''Pisti'' igen 1 név és nem 1 új faj..Amúgy meg serdülő korba vannak ha nem vettétek volna észre..most lehet jönni hogy ''én nem vagyok olyan mint a többi''Majd ha felnőlnek ''18 körül'' értelmesebb emberek lesznek.Észt senkinek se lehet adni.Csak ennyit akartam.
Én azokra akadok ki,pl: a német szerókon,nem lehet körön kivül megmaradni mert az egyik német hülyegyerek úgyis megöl és nem veszi figyelembe hogy én most kezdem a játékot,az meg kiélvezi hogy felvan szerelve meg minden..-.-"
Nézdcsak..Most akkor vitázhatunk hogy hány évesek a pistik. Eztneked. FATALITYRemélem a szép szád miatt kapsz valamit!:).És nem is olyan régi kép..
SziasztokNem tudom mi az oka,de itt nagyjából mindenki "kék l.ow," stb.-t ír.Vagy senki sem kék,vagy csak a kékekről írjátok.Nem 1 nem 2 ember van aki normális a kékek közül.Érdekes,én ugyanezt tapasztalom a sárgáknál és a pirosaknál.És igen,én kék vagyok,"ti" /sárga-piros/ ugyanezt csináljátok a kékekkel.Angyalgyarto
mik vagytok ti, valami szociologusok? sok a gyökér és a csííra ... nézzetek magatokba és megtaláljátok magatokban is a lappangó ördögöt csá
A játékos egy ördögi körbe került. Az általa létrehozott struktúra nem szolgálja a társadalom nagy részének a jobblétét, sőt egyre nagyobb társadalmi egyenlőtlenséget okoz.Ez a struktúra egyre nagyobb költséget (SÉ-t), és ezáltal egyre nagyobb energia befektetést igényel az egyén részéről, miközben egyre nagyobb ellenműködést fejt ki társadalmi szinten.Ez viszont a létfenntartó rendszerek (DDMT2) összeomlását veszélyezteti. Ez az ördögi kör tehát olyan, mint mikor az ember maga alatt vágja a fát, és amikor látja, hogy baj van, akkor sem tud mást tenni, mint egyre gyorsabban fűrészelni…Tehát...Legyél te az okosabb és hagyd rá. Ergó, te vagy a barom ,hogy még fel is húzod rajta magad.Van egy dolog, amit ajánlani tudok...a neve: ElfogadásEz mit is takar?Az elfogadás bárminek a magadba fogadását jelenti, feltételek nélkül. Aki eleget élt, tudja, hogy a dolgok sokszor bizony "rosszul mennek". Pontosan az ilyen időkben van szükség az elfogadás begyakorlottságára, hogy száműzhesd életedből a fájdalmat és a szomorúságot.Bármit hozzon is a pillanat, fogadd úgy,mintha te választottad volna! Fogadd el, és cselekedj! Dolgozz mindig vele együtt - soha ne ellene! Tedd a barátoddá, a szövetségeseddé - ne az ellenségeddé!
mint már egyszer leirtam, érdemes elolvasni még 1x.Idézetet írta: halmos1 - 2011-03-10, 22:57:02A játékos egy ördögi körbe került. Az általa létrehozott struktúra nem szolgálja a társadalom nagy részének a jobblétét, sőt egyre nagyobb társadalmi egyenlőtlenséget okoz.Ez a struktúra egyre nagyobb költséget (SÉ-t), és ezáltal egyre nagyobb energia befektetést igényel az egyén részéről, miközben egyre nagyobb ellenműködést fejt ki társadalmi szinten.Ez viszont a létfenntartó rendszerek (DDMT2) összeomlását veszélyezteti. Ez az ördögi kör tehát olyan, mint mikor az ember maga alatt vágja a fát, és amikor látja, hogy baj van, akkor sem tud mást tenni, mint egyre gyorsabban fűrészelni…Tehát...Legyél te az okosabb és hagyd rá. Ergó, te vagy a barom ,hogy még fel is húzod rajta magad.Van egy dolog, amit ajánlani tudok...a neve: ElfogadásEz mit is takar?Az elfogadás bárminek a magadba fogadását jelenti, feltételek nélkül. Aki eleget élt, tudja, hogy a dolgok sokszor bizony "rosszul mennek". Pontosan az ilyen időkben van szükség az elfogadás begyakorlottságára, hogy száműzhesd életedből a fájdalmat és a szomorúságot.Bármit hozzon is a pillanat, fogadd úgy,mintha te választottad volna! Fogadd el, és cselekedj! Dolgozz mindig vele együtt - soha ne ellene! Tedd a barátoddá, a szövetségeseddé - ne az ellenségeddé!
biztos igazatok van meg minden de én még mindig csak egy szemszögből tudom nézni a dolgokat..:nem topicot kéne nyitni ezekről a dolgokról hanem tenni ellenetopicot minden fórumozó tud arról nyitni hogy mennyire ostoba emberkék vannak DDMT2 n stb..