listázva lesz, hogy milyen témákra néztél rá és azon túl, hogy a privát fórumon rögzítik azt, hogy milyen böngészővel jöttél, milyen platformról, melyik témás lapon tartottad a leghosszabb ideig a figyelmedet, na ezen kívül még annyi extrád van, hogy havonta 1x feltehetsz egy 255betűs kérést vagy kérvényt, ami 50-50% eséllyel vagy megfelelésre kerül vagy azt az üzenetet kapod vissza a rendszertől, hogy meglehet a kérdés nem megválaszolható vagy csak SÉ/VIP rang fejében vagyunk hajlandók válaszolni önnek. Amennyiben az Akkor is Érdekel gombra kattintasz, akkor jön egy "biztos fizetsz 25 vagy 50SÉ-t" kérdés és ha az igenre megyünk, akkor az adminok által előre megválaszolt válasz betöltődik nekünk. Ha VIP vagy, akkor nincs szükség SÉ-s fizetésre; Az admin csak magyarul/angolul válaszol. És ha káromkodsz vagy ha megpróbálsz megsérteni valakit vagy valamit, akkor hiába viccelődsz, egy rossz szó a szerverről, az oldal kidob és azt a rendszerüzit kapod, hogy A szerver kritizálása és minősítése nem számít sem építő jellegű kritikának, sem pedig hatékony visszajelzésnek. Legközelebb gondold át, hogy vagy a szabályok szerint jársz el vagy instant a legközelebbi ilyennel azonnal törölteted a fiókodat és minden eddigi munkádnak vége lesz! Tisztelettel a rendszer algoritmusa és káromkodásszűrő Botja
iiiigen tom rossz szokásom, mióta az Exilya 1. része óta hackerek accountjait kellett elvennem és a cuccaikat kellett törölgetnem, hogy a rendszerötleteimnél a csalást automatikus fiókjelszómegváltoztatással, adattörléssel, fiókönmegsemmisítéssel és instant emailcím bannal jutalmaztatom... :) A hackerekért bármit, elvégre amúgy sem én fogok a végén sírni azért, mert NEM OLVASTAM EL regisztrációkot, hogy a CSALÁST adattörléssel esetlegesen az összes eddigi munkád megsemmisítésévell jutalmazzuk azért, hogy aztán a fiókodról emailcím és polgári név nélkül olyan jpg képeket generáljunk, ami vicces és alapvetően a Szerver Szégyenfoltjai témájú laphoz renderelődik be azért, hogy minden normál és prémium játékos megnézhesse, hogy mekkora egy selejt volt az, aki a játékórákat csupán percekre cserélte, mialatt beírta magát a #csaaccbann történelmébe

Üresség rendszer:
abban az esetben, ha véletlenül megszerzed az üres test nevű tárgyat, akkor egy vudufigura segítségével a halálod helyett mindig megjelenhet egy olyan ablak a téged megtámadó egyénnél, hogy bocs most nincs kedvem meghalni és ezen túl a karaktered nem lép se halál state-be se pedig pvpmódba addig, míg vagy nem deaktiválja a tárgyat vagy nem mozdul meg vagy nem üt vagy nem potizik vagy nem skillezik... Kétség kívül a legfunabb és a legidegesítőbb dolog, mikor épp egy pvpversenyen valaki ezzel szapulja a másikat.

PvP dufusz mód:
ha bekapcsolod, akkor a játékban a te karakteredre csak azok a bónuszok hatnak, ami a hajban, fegyverben, vértben és vállpántban van, minden más tárgyból származó értékre vagy bónuszra immunis vagy, továbbá az ellenség INT/VIT/STR/DEX értéke és szintje sem befolyásolja az általa mért sebzést, tehát stabilan a fegyver sebzése és a korábban körülírt tárgyak értékei fognak majd csak a karakteredre hatni; És ezen túl amikor te ütsz vagy skillezel akkor úgyszintén.

Újabb bónuszok:
X% esély italok hatásának deaktiválása -> a sokadik ütésünk bevitelekor minden ellenségnél lévő potion hatása kimegy, a hp újratöltések és az életerő és MP maxratöltések is kimennek, max egyedül a KÚRÁL adhat HPt vagy a liferip bónusz.
Autopotik kikapcsolása ütéskor -> ha a célpont autopotizna, akkor ez a bónusz kikapcsolja a hatást és a forgó effektet is.
immunitás a harmatok hatására ->egyáltalán nem működnek a harmatok bónuszai a karakterünk ellen
Esély a harmatok kikapcsolására -> a harmat itemek által adott bónuszok deaktiválódnak a karakterünkre támadó félnél
HP hatástalanítása 1-5másodpecre ->Ha az ütésünk eltalál valamit, akkor a célpontunk 1-5 másodpercig nem tud életet tölteni és piros potizni
MP hatástalanítása 1-5másodpecre ->Ha az ütésünk eltalál valamit, akkor a célpontunk 1-5 másodpercig nem tud MPt tölteni és kékpotizni
Ptoimérgezés +X% -> +X% esély arra, hogy a célpontod potijait bemérgezd és pozitív értékek helyett negatív értéket kapnak az italtól.
Skillátkozás +X% ->+X% esély arra, hogy a célpontod megátkozd és a képességei negatív hatást adjanak neki a használatukkor, ért szerűen ha a targetet sokáig ütjük, akkor egy jóideig csak önmagát fogja sebezni, mialatt skillezik és buffolná magát, LOL
ÁK/KK bónusz immun+X% -> +X% esély arra, hogy az átlag és készségkár bónuszai értsd tám+védelem értékek egyáltalán ne hassanak a karakterünkre az ellenségtől illetőleg a rajtunk levő áK kk bónuszok ettől függetlenül működni fognak
+X%esély random hackelés általi bannra: ezzel a bónusszal előidézheted, hogy a karaktered a Gayyforge-s Denis ítéletéhez hasonló TC$HALTÁÁÁL te kis noob! üzenetet kapjon, azonnal bannolódjon és 10 perc múlva azonnal törlődjön az adatbázisból és örökre megsemmisüljön. Értsd az ellenséged csak annyit lát, hogy a karaktered felrak 1 tárgyat, már ha látja és aztán egyszerűen pillanatok alatt kickelődik a szeróról és soha többet nem tér vissza, HE HE HE!

Szégyenlista rendszer:
napi szinten frissül és leírja, hogy melyik játékos mit vétett vagy hol sértette meg a szabályzatot, hányóra hányperckor.

Bónuszok balansza rendszer:
a Mámor leírja, hogy HPveszteségeket okozhat +0,X-Y%ban
a forgatható bónuszok és a tárgyakban levő bónuszok több HP-t kapnak, míg az eleve HP-val rendelkező tárgyak -10%-os HP csökkenésen mennek át.

Kommentek Módosításának Előzményei Rendszer:
elolvashatod, hogy a fórumozóid mekkora ökörségeket írtak előzőleg :)))))
ÚJ BÁG a metin2hungary-n:

Nem meme-ntheted a kommented, mert:
 Nem töltötted ki a tárgyat.
Az üzenet tartalma üresen maradt.
Pedig SZERKESZTETTEM A téma tárgyának sorát!?
« Utoljára szerkesztve: 2020-11-22, 09:00:24 írta 66Dragon99 »
Csatlakozz még ma -->discord.gg/fankpew <-- menőőő
"Te$a csak utald Paypalon meg a bankszámlára a zsét és minden rendben leszö"

Nem elérhető 66Dragon99

 • Trainee
 • *
 • Hozzászólások: 132
 • Segített: 1
 • fb.com/Lovagias66Dragon99
Re:[GYŰJTŐTÉMA] Jó lenne egy ilyen rendszer
« Válasz #72 Dátum: 2020-11-23, 11:36:55 »
Újabb DLC-k:
Nekromanta DLC névre keresztelve:
A démontorony mögött van egy szép hosszú üres tér, ahova beférne még egy kicsivel magasabbra emelt toronyhoz egy jóhosszú útvonal.:
A nekromanták zombik, csak neonzöld\limezöld effektekkel, bordó v bíbor v piros textúrákkal és hát
 démonkirály, démon kaszás, zombi király, charon és azrael + jégsárkány bossok uralkodnak rajta.
13 emelet van és mind a bordó-limezöld színű koncepciót követik, a textúrák a Berserk poklát idézik
és ezen kívül a metinkövek halálfejeket és szenvedő arcokat töltenek be az effektjeiknél. Tipikus halloween-
ja hogy egész évben elérhető, akk m1.

Újabb DLC: bónuszbossok
Szal ha az alap bossokat egy 1-2perces timerrel láttuk el, akkor a megölésüket követően azonnal megjelenhet az elit "lila/pink repedéseket viselő, adott színekkel metinkőhöz hasonlóan füstölő" változatuk, ami jóval értelmesebb és értékesebb tárgyakat dobhat, de ezért cserébe Több HP-ja van és Többet sebez

Aggresszív szellem npc rendszer:
adott az mde+mse+msm alapú levitáló boss, ami csak akkor sebez, ha 5-10-20lépésre a közelébe érsz. Ja ezen kívül baromira nem sebzed és csak a legközelebbi Paranormális metinkő megölése után pusztul csak el...Szal jó potizást te SHÉHUSZÁR!!!

Wolfman mount rendszer:
külön animációt csinálunk arra, hogy a wolfman karakter a saját vállain cipelje a playerünket. Pay2Laugh rendszer

Smink rendszer:
SÉben fizetsz azért, hogy külön elkészített sebhelyeket, púpokat és más Gr2-ben renderelt újabb arcdíszítésre szolgáló szépséghibákat pakolhatunk... Mindből Ez egy második haj rendszer, csak sokkal bullshitebb módon. Pay2Laugh\pay2win

animált textúralapú fegyverek:

A Sura class buffja:
seon peyongtól vásárolhatsz oLc$óN tárgyjavítás+1% KK-kat és max +10%-al növelheted a tárgyaidnak a javítási esélyét, ha sikeresen elolvastad a készségkönyveket.

Kaptáros Méz DLC:
a méhes pályára mindenki emlékszik, szóval a mézzel megnövelhetjük a teák hatásának idejét és bónuszainak mértékét
vagy felhasználhatjuk számos más dologhoz is. Pontosan a rendszer úgy megy, hogy a forrás 10 tárgyat kezel és 100-90-80...-10%-os változatig megy a mézitem. És minden esetben használatkor az itemID-t vált és addig alkalmazható, míg el nem fogy. Kiegészítheti a harmatokat, a vízeket és a többi italt is +10%idővel vagy +10%bónusszal.

Újabb debuffok:
Mézbe ragadás: lassítja a mozgási és támadási sebességedet, valamint a skilleid újratöltésének idejét is egyszerre. -50%al
megjelenés sárga mézlép alakú MDE fájl töltődik a karakterünk testére.
Hamis szerelem: az ezzel a debuffal minket megsebző mob/player immunis lesz a támadásainkra
törött szív alakú szimbólum jelenik meg a karakterünk felett.
Halálfélelem: a karakterünk 37%-os bónuszveszteséget szenved, ami gyengíti mind a sebzését, mind a védelmét is.
a sura félelem animált fekete-fehér változata, ahol különböző sötét lelkek üldözik a karakterünket és ezek körbe-körbe járnak körülötte.

memória csökkentése rendszer:
a játék telepítésekor beállíthatod, hogy milyen rendszereket akarsz látni a kliensedben
pl.:ha nem kell a kosztüm rendszer, akkor nem lesz letöltve a kosztümös peccs és mindenki kezdő meg feketevas vérteket fog viselni
ha nem kell a chat, suttogás és sehol se akarsz kommunikálni, az is megoldható. Csak egy sivár és élvezhetetlen mmorpg lesz a játékból és semmi más se kell a hardbass enter the easten kívül.

Prémium rendszer:
fizetsz azért, hogy információt leakelhess idő előtt, Káromkodhass és láthass minden információt a chaten.

Admin mód+:
külön kapsz 1-1 ablakot, ami akkor működik, ha a karaktered implementor és ezzel felügyelheted az online haladó log és syslog txt tartalmát.
Csatlakozz még ma -->discord.gg/fankpew <-- menőőő
"Te$a csak utald Paypalon meg a bankszámlára a zsét és minden rendben leszö"

Nem elérhető 66Dragon99

 • Trainee
 • *
 • Hozzászólások: 132
 • Segített: 1
 • fb.com/Lovagias66Dragon99
Re:[GYŰJTŐTÉMA] Jó lenne egy ilyen rendszer
« Válasz #73 Dátum: 2020-11-24, 17:21:39 »
Előre szólok nem aludtam tegnap óta valami jól, $zóval... a szokásos mi lenne, ha elven
minden vértnek és kardnak van 1-2 opcionális reworkolt bónusza, amik ha az alapban levő 1-3.bónuszban vannak, akkor a vért effektje kis kardokat, kétkezes fegyvereket, tőröket, íjakat és nyilakat vagy legyezőket és harangokat tölt be, mintha csak utalni akarna arra, hogy főképp a felvett tárgy melyik kaszt fegyvere ellen ideális. A villám\tűz\szél\sötétség\jég és föld ellenállások dettó saját effektet kapnak, ha a vértünk vagy kardunk elleni erővel vagy elleni védelemmel rendelkezik az adott bónusztípús ellen.
Tipp: ez a koncepció nem arra van, hogy kismillió ikont rátöltsünk a fegyóra, hanem csak pár arra utaló jelzést h mi ellen kapunk tőle valamivel jobb védelmet, mint a többi átlagos tárgy esetén

Tánc/joga rendszer:
adott 1 npc, akinél azzal kaphatunk új státpontokat és új bónuszokat, ha heti szinten 1-2 alkalommal elmegyünk hozzá és táncolunk az npc hatókörében, mialatt ő is táncol velünk annak ellenére, hogy nincs zene és baromira ijesztően fura az, hogy egy npc velünk ugyanolyan animációval mozog, mint a mi karakterünk.

Extránk:
Tehát a rendszerek terén úgy írtam kb 100-200 variációt arra, hogy mivel tudnánk kiegészíteni a játék fejlesztéseit, ebből úgy átlagosan havonta 2-10db bőven elég arra, hogy valamivel jobbnak és nehezebbnek tűnjön a játék, bár... Nem minden fejlesztés passzol össze, szóval az alternatív ötletek egyike:
A Rubinum2-ből másolt 6slotos Talizmán rendszer továbbfejlesztése: hat különböző effekt csatolódik a karakter vállpántja köré, mint egy hat ponton a karakter gerincétől távolabb arányos távolságban... Ja nem tok újat mondani, ha rajtam múlna még kitalálnék pár opciót... aki nem látja a képet: https://i.gyazo.com/1310bbb94bb80b3ea6cc28212452a57b.png
Ja a rendszerből meg kivenném, hogy optolni lehessen ezeket a vackokat azt mindegyik kapna 1-1 random generált bónuszt és 200 szint helyett elég lenne mondjuk csak +0-9-ig valami elfuserált +15-150%-os bónusz plusszonként nekik... Ja ígyis OP de nem annyira OP, mint az eredeti koncepciók.

Vizuális szellemkő rendszer.:
A szokásos vizuális rendszer: a fegyverek és vértek oldalára olyan Szellemkő mde+mse kombó jön, ami pont megfelel a tárgyban lévő szellemkövek ID-jének.

Főnixtoll rendszer:
nos miután vannak jóféle skilleink, ezért a Főnixtoll egy minden kaszt számára elérhető anti-halál buff, ami a szintjétől függően 1-100%-osan regenerálhatja az életünket a halálunk után és emellett még tűzkárt vagy egy jókora közelharcos robbanást is előidézhet, khm Germán VPN-el elérhető SziriuszMt2 8. Haki skill Khm... csak tüzesebben!

Sárkányparázs
a koncepció ugyanaz, de az a különbség, hogy ez a támadóskill nem halálhoz kötött, hanem a támadásunk felperzseli a környezetünket és a karakterünk körül 30másodpercig minden tűzkárt kaphat ésvagy meggyengülhet a védelmük. Dettó haki klón csak az ellenség védelmét gyengíti a hatalmas sebzés helyett pedig a következő ütéseinknek ad jókora előnyt.

Jégsárkány pikkelyek
újabb variáns arra, hogy hogy toljunk ki az ellenünkkel a skill ugyanis megbénítja és lefagyasztja a minket megtámadó ellenség képességeit és a támadásokat is jóval meggyengíti egy kis időre. "buff"

Kritikus metszés
egy harcos támadóskill, ami a karakterünk pörgő felugrásával és egy olyan csapás leadásával jár, ami a landoláskor mindent sebez egy nagyobbacska hatótérben kör alakban. ~ mintha csak dübörgés lenne, de a hangeffekt egy hatalmas és hosszú vágást imitál, mintha csak a nindzsa villámcsapása jönne.

Sámán skillek:
bumeráng legyező: 2x sebzel és ha kritel, akkor a célpontod meghal. instant win, de kikerülhető? ja nem miután a játékunk minden korosztálynak szól ezért garantált, hogy nyomkövető a cucc :D

Tükörfegyver, avagy
2. Harang és 2. legyező rendszer; A koncepció az, hogy megduplázod a fegyvereid darabszámát és emiatt másfélszer többet sebezhetsz. De a skill szintjétől függ az, hogy a sámánunk' mer sámán skill ' szóval hogy a karakterünk meddig viselheti az +50%-os támadóértékboostját és az egyidejűleg megkétszerezett fegyvereit.

Sura skillek:
Pokoli karmok: universalelements séma, Xander adta az ötletet fogsz 4 surakezet és mind mde objektként nyúlik ki a földből akkor, mikor ezzel a távharcos skillel megtámadsz és mind a négy jóval nagyobb szoboregyüttesként nyúlik az égbe.

Gyilkos hópihe: a szokásos "kikapcsolom" egy kis időre vele a skilleidet jellegű debuffok egyike, ami valahol a kioltás 2szeres értékével sebez.

Statikus lökés: a kardot levegőbe emelő skillnél a kardból elindul egy villám az égbe és ezzel egyidejűleg a távoli célpontodat megcsapja egy hatalmas villám, pont mint a villámkönyörgésnél. ITT VISZONT Nincs ájulás csak enyhébb tűzkárok és egy közepes erősségű sebzés.


Újabb kihívás reworkok PVM szeróra: ALERT TÚÚ MÁCS SZÖVEG!!!
-Értelmesebb bónuszolási system, minden 1-30-ig minden 5. mob dob bónuszolót
és bónusz adót, 31-60-ig minden 2db-ket és 61-től 99-ig 3db-ket... well így a végére
 azért kicsit jobban néz majd ki a játék, nem?

Jó tom könnyű szerónak tűnik a koncepció, de a bónuszolók emiatt kicsit gyengébb
módban mennek és úgy kombinálhatjuk még a zöld mágia reworkjével, amiből jöhet
1-30-as kék, 31-61-es szintű zöld  és 62-99-es szintű piros színű bónusz adó és cserélő.
Dettó létezik a bossok és minibossok által pár reworkolt 1-30-as megáldó zafír,
31-61-es megáldó márvány és 62-99-es megáldó rubin is.

Ehm ja tegyük még rá, hogy a 80- 85-ös és 90-es metinből eshetnek 6-7. bónuszolók+cserélők
és ezek nem 100%-osak, de párban azaz kétdarabosan eshetnek... Ja csak azért, hogy
a playerek eldöntsék szenvednek-e a bónuszok berakásával vagy a boltból a szokásos
200milla-150milla árban veszik+ ezeket még itemshopban 10-50-100 és 250DB-s verzióban is eladhatjuk.
well jó tudom túl sok a süketelés, mi a tuning? Mi a rework?
A 8. bónusz rakó/8-9.csere a 100-as metinekből jön és a szokásos módon olyan kis értéket ad,
ami 8-10 tárgyból maximum +8-16-24-32%-os bónuszokat adhatnak csak... Ja ez ilyen kis plusszö'
A 9. bónuszoló a 101-es szintű és afeletti mobokból jöhet, pontosabban minden 10. és 20. példányból. és törhet is berakáskor. Igen ezek ilyen mobvédelem/félembervédelem/ÁK/KK/ vagy adott elemi bónuszra vonatkozó 8-9. bónuszok... és csak akkor működnek, ha van a már a tárgyban 6-7. bónuszod. [kiemeltem az elején, hogy PVM szerver, aki nem értené meg ez nem a túlboostolt rész...]


Magánevent pálya rendszer:
a gazdagabb\SÉ-s játékosok megadhatják, hogy kik jelenlenek meg egy SÉből ésvagy Yangból kibérelhető pályán, valamint a mapon való tartózkodásiidő alatt ők yangért és SÉjegyért spawnolhatnak mobokat, metinköveket és mindent, amit csak akarnak attól függően vagy függetlenül, hogy elbírják-e azokat vagy sem. No wonder ha új tag akar jönni, akkor a player mindig kap 1 üzenetet, hogy beengedi-e az "ADOTT birodalmú" "adott szintű" "adott nevű" karaktereket a pályára vagy sem. Sőt le is tilthatja őket arra a pár órára, míg ki van bérelve a map és ignorálhatja az ő csatlakozásikísérleteiket.


céhjelzések update:
a játék leírja a céhlogó előtt. hogy mennyi a céh szintje és a logó felett pedig, hogy most mennyi EXP van a céhben vagy hogy  TE mennyi exp-t fektettél be a céh alapítása óra 0%-99.99%-ig.
Csatlakozz még ma -->discord.gg/fankpew <-- menőőő
"Te$a csak utald Paypalon meg a bankszámlára a zsét és minden rendben leszö"

Nem elérhető 66Dragon99

 • Trainee
 • *
 • Hozzászólások: 132
 • Segített: 1
 • fb.com/Lovagias66Dragon99
Re:[GYŰJTŐTÉMA] Jó lenne egy ilyen rendszer
« Válasz #74 Dátum: 2020-11-24, 18:55:37 »
Sparky|Frosty|Burny farkaskutya pet:
a koncepció az, hogy a régi peteket elemi effektekkel látjuk el, a textúráikra villám\hópihe\lángnyelv és egyéb textúrákat rakunk, az effektjeik a nevükhöz passzoló elemhez mennek és vuala, a pecsétjükhöz meg kraftolgatni kell. A bónuszuk az adott elemi típúsra adhat boostot v védelmet

Történet rendszer avagy minden játékos rendelkezik egy 255 karakteres szövegbuborékkal, amit a weboldalon\ajátékon belül megoszthat másokkal, azzal a feltétellel, hogy nem káromkodik, nem szídja a szervert és értelmes, nem felzaklató dolgokat ír bele. Ez afféle momárként mehet vagy "aláírásként" ha shift+bal klikkel rámegyünk a karakterünk v más karakterének a nevére ésvagy a suttogás mellett is van külön gombja.

Külön újabb chatszobarendszerek: Groupkereső\csapatkereső Runhoz, VIP a fizetős játékosok közti kereskedelemre, amit csak a VIP-ek látnak és ezen túl GM chat, ami tértől és helytől függetlenül is létezik a chaten és csak a GM-ek látják.

suttogás 2-nél több fővel rendszer: a beszélgetés automatikusan random kisorsol mindenkinek egy kék,világoskék\zöld\rózsaszín\sárga\lila\narancssárga\lila\türkizkék\szürke vagy rózsaszín +fehér alapon fekete kerettel ír a miénk és így 10-12 színt és így mondjuk 10-12 főig  menően lehet max chatelni az emberekkel ingame

chat visit rendszer:
a gm-ek hozzáférhetnek egy kis csúszkával ellátott ablakkal ahhoz, hogy az általuk egérrel és ctrl+bal klikkel kijelölt játékos miket írt a chaten.

az SGA-k/adminok hozzáférhetnek egy másik kis csúszkával ellátott ablakkal ahhoz, hogy mit írt suttogásban az adott ctrl+jobb klikkel kijelölt játékos | igen valszeg csak nem fognak a playerek annyira hülyén viselkedni, hogy kibeszéljenek adminokat vagy GMeket... de kité fő a bizalmatlanság.

A görgővel és a ctrl-el a céhes üzeneteikhez férsz hozzá... már ha volt nekik, de amúgy ez a vacak az előző kettővel egyaránt müxik.

hackers are gay rendszer:
a gm a bann helyett egy kóddal elveszi a hackertől a pvpmódját és a csávó nem tud majd sebezni
az összes hackelésen kapott játékos nem homokos zászlót kap, hanem mikor a karakter üt vagy mozog vagy skillezik mindig az it's okay to be gay dalszövegét játssza be a játék. Ja nagyon pay2win és nagyon eredeti ötlet... hellyeah cuz who cares?

Tárgy készítő rendszer:
a lényeg, hogy a rendszer akármelyik tárgyat elkészíti, csak az item neve előtt lesz majd mindenhol, hogy Fabrikált,
de cserébe csinálhatsz leírást a tárgyadhoz, beállíthatod, hogy minek az ikonját, minek a modelljét és milyen tárgyID-n létezzen az adatbázisban addig, míg meg nem semmisíted. Ja meg még a tárgynak adhatsz egy második leírást is, ha az első túl rövid lenne.

Talált tárgyak rendszere:
A koncepció annyi, hogy bármilyen NPC-nek eladott vagy megsemmisített tárgyat visszakaphatsz 24-32 órán belül ha azt nem vették fel mások. Szal ja a véletlen tárgyeladások ellen pont ideális megoldás lehet, ha mondjuk alacsony szinten valamire szükséged lenne meg ilyenek.

"Hol szúrtam el rendszer" automatikusan debug módra vált a játék, mikor hibát észlel és lejegyzi egy cmd ablakban, hogy mi bűzlik és hol"
« Utoljára szerkesztve: 2020-11-24, 23:49:33 írta 66Dragon99 »
Csatlakozz még ma -->discord.gg/fankpew <-- menőőő
"Te$a csak utald Paypalon meg a bankszámlára a zsét és minden rendben leszö"