Trojan:Script/Wacatac.B!ml
Frissítettem a defendert meg a windowst is 20H2-re tehát full up to date vagyok, lefordítottam 4 féle indítót 2-t vs 2019-ben 2-t vs 2013-ban (sajátomat, egy turkmmo-sat, samurai-ét meg az alapot) és a defender nem bántja őket, sőt mi több virustotalon 71/0, már false positive sincsen rájuk noname vírusírtóktól mint régen volt. Tehát ott valami probléma van a gépeden. VS-t csak eredetit használj, tudom hogy pl a 2013-ast nehéz beszerezni, de azt is csak megbízható helyről szabad pl nCore, 2019 community meg ingyenes ahogy mondtad is.Szerk: Ugyan dobj már fel egy virustotalos elemzést róla.
windows 10 em is ms oldaláról van és a vs is. Az ms ativálva van rendes kulcsal.
Ncore sem egy megbízható oldal ráadásul minek ncore mikor a 2013 professional with update 5 elérhető ingyen a microsoft oldaláról és bármilyen kulcsot elfogad? Fölösleges az ncore https://visualstudio.microsoft.com/vs/older-downloads/
Onnan kizárólag akkor engedi letölteni ha vettél vagy van Visual Studio (MSDN) subscription-od, vagy csatlakozol a "free Dev Essentials program"-ba (pluralsight pontosan) ami csak az első hónapban ingyenes, de cég kell hozzá amúgy is meg megadni minden adatod.Ezért írtam hogy nehéz beszerezni hivatalos forrásból a régi vs-t.
XDM3T-W3T3V-MGJWK-8BFVD-GVPKY
"Ez hülyeség nálam nem kért ilyet""Lehet nálamis kellett a dev essentials" Pluralsight (Dev Essentials program) fiókot fog kérni, és meg kell adni minden adatod a cég névtől a telefonszámodig. Persze megadhatsz full kamu cégnevet meg mindent, gondolom nem ellenőrzik. Amíg ezt nem tetted meg, nem fog elindulni a letöltés. Lényeg ami lényeg mivel nem 1 kattintás a letöltés onnan az emberek nagy részének, szerintem teljesen jogosan írtam hogy nehéz beszerezni hivatalos forrásból, nyilván be lehet kamu adatokat megadva majd utána egy kulcsal aktiválva letudni végleg a dolgot.Amúgy őszintén ez már off topic és teljesen fölösleges vita volt, ezt tudjuk le ennyivel.
Én most pár perce regisztráltam egy új ms accountot, és de, kéri Pluralsight-ot.És igen meg lehet adni kamu adatokat, meg minden ahogy fentebb mondtam is.
Igen direkt linken megnyitva beadja, ellenkező esetben engem továbbra is a Pluralsight-ra dob át.